פעמיים עצם על הגריל ../images/Emo140.gif
את פשוט נ-פ-ל-א-ה !!! להגיע לתובנה המדהימה שהצורך בשליטה מגיע דווקא מדימוי עצמי נמוך, רק על זה מגיע לך חיבוק ענק
וכמו תמיד, אני אענה לך מהמקום שלי, מהתובנות שאני הגעתי בהקשר לבעיות שלי. מה שאני מצאתי זה שלפחות 80% (!) מהקשיים שלי בהווה נובעים מאיזו "גריני קטנה" - אני בגיל 3-4-5 וכו' - ילדה קטנה ופגועה (ונסיבות הפגיעה לא כ"כ חשובות, רק לדעת שזה בא משם). ברכה יקרה, הקפיצה המשמעותית שקרתה אצלי התחילה ברגע שהבנתי את הנקודה הזו והתחלתי לדבר עם הילדה הקטנה שבי. דיברתי איתה וגם כתבתי לה (לעצמי, כמובן). בכל פעם שהיא "השתוללה בתוכי" עם רגשות של עלבון, קנאה, כעסים למיניהם - ברגע שהייתי מודעת למה שקורה ואמרתי לה שאני מבינה אותה... אוהבת אותה... מחבקת אותה... עשיתי אפילו מדיטציות בהן זימנתי אותה ושיחקנו ביחד בתופסת, בחבל... פשוט נתתי לה תשומת לב - שם התחיל המהפך שלי. אז הביני שבתוך ברכה של היום ישנה ברכה קטנה מאוד מאוד פגועה ואת יכולה לעזור לה ולעצמך. בנוסף לכך - יש עוד תרגיל שממליצים לעשות: למצוא 2-3 משפטים חיוביים כמו: אני אוהבת את עצמי ומקבלת את עצמי כפי שאני. אני מגלה כעת עד כמה אני נפלאה. אני בוחרת לאהוב את עצמי ולהפיק מעצמי הנאה. את המשפטים האלה רשמי לך על דף ואמרי לעצמך אותם כ-3-4 פעמים לפחות 3 פעמים ביום - עם הדגשה על הזמן שלפני השינה. זה נקרא לתכנת את תת המודע שלך. באותה הצורה את יכולה למצוא לך משפטים שמתייחסים לעניין התזונה (תזונה נכונה ובריאה בכמות ובאיכות שמיטיבה עם גופך) - שימי לב שהמשפטים צריכים להיות חיוביים, להיאמר בזמן הווה ושלא יכילו את המילה לא (תת המודע שלנו לא מכיר במילה "לא"). עשי את התרגיל הזה ביחד עם "זמן כיף לברכה הקטנה" אמממממ.. שבועיים (?) וספרי לנו מה קורה....
את פשוט נ-פ-ל-א-ה !!! להגיע לתובנה המדהימה שהצורך בשליטה מגיע דווקא מדימוי עצמי נמוך, רק על זה מגיע לך חיבוק ענק