נושא עבודה

נושא עבודה

אני כיום עובדת כחשבת שכר במגזר הציבורי. די מתוסכלת מהמונוטוניות בעניין. אך משלבת לימודים לתואר שני במנהל עסקים שמחזיקים את המוח ערני. לאחרונה עברתי תאונת דרכים וזה נראה לי כמו משהו שמצריך איזה שהוא שינוי בחיי. לא יודעת כיצד להאיר את יומי ומתלבטת קשות לאן לפנות האם יש למישהו עצות

שיחה פנימית חדשה - האם זה הזמן ?

לבקש מאחרים רעיונות כיצד להאיר את חייך נשמע כמו רצון להתעורר אבל לא בהכרח לחיים שלך. לפעמים אירוע קשה כמו תאונה מטלטל אותנו לשאלות מהותיות, איזה שאלות עלו בך ? האם את יודעת לומר לעצמך במשך היום מה מרגיש לך נכון ומה לא ? האם את יודעת לאיזה אנשים את רוצה להתקרב ומאיזה את מעדיפה לשמור מרחק ? פתאום בוקע קול - אימון בהעצמה אישית דרך פיתוח אינטואיציה מאמר שיכול להיות לך רלוונטי יום טוב אמיר דרור

השאלות הכי מהותיות שעלו בי

היו מה אני צריכה לשנות לפני שיהיה מאוחר מידי האם התאונה לא אמורה לסמל סוף של משהו והתחלה של משהו חדש הרבה זמן אני מתבלטת הן בקשר לעבודה, שרוויה ממנה והן בקשר לחיי הנישואין וחוסר באהבה ותמיכה נפשית ולכן התאונה מבחינתי סימלה משהו שקשה לי להשתחרר ממנו. כיום אני די שומרת מרחק מכולם ומחפשת מישהו שיהיה שם עבורי

חדשה יקרה,

גם אני עברתי תאונת דרכים באוגוסט 2005. שברתי את הרגל, עברתי ניתוח וישבתי חודשיים וחצי בבית. קודם כל אני ממש מקווה שאת בסדר ושיצאת ב"זול".!! אני מאמינה שכשדברים כאלו קורים לנו זו בעצם איזו נורה הנדלקת על מנת להעיר אותנו מתרדמת בה כנראה אנו מצויים. איני יכולה לומר לך אם זה אומר שאת צריכה להחליף עיסוק... אך נצלי מקרה זה על מנת לבדוק את חייך ומה קורה בהם. אולי תגלי עוד דברים שאת לא כל כך מרוצה מהם? אולי צריך לשפר בעוד תחומים? מה שלי קרה מאותו מקרה היה שפתאום התחלתי להסתכל על החיים בצורה שונה... החיים הם מתנה! מתנה אחת גדולה! עדיין יש קשיים וימים לא קלים אבל אני מודה לאל על כך שאני קמה כל בוקר בריאה ועומדת על רגליי. שיהיה לך בהצלחה1 תרגישי טוב!

למעלה