נושא לדיון: server builds
2 שאלות/נושאים לדיון: 1) איך אתם מתקינים שרתים ? אופציות שאני מכיר/ניסיתי עבור חלונות: א) unattended installation ב) imaging + sysprep/sidwalk ג) RIS/ADS ד) תוכנות צד ג' ה) להיות ליד קונסול ולענות על שאלות בהתקנה ???
אני אישית משתמש בunattended installation או ASI Manager של קומפאק. לינוקס: א) שרת kickstart (אני נוטה לעבוד עם RedHat ו-Fedora ) ב) dd לדיסק ג) לשבת ליד קונסול
יש לי משהו שמאוד דומה לשרת kickstart ומבצע קונפיגורציה נוספת לאחר ההתקנה (עידכונים) 2) איך אתם פורסים עידכונים ? חלונות: א) שרת SUS ב) אפליקציות צד ג' ג) logon scripts ד) שולחים דוא"ל ומקווים שהמשתמשים יתקינו
אני עובד עם SUS ואפליקציה שהיא פיתוח פנימי של החברה. לינוקס: א) כלים יעודיים ? ב) apt-get בcrontab וapt repository אני עם apt-get update/upgrade שמוגדר לכל התחנות כ cron job. הייתי שמח לשמוע לגבי תצורת העבודה של אחרים.
2 שאלות/נושאים לדיון: 1) איך אתם מתקינים שרתים ? אופציות שאני מכיר/ניסיתי עבור חלונות: א) unattended installation ב) imaging + sysprep/sidwalk ג) RIS/ADS ד) תוכנות צד ג' ה) להיות ליד קונסול ולענות על שאלות בהתקנה ???