נושא מכונות הכביסה במעונות

amitk80

New member
נושא מכונות הכביסה במעונות

אהלן, נושא התשלום על מכונות הכביסה במעונות עלה לפני חודש וחצי לערך וזה גרר תרעומת רבה מצד סטודנטים אשר גרים במעונות. אני זוכר ששלחתי כמה מסרים לנציגה באגודה (tutiris) והנושא עלה גם בתוך האגודה. הנה עדכון בנושא כמו שפורסם במייל שקיבלתי מרכז צרכים מיוחדים באגודה שדואג לעדכן גם על מה שהולך באגודה: "לכל מי שעדיין לא יודע, פתרנו גם את בעיית מכונות הכביסה במעונות ומעתה כל דייר מעונות יקבל כמה אסימונים בחודש מאגודת הסטודנטים, על מנת שלא יצטרכו לשלם עוד כסף על שירות שבעבר קיבלו בחינם." האם אכן התקבלו האסימונים?

stkachov

New member
אם רק הוחלט על זה

מן הסתם ייקח קצת זמן עד שהעניין הזה ייצא לפועל. אבל כל הכבוד למי שפעל בעניין.

flutter girl

New member
היום שמעתי in passing

דיון של שתי סטודנטים בנושא, שפשוט היו באים אנשים מבחוץ (?!?!) כדי לכבס בחינם במעונות... קטע.

"שתי סטודנטים"?!

ממך, flutter girl , לא ציפיתי...

flutter girl

New member
הולי גוד אוף אול!

אני אציין שהייתי באמצע שיעורים בחלחלה.
וקצת אחרי זה נרדמתי כשהייתי לבושה. כי הייתי ממש עייפה.

stkachov

New member
קצת קשה לבוא מבחוץ

כי צריך להציג בכניסה למעונות תעודת דייר.

flutter girl

New member
מה עם מבקרים?

(ואגב, אני לא אמרתי שזה בהכרח נכון, אמרתי שזה מה ששמעתי, שים לב ל ?!?! שלי]

בתור דיירת טליה לשעבר

אני יכולה להעיד שזה די קל למבקרים לכבס במעונות. הם נכנסים עם תיק גדול לבקר חברים, בדרך עוברים במכונות הכביסה (בתיק כמובן לא היו ספרים, אלא בגדים). באופן אישי אני יכולה להעיד בתור אחת שקמה לפעמים ב 7:00 בבוקר כדי למצוא מכונה פנויה שצוות המנקות נהג לעשות כביסה במעונות. לא פעם מצאתי מכונה עובדת שאחת מעובדות הנקיון הפעילה... דיירת לשעבר

בירור זריז באגודה העלה

שאסימונים יחולקו רק החל מדצמבר. בלי שום קשר, למישהו יש מושג כמה אסימונים זה "כמה אסימונים"?

stkachov

New member
לא יודע כמה

אבל העובדה שזה יותר מאחד זה אומר שזה לפחות 2 או יותר, וזה כבר סביר ביותר. אני עכשיו עושה 2-3 כביסות לחודש בערך.

amitk80

New member
למה לא נותנים את זה עכשיו?

למה סטודנטים צריכים לחכות עד תחילת דצמבר ובנתיים לשלם? ?

amitk80

New member
מי עצבני?

למה אתה חושב שאני עצבני? אפשר היה להתחיל לתת את זה גם בנובמבר כדי להקל על תושבי המעונות. ברור לי שזה לוקח זמן אבל עדין. אגב, הפתרון עבר מפה לאוזן במעונות או שזה פורסם בפלייר במעונות?

amitk80

New member
יצאה הודעה מהאגודה

האגודה פרסמו באתר שלהם שאת האסימונים אפשר לקבל כבר מתאריך 5.12.

למעלה