נושא פרחי באך

tilayo

New member
נושא פרחי באך

רציתי לשאול עם מישהו מכיר את הנושא ואם זה עוזר לבעיות ריכוז אפרופו היכן רוכשים את זה, מחירים נכנסתי לקישור באינטרנט שמציע 3 בקבוקונים עם תערובת של כל התמציות ואין לי מושג על זה אז עם מישהו יכול לנדב אינפרמציה אני ישמח תודה אייל

באך

מצ``ב לך כתבה קצרה בנושא. ניתן להשיג בבתי מרקחת העוסקים בהומאופטיה, מטפלים ובחנויות טבע (בבודדת). מחירים של תמצית מהערכה יכולה לנוע: 20 - 35 ש``ח. תמצית מורכבת מוכנה מחירים: 30 - 70 ש``ח.

m_katzmann

New member
פרחי באך

פרחי באך הם 38 סוגים שונים של תמציות שעוזרות מאוד במצבים נפשיים שונים כגון דכאון,חוסר יכולת ריכוז,מקרים של הענשה עצמית, כעס וכו. את פרחי בך המתאימים לך עדיף לקנות ממטפל שיקבע איזה פרחי באך מתאימים לך. בפרחי באך משתמשים בדרך כלל כתוספת לטיפול משלים. לבעייה שלך טיפול קנסיולוגי - יכול מאוד לעזור - אולי באמת עם שילוב של פרחי באך. ועד אז כדאי לך לקנות רסקיו אותו אתה יכול להשיג כמעט בכל חנות טבע והוא עוזר ומרגיע את כל המערכות הרגשיות. אם יש לך שאלות נוספות כתוב לי לאי מייל ואשמח לעזור לך אם אוכל. מאיה

tilayo

New member
תשןבה למאיה

מאיה ערב טוב ותודה על תשובתך רכשתי את הרסקיו וניסיתי אותו ובאמת שזה עוזר ופתאום מצאתי את עצמי לומד רצוף כשעה שמבחינתי זה נדיר(תופעת הקוצים בטוסיק אם את מבינה) דרך אגב אני באישיותי טיפוס מאד רגוע ושנטי ואחרי שניסיתי את הטיפות נהייתי אפאטי לגמרי(סתם) אז תודה בינתיים אייל

א.א.

New member
המלצה לאייל

נסה לעבור להומאופטיה-תפנה לאבחון אצל הומאופט. גם אני הגבתי כמוך באפטיות אך בהומאופטיה לא ובכל דאת זה עוזר לי לאותה בעיה. בהצלחה

למעלה