נושא לדיון: לחיות מתוך אמת פנימית

roniia

New member
נושא לדיון: לחיות מתוך אמת פנימית

שבת שלום מה זה אומר לחיות מתוך אמת ? מה זה אומר לחיות בתוך השקר ? אומרים שרובנו חיים בתוך שקר רוב הזמן - מעמידים פנים, בונים סיפורים ומאמינים בהם. מה דעתכם על כך ... שבת שלום

freearth10

New member
לחיות מתוך אמת

זה להיות שלם עם מה שאתה עושה. זה קורה כשאני עושה משהו, לא כי כך מצפים ממני, אלא כי אני מרגישה שזה נכון לי. איך אני יודעת שזה נכון? כשאני אוהבת את מה שאני עושה. כשאני נהנית מהעשיה.
מאיה דרך אגב, הלינק בחתימה שלך לא עובד, אני מניחה בגלל המילים הראשונות שלדעתי לא שייכות.

roniia

New member
מה עם שגרה ? עם התחייבויות... ציפיות מאתנו

לפעמים לא מעיזים לעשות כי עשייה כזאת היא סיכון. מסתכנים בביקורת, דחיה של הסביבה, אולי פי פטורין. כשבוחרים ללמוד מה שמעניין אותנו עם ידיעה שאין היצע גדול בשוק. נ.ב תודה שאמרת לי שהקישור לא עובד.....

freearth10

New member
אני היום בוחרת לעשות לא בגלל שאני חייבת

אלא בגלל שאני רוצה. כמובן שיש לזה מחיר, אבל זה מחיר שאני מודעת לו ומוכנה לשלם אותו. המצחיק בכל הסיפור הוא שברגע שויתרתי על האני חייבת, הגעתי למצבים הרבה יותר יציבים מאשר בתקופה בה פעלתי מתוך התחייבות לאחרים. כשאני למדתי את מה שרציתי (למרות שלא ממש ידעתי מה זה
) כולם אמרו לי: השתגעת? במצבך את יכולה להרשות לעצמך ללמוד? את יודעת כמה תלמידים תצטרכי ללמד כדי לממן את ההשקעה (הם קראו לזה הוצאה
)? אבל אני הלכתי עם הלב ורק מאוחר יותר הבנתי איזו החלטה נכונה שזו היתה. לכל אחד יש מקום בעולמנו. למרות שיש בו מהכל, כל אחד בוחר רק את מה שהכי מתאים לו. וההצע של כל אחד מאיתנו כל כך שונה מזה של מישהו אחר, פשוט בגלל שהוא מישהו אחר...
מאיה

למעלה