נושא לדיון

נושא לדיון ../images/Emo3.gif

יש עכשיו המון אתרי הכרויות.. שאפשר להגדיר בהם כל מיני סוגי טיפוסים... אבל נגיד הכרתם מישהו באמת שעשה לכם את זה.... והנה דוגמא לבעיה (נושא הדיון) הכרתם בן/בת זוג ונפגשתם...היה *קליק* לפני הפגישה, במהלכה ואחריה.. בעצם ידעתם שיש כאן משהו שיכול להתפתח... אבל אתם או בני הזוג רשומים בכל מיני אתרי הכרויות.... מאיזה שלב בעצם תפסיקו להכנס אליהם "ולחפש"??? או שתמיד תמשיכו סתם לבדוק שם הודעות? זה לא מפריע אם דרך האתרים האלה... יש המון אופציות וזה כמו סוג של תחרות??? איך מגיעים לשלב הזה שמפסיקים ?? איך עושים את השיחה *יחסינו לאן* כשזה זורם מעצמו אבל לא ידוע עד כמה זה רציני...? אני רוצה בעיקר את התגובות של הגברים או נשים שמבינות ועברו את זה :)

magenta73

New member
לא יודעת מה אם אחרים

אבל אני, אם הכרתי משהו, ויש קליק ויש רצון להמשך - סוגרת או לא נכנסת לכרטיס באתר. (עכשיו אין לי, אבל לחכשהיה לי - זה היה הדיל). לתת צ'אנס הולם לעלם שנמצא מולי, נראה לי רק הגיוני. אם אני עם משהו והוא עדיין נכנס לאתרים, לרוב אני מאוד אתאכזב עד אסגור את הבאסטה - כי לא נראה לי שהוא נותן לי צ'אנס אמיתי, אלא נמצא באיזה ללה-לנד של חיפוש מתמשך, ולי זה לא מתאים. ושיחת יחסינו לאן - לא עושים. לרוב מרגישים לאן זה הולך. וחוץ מזה, מילים מילים... נראה לי שזה סתם מלחיץ, בלי קשר לכלום.

Vdrums

New member
אני הפסקתי אחרי

שבוע , 10 ימים. אח"כ רק בדקתי שמנוי הופסק ולא מחייבים אותי.

למעלה