נושא לדעתכם,

נושא לדעתכם,

אין פה שאלה, אלא רק הבעת דעה שלכם, פרולוג: פעם ממזמן היה לי את הקטע מאוד עם פיות, ובדיוק באותה תקופה איבדתי משהו שמאוד היה יקר ערך עבורי. כאשר עברנו דירה לבית החדש, מאוד חשק ליבי בקקטוס, מהאלו העגולים היפים, וחברה באותה זמן אמרה לי:"הנה לחש שמצאתי לך שקשור לפיות ולמציאת דברים" בו בלחש, מבקשים מהפייה שתקח משהו אחר ותחזיר את מה שאבד. יום למחורת, מצאתי את האבדה, אך מה קרה? בעציץ הקקטוס, הקקטוס העגול שלי נעלם, לא סתם נעלם נהיה חור בעציץ כלפי מטה וללא סימן לקקטוס. מאז לא ניסיתי לחשים(אני פשוט מאמינה בכוח המילים ולהתחיל לחפש דברים מעכשיו אם הם הולכים לי לאיבוד), מקרים דומים וסיפורים, שתפו.

RainBird

New member
החוקים של עולם הפיות מאוד גמישים אבל דבר עבור דבר נראה לי חליפין הוגן. לעיתים כוח עובד עבורך גם בלי שתרצי זאת. אישית עשיתי עיסקה עם הפיות שלא נעלמים לי דברים, בכלל. אני נותן להן מתנות קטנות ולפעמים הן גם לי. זהו בערך.

אה, כן?

לפי מה שאני זוכרת... ראיתי פיה פעמיים והיא לא נתנה לי שום כלום לא דובים ולא יער ואני לא מדמיינת. כמה דברים אני נותנת להם.. והן בכלל לא רואות את זה.

אה כן, עוד משהו...

יש לי "מדף פיות" בבית, ויש שם את הפיה הכי ישנה שלי, והמדף עשוי מזכוכית, חפצה נפשי לנקות את הפיות ואת המדף, לקחה אותן למקלחת, מילאתי את הכיור במים, ושמתי את הפיה ה"מבוגרת" בתוך המים, הלכתי להביא את המדף זכוכית, עוד לא הספקתי לפתוח עליו ת המים, הוא התנפץ לי על היד. מאז למדתי שאת הפיות שלי שטופים תחת מים זורמים ולא עושים להן אמבטיה D:

שאלה

אני מצאתי שרידים של ים קדמון בפרדס[צדפות]. יש לזה ערך מאגי?? אני עשיתי מעגל של חלוקי נחל שמצויירים עליהם רונות ובעמצא עשיתי מגבעולים צורה של רונת ההצלחה במעשים בלתי אפשריים, מסביב שמתי את השרידים של הים הקדמון וגם כל מני אבנים יפים שמצאתי בפרדס... שמתי גם עלי פיקוס בין כל אבן. על ענפי עץ הפיקוס הגבוה שמתי סרטי בד וחוטים יפהיפיים שיתבדרו ברוח.. אני אולי גם אשים כל מני פעמונים על העץ. בלילות, אני שמה שם נר[רק לפעמים]. ובקיצור יצרתי מקום משחק לפיות. אתם חושבים שהן יבואו לשחק שם?

מממ...

"שרידים של ים קדמון בפרדס[צדפות]." כל העולם היה מוקף פעם ים, באחד מהטיולים שלי על הר, הפכתי אבן מהשמיעמום ומצאתי תחתיה מאובן של דג. ממש, על האבן, יש צדפות בכל מקום כמעט, זו ההוכחה לכך שהכל פה היה ים, ולכל דבר יש ערך מאגי. (אבני קורץ, שאספתי במדבר, רוז קווארץ שגם מצאתי במדבר, והעילוי שמצאו והביאו לי, זה מאובן של שיני שפן סלעים)

PurpleFilth

New member
פיות הן כמו חתולים

את לא יכולה להגיד להן מה לעשות =] בעניין העסקאות חליפין... לקחתי פעם מפרט תמורת עלה. אוקי, נכון, לא טרחתי ליידע את הבחור על זה, אבל מפרט הוא תמיד יכול לקנות חדש ועלה של פיות זה קצת יותר נדיר. ובעניין מגרש המשחקים, אשמח לשמוע עוד פרטים. איזה רונות שמת במעגל? לאיזה רונה התכוונת בתור "רונת ההצלחה במעשים בלתי אפשריים"? יירה אולי? האם המקום עדיין קיים, או שהנר שלך שרף את כל המקום?

למעלה