נושא לדיון

נושא לדיון ../images/Emo88.gif

*הערת פתיחה: אימצתי את האיקון הזה---->
עכשיו הנושא: האם אתם חושבים שזה נכון להמציא אגדות אורבניות בנוגע למגזרים שונים למשל אמונה שבכפר זה או אחר שמתוגרר בו מיעוט זה או אחר או מגזר זה או אחר מבצעים פעולה כזו או אחרת איפה עובר הגבול? ואם יש גבול בכלל? מחכה לתשובות! בתקווה לדיון פורה! (גם השפן מחכה
)

לדעתי הגבול הוא

כשזה יורד לפסים אישיים כמו לדת שלך או לגזע שלך או לכל דבר אישי עלייך שלא הייתה רוצה שיפגעו בך לגביו

אני וה ../images/Emo28.gif נעלבנו../images/Emo28.gif

שאף 1 לא התיחס לנושא שהעלנו וחשבנו עליו כ"כ הרבה
*מרכינים ראשנו* *נותנים לדמעות לזלוג* *רוצים לקפוץ מהחלון,מסתכלים למטה רואים את השכנים מדברים* *מבינים שאי אפשר לקפוץ עלהם* *חוזרים למחשב* *ממשיכים לבכות* ואהממ *מבקשים ממכם לרדת למטה* *עוד קצת* *נו עוד טיפה* *עצלנים!* *עכשיו?* *טוב נו עכשיו!* תגיבו על הנושא שהעלנו ואם לא יהיה לכם עסק עם הארנב רררר אוהבים!

Idan91

New member
רגע.. סבלנות..

"בדיוק חזרתי מעבודה בחדר האוכל של הקיבוץ".. האאא... (מוחה את הזיעה הוירטואלית..) פכל מקרה... אני לא רואה את עצמי שומעת אגדה אורבנית על עדה מסויימת ומעשים שלה, ועוצרת את עצמי מלספר רק כי זה לא יפה... אבל אני מודה שכששומעים דברים כגון זה שאנחנו, היהודים, מכינים מצות בפסח מדם של ילדים פלסטינים (כולל מתכון מפורט בעיתון סעודי), זה בהחלט מעצבן...

QuEeN oF mE

New member
לדעתי..

יש גבול.. כי לפעמים משהו כזה יכול לפגוע.. אז..יש גבול כשזה פוגע במישהו או משהו ספציפי.

Outlast

New member
אזהרה- אני עומדת להיות קצת קטנונית,

אבל זה לא שפן.

למעלה