נושא מצב כדור הארץ מובא לידיעתנו מכוונים שוני

נושא מצב כדור הארץ מובא לידיעתנו מכוונים שוני

באמצעות מתקשרים שונים. הפעם זהו קהו פרד סטרלינג המתקשר את קיראל, אלא שקיראל פינה את הבמה לראבן - משבט בני ההופי, על מנת שיספר על נבואת בני השבט שלו. ואתם - כמובן - מוזמנים! חיבוקים, חמדה יועצת פנג שווי לבתים ולבתי עסק

danmordechay

New member
נבואת שבט ההופי

שלום חמדה התעניינתי קצת בנבואות ובאפשרות הבחירה החופשית שלנו ומימושם. מצאתי כמה מילים מוכרות מהנבואה של ההופים: When the earth is ravaged and the animals are dying, a new tribe of people shall come unto the earth from many colors, classes, creeds, and who by their actions and deeds shall make the earth green again. They will be known as the Warriors of the Rainbow הנה גם סרטון קצר על הנבואה. בנוסף אני מתעניין גם בנבואות שבט המאיה על שנת 2012 ולוח השנה שלהם הנגמר באותה השנה. אני כרגע במקסיקו ויש פה הרבה מידע בעניין. אני גם הולך בעוד שבוע למפגש הריינבו האינטר-גלקטי הנערך בנושא. לכן שמחתי מאוד לפתוח את הפורום פעם ראשונה אחרי חודשיים וחצי ולגלות את התקשור שלך
אז תודה ושתיהיה אחלה 2008 לכולם! דן

תודה דן שהיגבת ושיתפת. גם אותי ריגש התקשור

הזה. אני מאחלת לכולנו שמהר מאוד יהיו מספיק אנשים על מנת ליצור את השינוי הדרוש בדחיפות לשמירה על הפלנטה. גם ממני איחולעים לשנת 2008 קסומה לכולנו! חמדה

למעלה