נושא לדיון...

• פותח הנושא sniii
  • פורסם בתאריך

sniii

New member
נושא לדיון...

מה דעתכם על אקסים\יות? לי יש חבר.. שתאמת יש לי כבר טראומה מהאקסית שלו... חחחח אני עדיין בססרטים שהוא אוהב אותה והכל... (למרות שדיי אמורה להיות לי התחושה הזאת- הוא מדבר אליה דיי הרבה ומזכיר...) מה איתכם? האם הייתם רוצים לשכוח את האקסית של החבר ושלא יהיה בינהם שום קשר? מפריע לכם שהם נשארים ידידים? וברגע שאתם רואים שהם נשארו ידידים טובים האם אתם מרגישים זכות להפריד? בקיצור- ברגע שיוצאים עם מישהו האם עליו לנתק כל קשר שהוא עם האקסית? ואם לא..זה מפריע לכם? (אפילו שזה קשר ידידות)

L y c a n

New member
אם יש להם קשר ידידות אז למה לא..

הקשר שלך אמור להתבסס על אמון וכו'.. אם אין אמון אז מה זה שווה. אקסית היא כאחת הידידות פשוט מכירה אותו הרבה יותר טוב..

ללא נושא

זה משנה הרבה דברים.. זה יתן לי להרגיש שאם אני לא `ארצה` אותו.. אז תמיד הוא יוכל ללכת אליה. זה תלוי באיזה רמה הם ידידים, אם זה כאלה שלא מפסיקים לדבר כל היום.. או כאלה שמדברים פעם ב. . . בכל אופן, לא אוהבת את העניין. סתם יתן לי תחושה מעורערת בקשר.

Zoharrr

New member
אז ככה,

איתי ועם האקס, כל החברות לשעבר שלו היו החברות הכי טובות שלו ויצאו איתו ועם החבר'ה לשתות בחמישי. אפעם לא הפריע לי. עם הנוכחי זה קצת אחרת,הוא לא בקשר איתן אבל כשהיינו עוד בהתחלה הן הציקו לו,גם לא הפריע לי. אני לא טיפוס קנאי או חשדן,בכלל בכלל. מצידי שיהיו החברים הכי טובים ושיהיה להם בילוי שבועי קבוע. שיהנו! בסוף היום,הוא אוהב אותי,הוא שוכב איתי,הוא ישן איתי. וזה מה שחשוב. בין החברים הכי טובים שלי יש בחור שהיה לי איתו קטע,בחור שהוא האקס שלי,ובחור שהוא החבר הכי טוב שלי והיה הראשון שלי. מה חבר שלי חושב על זה? הוא בהחלט מרגיש קצת מאויים,אבל זה יעבור לו עם הזמן כי הוא ירכוש יותר אמון בי ויבין שזה לא משנה כי עם כל האנשים האלו "היה" משהו. בזמן עבר, ולא יהיה שוב. וזהו :)

זכוכיות

New member
לי יצא להכיר שתי אקסיות שלו,

עוד הרבה לפני שהיינו יחד. פחות או יותר בתקופה שבה הכרנו (דרך חבר משותף, הוא נכנס למעגל החברים שלנו- אני הייתי עם בחור אחר בזמנו, שנתיים וחצי) הכרתי גם את האקסית שלו, הם היו כבר אחרי הפרידה אבל עדין התראו והיה ברור שעדיין קורה שם משהו, היא נורא נורא הרשימו אותי, לא יצא לי ממש להתחבר איתה (ומזל שכך, אחרת הדברים בטח היו מתפתחים אחרת) אבל בכמה הזדמנויות שיצא לנו להיפגש כבר דיברנו על לעבור לגור ביחד... החלפנו טלפונים והתחלנו לחפש דירות. טוב שזה לא יצא לפועל , באיזשהו שלב הוא התחיל קשר חדש והיא נסעה לחו"ל... להתרחק. אל החדשה הרבה פחות התחברתי, הקשר שלהם נמשך חודש שבמהלכו הוא כל הזמן התלבט איך לסיים את הקשר... אז בה אנחנו הרבה פחות חופרים, אבל בכל הנוגע לשניה- אני יודעת את כל הפרטים הקטנים, הוא מדבר עליה הרבה כי אני חוקרת דיי הרבה, עוד אז היא סיקרנה אותי. אפילו נברנו לו בזכרונות איזה ערב, קראנו מכתבים מהאקסיות וכאלה... המונים. באותו ערב התאהבתי בו לחלוטין.... למה? אני לא בטוחה, כשקראתי את האקסיות שלו מאוד התרשמתי, לפחות משתיים מהן (ההיא שדיברתי עליה הרגע, ואחת עתיקה יותר, שתיהן בחו"ל היום ועם שתיהן הוא שומר על קשר טלפוני ובמכתבים)... היה בהן מעיין עומק, חוכמה, טירוף שקט כזה, מאופן ההתנסחות ועד הטקסטים המקסימים... היה לי באמת נעים לקרוא אותן, והיה לי נעים לדעת שהאדם שנשים כ"כ מדהימות אהבו פעם- אוהב אותי היום. הקשר שלהם לא מפריע לי בכלל, ואם הן היו בארץ בטח גם הייתי שמחה להתקרב אליהן בעצמי.

בעסה שהנוכחי בידידות עם האקסיות

אבל צריך ללמוד לקבל את זה... לא להתחיל לשנות אותו. אבל במקביל לברר אם הן עדיין מעוניינות, ואם כן, לדבר איתו על זה, בצורה כנה וגלויה. זה הכי בריא.

למעלה