נושא ממש חשוב!!

meatball1

New member
נושא ממש חשוב!!

טוב אז בחרתי לשתף אותכם במשהו שממש מציק לי ..
כרגע השתחררתי ואיתי עוד כמה חברות ..
אני בתקופה נורא מבולבלת וקשה לי לקחת החלטות כרגע . הרבה אנשים שואלים אותי מה אני רוצה ללמוד וכשאני אומרת שאני לא יודעת אז ישר שואלים מה אני אוהבת לעשות .ותאמת,שאף פעם לא שאלתי את עצמי מה אני אוהבת לעשות. הייתי ילדה רגילה , הצטיינתי בלימודים ואף פעם לא היה נושא מסוים שבלט יותר מהשאר שידעתי שזה הכיוון שלי. אז אין לי כיוון.
ולגבי החברות שלי , כל אחת מהן יודעת בדיוק מה היא הולכת לעשות עכשיו ..חלק מצאו עבודה ועושות גם פסיכמוטרי ביחד.אני לא יכולה לחשוב בכלל על ללמוד כרגע.
חלק אחר מתכננות לטוס לעבוד בחול ,אני , לא מוכנה להסתכן בלחתום על חוזה ועוד לקחת את הסיכון שאני ידפק בחול.
נוצר מצב שאני לא תואמת את כל מה שהאנשים בני גילי עושים. זה לקחת החלטות ולקדם דברים בחיים שלי . יש בי משהו שרק רוצה שיעזבו אותי בשקט . מרגישה בתחרות. מצד שני יש את הצד שאומר כולם מתקדמים ורק אני ישאר מאחורה?!

ד"א בחרתי לשתף את זה ולא יודעת אם זה קשור או לא ..אבל גם אף פעם לא הייתי מסוגלת להתחייב לבחור בקטע של מערכת יחסים רצינית.יש מצב שיש לי פאק בלהתחייב לדברים?!

תודה למי שיענה :)

im mitzi

New member
גם אני הייתי ככה

לא רציתי לעבוד בחו"ל כי חששתי שידפקו אותי
לא ידעתי מה אני רוצה ללמוד אז לא נרשמתי ללימודים
פשוט חיפשתי עבודה של 8 עד 17 כדי שיהיה כסף וזהו.

בסופו של דבר על עצמי ועל מה אני אוהבת ומה אני רוצה לעשות למדתי תוך כדי והתגלגלתי לתחום בו אני עובדת היום, הפכתי מפקידת הנהלת חשבונות למתכנתת בחברת הייטק.

גם אני ראיתי חברים שידעו בדיוק מה הם רוצים מהחיים שלהם, רוב החברים שלי ידעו מה הם רוצים להיות כשהם יהיו גדולים עוד בזמן התיכון, לי זה לקח קצת יותר זמן, אני רק בגיל 24 התחלתי את הלימודים ובגיל 29 סיימתי אותם.

המסקנה שלי שאת לא צריכה להסתכל מה אחרים עושים, תסתכלי מה את עושה, אם את עדיין לא סגורה קחי את הזמן ותחשבי על זה, אל תתני לאנשים להלחיץ אותך!

Purple Mushroom

New member

Optimistic Girl

New member
התחייבות לדברים

קודם כל את סיימת תיכון?
אז תסמני
על זה !

אם עשית בגרות מלאה,
יש לך
נוסף !

וצבא הצלחת לסיים? <כן כן, לא כולם בימנו עושים צבא עד הסוף>
אז עוד

אז מי אמרה שהיא לא יכולה להתחייב לדברים?

בקשר לתחרות,
מבינה אותך,
את צריכה להכיר חברות חדשות, שבמצב שלך -עוד לא סגורות על עצמן וזה בסדר גמור בגיל הזה

את לא תשארי מאחורה, כי את לא בתחרות עם אף אחד !
לכל אחד יש קצב משלו, כשאת תביני את זה , יהיה לך קל יותר בחיים..

הנה אני למשל התחלתי תואר ראשון רק בגיל 25, אז מה?
אני לומדת את מה שאני אוהבת, ועכשיו אני בשלה ללימודים האלו!!

