נושא לדיון: מה אתם חושבים

israel or

New member
קצת אקטואליה

אני רואה חדשות משתדל שלא יותר מידי אבל מרגיש שלפחות קצת אני חייב כמה שאני רואה יותר סף הרגישות עולה ואני גם מרגיש שאני מטעין את עצמי באנרגיה שלילית אנחנו חיים במאבק קיומי ובמאבק כזה איןם עניין להגיד רגע מי התחיל? מי אשם? אולי אני לא בסדר? והצד השני הופך למשהו לא אנושי, וכך אני רןאה אותם רצים רעולי פנים עם גופה עטופה בדגל ירוק ואני אומר לעצמי 'יופי פחות אחד' ואז מראים קסם בשדרות שניי ילדים נהרגו מפנים פצועים צרחות פנים חרדות אישנושא על כפיו אישה מבוגרת הלב ניצבט ואז שוב חוזרים "לשטחים" בחור פצוע על הריצפה צורח אןחז ברגלו הרגל מרוסקת כמו רגל של בובה תלויי חסרת חיים מגיע חובש מרים אותו ורץ מסביבו ילדים רואים את הזוועה לרגע אני חש את הכאב שלהם. אז לשנה החדשה אני לא מבקש שלום כי זו אולי בקשה גדולה מידי. אני מבקש סבלנות וסובלנות של אדם לעצמו ואדם לחברו במעגלים הולכים גדולים מיתחזקים של אמפטיה. "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברייך" "ואהבת את חבריך כמוך" וכל אדם הוא ברייה אלוהקית לא משנה דת אמונה גזע ולאום.

hiloosholetet

New member
נושא לדיון: מה אתם חושבים

על הכתיבה הפוסט מודרניסטית, או לחילופין- על הליברליות בכתיבה הספרותית החדשנית?

shirleyrozental

New member
../images/Emo32.gifתחרות הפוסט החורפי-רומנטי../images/Emo23.gif

אני גאה להכריז על פתיחת תחרות ה"פוסט החורפי-רומנטי" של הבלוג שלי - "מאוהבים באהבה". כמו שאתם יודעים, החורף ממשמש ובא, הרי כבר הזזנו את המחוגים לאחור ועכשיו כל מה שנותר הוא לחכות ולקוות שבקרוב יהיה גשם. אחד הדברים הידועים בחורף, זה שסיפורי האהבה המרגשים ביותר קורים בין השמיכות, כשקר בחוץ וחם בפנים. המשימה של התחרות היא לכתוב פוסט רומנטי בנושא החורף... רוצים לדעת עוד פרטים? כנסו לפה: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=210831

למעלה