"המפלגה שלי"?
אתה נשוי לה או משהו? היא אמא שלך? מפלגות הן מטרות לביקורת, קשה לעיתים. אנחנו במדינה דמוקרטית, ואם אני רואה לנכון לבקר את ישראל אחרת אני אעשה כך. אתה רוצה לבקר את המפלגה שאני תומך בה, והיא חד"ש, אני מזמין אותך לעשות כן, ואני מבטיח לך שאני אגיב ואגן על המפלגה בה אני מאמין. לא בגופי, אבל במילים. אני לא תומך במרצ. אני חושב שיוסי שריד, ועוד רבים מהאנשים שנמצאים שם, הם אנשים נוראיים. אבל הם עשו כל מה שאתם אומרים שתעשו. אתם אומרים שתבואו לישיבות? הם באו. אתם אומרים שתעבירו חוקים חדשים? הם העבירו עשרות. מרצ היא דוגמא נוחה, מכיוון שהיא עושה כל מה שאתם מבטיחים. מרצ לא יצאה נגד חוצה ישראל? אולי בגלל שהגיעו למסקנה שחייהם של 1100 אנשים שמתים בגוש דן כל שנה כתוצאה מזיהום אוויר חשובים יותר משטחים ירוקים. אני לא יודע, אבל לכן אני הפסקתי להיות מתנגד פנאט של הכביש. חיים של אנשים יותר חשובים לי מעצים. סליחה. אתם גם כל כך בטוחים שאתם מחדשים דברים, בכך שאתם מגבילים את תקופת הכהונה של חברי הכנסת שלא יהיו לכן. לידיעתך, גם בחד"ש יש את זה. ולכן, לצערי הרב, תמר גוז´נסקי לא יכולה להתמודד בבחירות הללו. אל תחשבו שהמצאתם את הרעיון של הגבלת הכהונה. שני חברי כנסת, שרק במזל גדול יהיו לכם, שיבואו בגישה של "כולם מושחתים, חוץ מאיתנו, כי אנחנו אידיאליסטים ובעלי חזון ורצון" לא יצליחו לעשות כלום. אתם תהיו לבד. אף אחד לא יתמוך בכם. המפלגה ממשיכה לפצל את הכנסת להמון מפלגות קטנות, שיוצרות אי יציבות שלטונית במדינה. אתם אומרים שכרגע השיטה לא יציבה. זה בדיוק בגלל מפלגות קטנות של אופורטוניסטים אשר מחפשים מקום בכנסת. זוהי ישראל אחרת.