נושא לדיון... או סתם עזרה :)

נושא לדיון... או סתם עזרה :)

אני והאקס (לא סגורה שזה כבר אקס...) *לא מתאימים* (ככה הוא אמר..יש בזה משהו..) אבל, אחרי שאמר את זה המשיכה הגופנית,פיזית, צורך לחבק ולהחזיק את היד משום מה לא הפסיק בכלל............. הוא רוצה שנהיה ידידים שזה הכל בעצם כמו בקשר רק בלי מחויבות (היה מת..) לא דיברתי איתו שבוע בערך מאז שאמר לי את זה.. והוא התקשר לשאול אם אני ברוגז... בסדר, זרמתי בשיחות שהוא תמיד יזם...(הוא יזם!!!) התגעגע משהו... עכשיו לקחתי צעד אמרתי לו שאני רוצה לראות אותו... והוא אישר את העניין בלי בעיה... וקבענו לעוד כמה זמן כי שנינו עסוקים.. אני לא מבינה...מה נסגר איתו???? הוא הרחיק אותי... ופתאום מתקרב... אשמח לקבל דעות, עצות :) שבת שלום...

עונה לך דווקא פה ../images/Emo140.gif

ולא במלחמת המינים. אני והאקס שלי ביחסי יזיזות, אבל מאחר ומדובר באקס שלי יש בנינו גם הרבה חום. אני לא יודעת אם זה דבר הכי כדאי, אולי אני עושה את זה כי (מעבר לצורך שלי בסקס) אני רוצה למלא חלל חסר. ולהחזיק אקס בתקן ממלא מקום זה לא דבר שמתיישב בכזאת נוחות עם האגו או יותר גרוע - עם הרגשות. אז מה לעשות? לפרק את הקשר לגמרי זה להפסיד את כל הדברים החיוביים שבו: חום, חברה טובה, שיח משותף, חיזוקים חיוביים לאגו וסקס מצויין (במקרה הנתון שלי ושל האקס שלי). אבל לשמור על קשר שהוא חלקי ולא מחייב זה קשה מבחינה רגשית, במיוחד אם חוסר ביטחון עצמי מעורב בכך ונטייה לתלות רגשית. אני מנסה להתגבר על נטייה לתלות רגשית ע"י כך שאני "מעסיקה" את האקס שלי בתפקיד היזיז. אני מונעת מעצמי להתקשר אליו, לחשוב עליו, לרצות להיפגש איתו באופן אינטנסיבי ועם כל זה להיות איתו בקשר חם ואינטימי. אני מנסה להיפטר מהנטייה שלי להיקשר ולראות בבן הזוג שלי את כל עולמי ודווקא כן לנסות ליצור קשרים במקביל, בתקווה שיום אחד, אחד מהם יהפוך למערכת יחסים בריאה. אני יודעת שלא עזרתי במיוחד, אבל שיתפתי אותך במשהו דומה שעובר עליי.

מנסיון שלי..

כדי להתגבר על תלות רגשית.. את צריכה לדעת להתנתק מאנשים (אקסים בעיקר).. אני יודעת, כמו שעכשיו ברגע שהאקס נמצא באזור קרוב.. את לא יכולה להמשיך הלאה!!! הוא פשוט לידך..וזה מחזיר אותך אליו ולדברים הטובים שבו... אפילו אם זה סתם סקס.... לא חסר עוד בחורים בעולם (מנסיון מוכח חח) שיתנו לך חום אהבה וסקס הרבה יותר טוב !!! אם בא לך עוד פרטים דברי איתי במסרים :)

התנתקתי מכל האקסים שהיו לי

חוץ ממנו. הבעיה שהחבר'ה שלו חופפים לחבר'ה שלי ולפעמים אני עלולה עוד לפגוש אותו.