תקחי לך הפסקה של שנה, תעבדי במעודפת ואחכ תגבירי את הקצב פסיכומטרי ולימודים וכו
בנתיים תעשי קצת הפסקה כדי להחליט מה את רוצה מעצמך <ובימנו זה ממש לא קל להחליט...>

בהצלחה,
וכבר אמרתי לך ברוכה הבאה לפורום?

meatball1

New member
תודה רבה לך

באמת נראה שאת בחורה אופטימית :)
ההרגשה שלי היא שברגע שהייתי חייבת לעשות דברים עשיתי אותם כמו בית ספר צבא בגרות .
אבל ברגע שזה מגיע לבחירה שלי אני לא מסוגלת להתחייב לכלום ..
בקשר לתחרות ..את צודקת מאה אחוז

yairsvet

New member
כל אחד רשאי לחיות את חייו איך שבא לו

את לא צריכה לעשות מה שאחרים בגילך עושים אם את לא רוצה.
מצד שני לעמוד במקום זה מו ללכת אחורה.
קודם כל אל תיתני לאף אחד לשגע אותך בנוגע לבחירות בחייך
מה שכן תקדישי זמן בלהבין איך היית רוצה שהחיים שלך יראו
כשתביני מה את רוצה לעשות כשאת קמה בבוקר, שזה כולל, משפחה, עבודה, איזור מגורים, סביבה וכו' את תוכלי להתמקד בליצור לך את החיים האלו
ואז כן יהיה לך עיסוק

Purple Mushroom

New member
השוואות הם בלתי נמנעות

אבל ההשוואה שלך, צריכה להיות לעצמך. קחי את הזמן. תקראי את התגובות המעולות שקיבלת, מ-2 בחורות שיש להם ניסיון\גישה טובה לחיים.
עד שתחליטי מה את כן רוצה, ומה את כן אוהבת. תתנסי. אולי תלכי להתנסות בעבודה כלשהי , שנראית לך, שתחפשי ותמצאי,
על בסיס הקורות חיים הקצרים שלך, כי את צעירה בתחילת הדרך. על בסיס תיכון וצבא. תפקידים, ומקצוע.
וזהו.
אגב, מוזמנת להציץ בחתימה השלישית שלי.
במהפכה של אהבה, בדיוק מתכננים על זה. ב 21 לספטמבר, יש לנו פרוייקט ענקי, שנקרא מהפכה של אהבה,
והשם הנוסף שלו נקרא:
STOP THE HUMAN RACE .
נחמד, לא?

באהבה,
.
א. א. לא מילאן.
=]

מרגיש לי קצת כאילו אני כתבתי את זה

גילוי נאות - אני עוד מעט בת 26.

קודם כל, לא הייתי משווה לאחרים, סיבה אחת- מה שנראה מבחוץ זה לא תמיד מה שיש בפנים. רובנו שחקנים, לא רוצים להפגין חולשות ודילמות. זה טבעי, אבל זה לא אומר שכולם סגורים על עצמם ורק את אובדת לך בשבילים....

שנית, קחי את הזמן, את באמת צעירה, וזה באמת קשה לדעת מה אוהבים ורוצים לעסוק בו.
גם אני הייתי טובה במסגרות כשקבעו לי מה לעשות, ופתאום הופ- אני חופשיה לדרכי ואין לי מושג מה בכלל בא לי.......... זה לוקח זמן וזה הכי טבעי לנסות משהו ולהחליט שזה לא זה, להתפטר, לקרוא באינטרנט בכל מיני תחומים, לגלות בעצמך דברים חדשים וכישורים שלא ידעת שיש בך.

אולי נשמע קצת קלישאתי אבל זה ככה, לוקח זמן ללמוד על עצמנו ולהבין מזה מה יהיה טוב לנו. (אף אחד לא רודף אחרינו ואנחנו לא האחרונים באיזה מירוץ......)

ועכשיו אני אקריא את מה שכתבתי לעצמי כדי שגם אני אפנים את זה.

בהצלחה!

רק השתחררת. תנוחי.

לא יודעת לגבי חברות שלך.. אבל אני כשהשתחררתי פשוט עבדתי בעבודות מזדמנות וחסכתי הרבה כסף. זה הגיל. זו התקופה. תעבדי, תחסכי עד שכבר ימאס לך והרצון ללמוד\לעבודה ב"עבודה של גדולים"
יבוא ממך .. ולא "כי כולם עושים את זה".
בקיצור take it easy וגם זוגיות תגיע

מצחיק, אני הרגשתי בדיוק אותו דבר מהצד השני

אני ידעתי עוד בתיכון מה אני רוצה לעשות בחיים ומיד כשהשתחררתי הלכתי לעשות פסיכומטרי, מצאתי עבודה בהדרכה ונרשמתי לאונ'- בעוד כל החברות שלי עבדו במכירות/מלצרות/שירות לקוחות, טסו לחו"ל, התפננו, עשו פסיכומטרי שני ושלישי ולקחו שנתיים-שלוש בשביל עצמן.
הרגשתי בדיוק כמוך- כאילו יש בי משהו דפוק, אני מפספסת את מה שבני גילי אמורים לעשות (לשתות למוות ולטוס לדרום אמריקה/הודו), משהו בי לא מתיישר עם כולם...
כנראה שזה פשוט תלוי מי החבר'ה שלך- כי בין כלל הישראלים המשוחררים, את ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא חריגה. ממש לא. בסביבה שלי, "להתקדם" מהר זה החריג.

למעלה