נושא לדיון - חייזרים

scooby4

New member
נושא לדיון - חייזרים ../images/Emo153.gif

האם יש חייזרים
אם יש, אז למה הם לא מתקשרים איתנו (כבר 40 שנה)
האם החייזרים כבר ביקרו בכדור הארץ
האם האנשים שראו חייזרים/חללית צודקים
האם שדות התירס הם עוד תעלומה שפתרונה הוא החייזרים
האם יש עוד חיים ביקום
...או שאנחנו פה לבד
*זה היה רק כמה שאלות לפתיחת הדיון. אבל השאלה שאפשר להתחיל בה היא... אם אתם, מאמינים בחייזירים

y s h

New member
אני מאמין שאנחנו לא לבד ביקום

אבל כל הקטע של החייזרים הוא די בולשיט (גם אזור 51) וכל האנשים שטוענים שהם ראו חייזריןם הם חוואים מדרום ארה"ב

HoNeY14

New member
מכירים את "תקרית רוזוול"../images/Emo35.gif../images/Emo153.gif

בשבוע שעבר היתה לנו הרצאה על החלל וגם דיברו על תקרית רוזוול שבה מי שהיה שם{ברוזוול
} ראה חללית וארבעה חייזרים מתים... ארה"ב הכחישה שאלה חייזרים אמיתיים חמישים שנה אח"כ הוציאו קלטת עם ניתוחים של החייזרים כדי להראות שאלה באמת חייזרים...הרבה אנשים ניסו לבדוק מה לא בסדר עם הסרט{למה הוציאו את הסרט רק אחרי 50 שנה
} מישהו מצא בעיה עם הסרט{לומשנה מה} והבינו שזאת סתם היתה בדיחה

WallFlower

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני לא מאמינה!!!!!!!!!../images/Emo2.gif

כתבתי הודענה כלכך גדולה ויפה בנושא והמחשב נתקע וכנראה לא שלח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ורציתי לומר שאולי גם הטופיק הזה יכנס לעכשיו בפורומים... זה כל כך עצוב כתבתי על הקטע הפילוסופי ועל מרכבות האלים וכ'...זאת הייתה הודעה מצוינת...בואו ניקח דקה דומייה...
דרך אגב חבר'ה נוצרה לנו בעייה...אני נוסעת יום רביעי לפנות בוקר ונכון לעכשיו לא קיבלתי תשובה מPC PLUS...זה יצטרך לחכות עד שאני אחזור ב9...

scooby4

New member
*טיפ: תעשי ctrl+c לפני כל שליחה.

*עצה לביינתים: תכתבי שוב.
והמשך לטיפ... ctrl+c זה להעתיק, ctrl+v זה להדביק. את פשוט צריכה לסמן את כל הטקסט לפני שאת מעתיקה, זה הכל.

לדעתי....

חייזרים קיימים..כאילו אני ממש יודעת שכן..יש לי מין הרגשה כזאת... ואני גם לא חושבת שהם נראים ככה>|חייזר| אני אנסה להסביר את עצמי: היקום הוא אין סופי,רייט? אין סיכוי שיש רק כוכבון קטנטן זעיר פיצפון שרק עליו יש חיים.. אני מאמינה שמשהו כמו הסרט "סיינס" בהחלט יכול לקרות,למרות שאני נוטה להאמין שהם לא יותר מפותחים מאיתנו..(טכנולוגיה ושות'). אבל..אני גם מאמינה שאין חייזרים במערכת השמש אלה בגלקסיות אחרות..אם היון חיים על פני כוכבים במערכת השמש אז הם כבר היו מבקרים אותנו.. זה בטח יא כזה מבולבל אז סליחה מראש

scooby4

New member
תגובה (אין לי כותרת)...

אני חושב בדיוק כמוך, רק יש לי מה להוסיף. גם אני חושב שהחלל הוא אין סופי (טעית בזה שאמרת היקום), ובטח יש עוד כוכב אחד איפשהו שגם בו נוצר איזה יון של חיים (או התפתח בו יון של חיים כמו אצלינו...). אבל מה שיש לי להוסיף שזה לא צריך להיות בהכרח כאלה חייזרים שנראים כמו "חייזרים", אלה יצור שדומה לנו או אפילו יותר שונה, או פחות פותח, ואולי גם יותר מפותח. אולי הם לא מפותחים מספיק כדי לתקשר איתנו, ואולי הם כן מפותחים מספיק, אבל הם לא יכולים לתקשר איתנו בגלל סיבות של מרחק וכאלה, לא יודע. אבל הכל זה תיאוריות. ומה שכתבת שם זה לא מבלבל ד"א.

../images/Emo13.gif

יקום-חלל..למה טעיתי..? אני לא חושבת שאפשר לדעת איך החייזרים מכוכבים אחרים יראו..תלוי בתנאים של הכוכב שעליו הם חיים..(ד"א יון=מבחן בביולוגיה
שהולך להיות לי!) יכול להיות שהם התפתחו שונה מאיך שאנחנו התפתחנו..(דינוזאורים..עידנים ושות'..) סתם רציתי להוסיף
יכול להיות שיהיה לי עוד לכתוב בהמשך.. ח"ח על הרעיון סקוב

סיינס סרט מסריח!

