נושא לדיון

magenta73

New member
נושא לדיון

קולות מתיילדים. או שנגיד טון דיבור מתיילד. שבא יחד עם שמות חיבה סנכרינים במיוחד. דעתכם הכנה תתקבל בברכה. [הבחורה שעובדת לידי כל הזמן מדברת ככה עם החבר שלה בטלפון, אני מחזיקה את עצמי לא להכניס את הפרצוף שלה בחוזקה לתוך האיי-מק, חבל על האיי-מק].

ufffnick

New member
תלוי במינון.

אם זה כבדרך קבע - מעצבן להחריד. אם מידי פעם נפלטת מילה או משפט בטון שכזה, יש בזה מן המתיקות. שמות חיבה? תלוי בקונוטציה שלהם. you smupy...

אני

לא הייתי מחזיקה ת'צמי
לא שבמצבים מאד מסויימים לא יכול לברוח לי רגע של פאתט.. אבל על בסיס קבוע? אני אקיא

ד נ י ת3

New member
קושקוש, מושמוש, תושתוש,

קוקי, מאמי, נשמה, כפרה... שיווו.... מה זה התגעגעתי!

dudusch

New member
../images/Emo61.gif

כפי שכבר נאמר... תלוי במינון, תלוי מי בסביבה. לא חושב שיש בעייה עם כינויי חיבה וכאלה (מומלץ להיזהר לא לדבר ככה בסביבה של בוסים וכו'). אם זו הדרך שלהם לגלות חיבה ואהבה שיבושם להם. את יכולה לעשות לה כמו שרואים בסרטון של המזייפת - לעבור לידה עם ספר טלפונים כבד ו"להפיל" לה אותו על הראש...

צריך להזהר גם ליד חברים

היה לי פעם חבר שבאחת הפעמים גמר מהר, אז כשם חיבה קראתי לו זריזי, וגם כדי לעצבן אותו. ואז פעם אחת זה נפלט לי ליד חברים שלו. חברה שלי הבינה, אבל אני עד הסוף ניסיתי למצוא לו שם חיבה אחר, ללא הצלחה. זריזי ישאר זריזי לנצח!

זכוכיות

New member
לעיתים רחוקוטת, וגם זה בצחוק

סאטירה קלה ופרטית על המתיילדים. בגדול, אין מעצבן מזה...

בעוונותיי... ../images/Emo10.gif

אני לא סובלת שגברים מתיילדים לי.... לשמחתי, מעט מאד, ובעצם אף אחד, מגברים שיצאתי איתם היו מהסוג המתיילד. לצערי, פה ושם נפלט לי איזה מתיילד... אבל זה לא כזה מושי קושי מתקתק אף פעם, זה יותר כזה, של ילד בגיל 6 שרוצה להראות לאבא שלו איך האוטו עשה כשהוא עבר ברחוב, כשהוא רק מתחיל לגלות כמה עוצמה ותנופה יש באוטו... ככה יוצא לי
חולמת |מתפדחת, ומבטיחה לעצמה לנסות לחדול כליל|

כמובן שזה עניין של מינון

אבל זה מטריף את השכל לשמוע דיאלוגים כאלה מבני זוג שנמצאים על-ידך באופן קבוע וכרוני

כמו שאני רואה את זה...

את לא צריכה לדפוק לה את הראש לאיי-מק (כופרת! עצם המחשבה זה כפירה! המחשב יודע הכל והמחשב כועס עכשיו! :)) אלא דווקא לחבר שלה שמוכן לשמוע אותה מתיילדת ככה. מינונים ונסיבות כבודם במקומם מונח, אבל כמו שאת מתארת אותה... כשיום אחד החבר שלה יעיף אותה כמו טיל מפני שהוא מצא מודל משופר, סביר להניח כזה שהגיע עם שכל בילט-אין, היא לא רק שלא תראה מאיפה זה הגיע לה אלא גם לא תבין למה. בשיחה פרטית (נגיד הליכה "רומנטית" על חוף הים או משהו הולווידי ודביק לא פחות, סכריני כמו שהגדרת את זה את) זה לא רק מקובל זה אפילו מוסיף נופך (נגיד, נלך עם הרעיון הכללי). כדרך קבע... בלי להכיר אותה אפילו מרחוק אני מוכן להתערב שהיא ילדותית באופן כללי וכזו שתמיד-תמיד תחפש מישהו שיקח על עצמו אחריות ופיקוד וייתן לה תפקיד מוגדר. הרי עצם ההתיילדות הזו זה אמירה: "אני קטנה וחלשה ולא יכולה להחליט שום דבר לבד. נכון שאתם מוכנים לעזור לילדה קטנה וחמודה כמוני (עפעוף, עפעוף)?" במילים פשוטות, לא אישה חזקה, כמו שדובר בפורום לא מעט בזמן האחרון ולא משהו (משהו, לא מישהי) שבחורצ'יק שמכבד את עצמו רוצה לבלות את החיים שלו איתו (אם כי להעביר את הזמן בפעולת פריה ורביה... טיפוס כזה כמו שאני מתאר לעצמי שהיא, מוכן להתערב על זה, לצורך הזה היא דווקא מושלמת. איזה מר-בחור-גרבר-גרבר לא רוצה לעשות את התיכוניסטית/חיילת שהוא רואה כל יום בדרך לעבודה (וראו השיר הידוע של אריק אינשטיין בנושא)???).

magenta73

New member
אז זהו ש....

א. עם האיי-מק הסליחה והכפרה. דבר ראשון. ב. כנראה היא מצאה את הבחור שמאוד רוצה בחורה קטנה... לא מאיימת, כביכול... וזה לא רק הוא, כל הזמן יש לה מישהואים. וכן, היא ילדותית באופן כללי. ועדיין, כל הזמן יש לה מישהואים. מה זה אומר?

זה אומר ש...

א. כנראה שבכל זאת לכל הכתבות של בחורות בערוץ יחסים בווי-נטו יש איזה ביסוס כולשהו (ולמען הסר ספק ואיזון... מהצד שלי אני יכול להעיד שגם הכתבות הגבריות לא בדיוק תלושות מהאוויר). ב. שהבעיה היא איתי, אני עקום לא הרצפה. (ולשאלה המתבקשת: "איזו בעיה?", התשובה המתבקשת כמעט יותר היא: "מה לא?" :) :) :)).

../images/Emo32.gifלא קשור להודעה שלך

אבל . בכל זאת אני חדשה פה. ולא מוצאת איך להתחבר אליכם אתם זן אחר של אנשים יותר מידי מנתחים כל נושא.. וחופרים אולי אני לא מתאימה. מחשבה..

magenta73

New member
אנחנו? מנתחים?

מה פתאום. אבל אין ספק שבאת בזמן מוזר ביותר.

../images/Emo5.gif בגדול - פאתט

במינונים נכונים יכול להיות מתוק בגדול - דבילי למדי ויש עוד כאלו שתקועות בלדבר בלשון זכר ..

למעלה