orrin

New member
נקודה למחשבה

אין לי מושג למה,כמה ואיך הוא החליט שאתם לא מתאימים, אבל נראה לי כדי שתזכרי שבכל יום הוא בוחר מחדש לא לחזור להיות בן הזוג שלך. זה לא מקרה, תאונה או צירוף מקרים. ולגבי "מתגעגע"? אני עוד לא פגשתי אדם שכשהוא/היא רצו משהו הם לא עשו כל שביכולתם כדי לקבל אותו. תחשבי על זה רק טוב

אגב,

אחרי תקופה של שלושה חודשים שלא התראתי עם האקס שלי (רק איזו פעם אחת בטעות) גם הוא אמר לי כמה הוא מתגעגע אליי והתקשר אליי כל יום וביקש שניפגש. אבל הוא לא רצה שנחזור.

magenta73

New member
לפעמים

הם נבהלים לפני שהם נכנסים לזוגיות מחייבת, ואז... אז כל מה שאת יכולה זה לשחרר אותו, עד שהוא יעבור את תקופת הלבגן ויחליט. בכל מקרה, אני לא מאמינה בשאריות של קשר. ולא ידידות ולא יזיזות. אני, אישית, הייתי אומרת שידידות לא מתאימה לי, ואני מעדיפה לסגור את הקשר, אם זה מה שהוא רוצה. ולמה? בגלל שואני אוהבת אותו, ורוצה לבנות איתו קשר, לא ידידות. זה יהיה לשקר אותו ואותי. ושיחשוב על זה, ושאני פה. לא לכל החיים, אבל בנתיים אני פה. ואם הוא משנה את דעתו, ורוצה לבנות משהו - שיצור קשר. יש משפט שאומר - אם אתה אוהב בן אדם - שלח אותו לחופשי, אם הוא יחזור, הוא שלך לעד, אם לא - הוא מעולם לא היה שלך. במקרה הזה, זה נראה לי נכון... המשפט הזה.

../images/Emo85.gif אבל אבל אבל....

מה עם כל מה שמפסידים? האם שווה להפסיד קשר איכותי בגלל שאין הסכמה על טיבו בין הצדדים?

magenta73

New member
איך קשר יכול להיות איכותי,

כהגדרתך, אם אדם נמצא בו כשהוא לא מסכים על טיבו???...

magenta73

New member
לא במקרה הזה.

היא רוצה קשר. הוא רוצה משהו לא מחייב. כל עוד היא תלך איתו - בתנאים שלו - הוא יקבל מה שהוא רוצה, היא לא. לכן ההתגמשות צריכה לבוא משני הצדדים. לא שרק צד אחד יתגמש לאחר.

נכון, לא במקרה הזה.

ומהשרשור הזה אני מתחילה לחשוב שגם לא במקרה שלי...

orrin

New member
רוסו מתהפך בקבר

המשפט הוא על ציפור. ציפור. יש לך עסק עכשיו עם פילוסוף צרפתי מת

אני מסכימה איתך ..

זה גם מילה במילה מה שאני חשבתי... מהתחלה לקחתי מרחק ולא התקשרתי..ולא דיברתי.. הוא יזם את זה בעצמו.. אז ראיתי שיש פה משהו עדיין.. כי תכלס אם זה באמת "לא זה" אני לא ממש מבינה מה הטעם שלו להמשיך להיות בקשר כלכך קרוב.. גם הרבה חשבתי מה להגיד לו שאני אראה אותו... ונתת לי ניסוח מצוין

זמשוש

New member
מה שנסגר איתו זה

שהוא כנראה רוצה סקס. בגלל זה הוא התקשר , בגלל זה הוא אומר שהוא מתגעגע... כדי לרכך אותך ולהכין את הקרקע להסכמתך... כמה טוב עשית לו כשלקחת את הצעד הזה. עכשיו כשתפגשו ויהיה מה שיהיה ולמחרת הוא שוב יתרחק... יהיה לו קל להגיד שאת זו שהצעת להיפגש... אם מה שאת רוצה זה סקס - לכי על זה ותיהני. אם לא - תמשיכי להתרחק.

למעלה