איך החייזרים לא מתו כאשר הם היו על כדוה"א ? הרי החולשה שלהם היא מים ויש המון לחות באוויר, במיוחד באזורים של שדה יערות וכו'. הגמד

scooby4

New member
אדוני...

מצידי תגיד שזה סרט לא טוב, תגיד שהוא תת רמה, אבל מתי שאתה קורא לו מסריח, מי אתה חושב שיענה לך על זה בדיוק ?

WallFlower

New member
חחח..מכות...

הוא סיפק רגעים מצוינים של פחד בשבילי...אבל נקודה טובה...לא נורא אני לא אתן לזה להרוס לי את הסרט! טוב מה שאמרתי בהודעה שנמחקה היה שעקרונית החלל (*עכשיו אני לא אראה כמו פוסטמה לגמרי הא?...מה ההבדל בין חלל ליקום?*) הוא אינסופי ואני לא מאמינה שבכללללל המקום הענקי הזה לא יהיו חיים אפילו לשנייה...זה אנוכי לחשוב שלא... סקירה מקוצרת של העניין הפילוסופי ונקודת למחשבה: האם ייתכן שהאלוהים שהעולם מאמין בו הוא יישות קוסמית=חייזר? האם ייתכן שהכרובים של התנ"ך הם סוג של חייזרים שנשלחו ע"י אלוהים האם התאוריה שהועלתה במרכבות האלים (ע"ע) לפיה כל אדם שנראה שונה ושיגיע למקום זר ייחשב לאל? תקשרו לחייזרים אפרט כשיהיה לי זמן... האם ייתכן שאנחנו היינו עולם שנוהל ע"י חייזרים וננטש באיזה שהוא שלב? האם ייתכן שהמצב הרע בעולם הוא עונש של חייזרים ששלטו בנו? האם ייתכן שהעולם כפי שהוא נמצא כיום הוא תוצאה של סיכסוכי חייזרים (עכשיו אני סתם מחברת מילים...)? וכו'.. ביי חבר'ה אני הולכת ליוגה (שנטי שנטי)

y s h

New member
מעניין...

האם אפשר להגדיר את אלוהים כחייזר? בכל מקרה אני לא מאמין באלוהים אז לי זה לא משנה, אבל זה מעורר בי מחשבה: אם יבואו חייזרים לכדור הארץ סטייל אי-טי זה יסתור את מה שכתוב בתנ"ך? כי אז זה זה יוכיח לדתיים שהם לא צודקים, אבל מה שרציתי לשאול זה האם התנ"ך שולל קיום חייזרים או לא?

scooby4

New member
שיעור קצר בגיאוגרפיה:

יקום - הגופים השונים עם החלל שבינהם. חלל - המרחב העצום שמחוץ לכדור הארץ / השמש, הירח והכוכבים. החלל ריק ואין בו אפילו אוויר.

WallFlower

New member
תודה על ההבהרה!../images/Emo68.gif

אני בהחלט חושבת שזה מעלה הרבה שאלות קיומיות...אם חייזרים אכן יגיעו לכדור הארץ הפצפון שלנו מבחינה חברתית הכל יתהפך...זה יהיה זוועתי... זה בעצם ישבור ויסתור את כל מה שאי פעם האמנו בו... אבל די לפילוסופיה!

אני רואה שאתה ענית

חוץ מזה חייזרים עם יכולות סופר אינטלקטואליות לא יכולים לפתוח דלת? ובנוסף, חייזרים לא יורדים למטה להלחם 1 על 1 עם אנשים כשיש להם נשק שיכול לזיין את כל כדוה"א. אין הגיון בסרט והוא די מטומטם. הגמד

ד ג י

New member
כל מה שאמרת עכשיו מוסבר בסרט

החייזר לא יכול לפתוח את הדלת כי היא חסומה. והוא אמר את איך שלא יקראו לו שנסע לאגם. בוא נתחיל בזה שאין להם נשק שיכול לקורע את כולם במכות יש להםן את גז הזה וזהו, והם באמת ניסו לתפוס את הילד.

חייזרים מגיעים מגלקסיה רחוקה

ואין להם ארסנל נשק שיכול להשמיד חצי כודה"א ? וחייזרים עם יכולות כאלו יכלו למצוא דרך במקום להתשמש בכח פיסי כמו קופים. הגמד

ד ג י

New member
לא ין להם נשק

למה??" כי החייזרים האלה עובדים על רעל ובטוחים שהם יוכלו להרוג את כולם ככה, כי הם צריכים את העולם הזה אחר כך לעשות בו דברים משלהם ולהשמיד אותו לא הופך את זה ליעיל. הם משתמשים ברעל ולכם הם לא צריכים נשק ומשתמשים בכוח כי הם בטוחים שרמת המשכל הגבוהה שלהם תספיק.

לא מאמין

אבל סרט החייזרים הכי טוב שראיתי זה "החייזרים באים" שמשודר לפעמים בלילות בערוץ הסרטים...מומלץ.

למעלה