נושא רגיש אצלי..

THEchosen1

New member
נושא רגיש אצלי..

אז ככה , לפני כמה זמן גיליתי שיש שידורים חוזרים של זינה בביפ , יש לי לווין , אז ממש ממש התאכזבתי ... לא משנה , הצלחתי למצוא לי הקלטות בסוף אבל יש לי רק בעיה אחת... בביצפר שלי אנחנו מסיימים ללמוד ב-3 וחצי , בדיוק כשנגמר זינה... בגלל שהמישהו הזה ידיד שלי והוא בשכבה שלי זה קצת סותם לי את האפשרות הזאת !!!!!! ככה שרק ביום רביעי כשכולם חוזרים "מוקדם" ב -1 ועשרים יש לי הקלטה... עכשיו אני שואלת למה???? למה הם עושים לי את זה ?? אווף , עכשיו אחרי שפרקתי קצת (דגש על קצת) מהדברים שמאוד מפריעים לי, יש לי שאלה .. מישהו יודע מתי יש או היה הפרק daughter of Pomira ? ואם אפשר להוריד פרקים מהאינרטנט ? - לא קטעים מקאזאא...

סמייילי

New member
תשובה..

עוד לא היה, הפרק הוא בעונה הרביעית.... פרק חמוד, אני ראיתי אותי פעם ראשונה בשביל בת´ אלן..

Dafi the Mighty

New member
זה באמת מאד מעצבן שהם עושים את זה

בשתיים וחצי! לי עדיין אין ביפ, אבל זה בתהליכים. גם אני מגיעה כל יום הביתה רק בשלוש ועשרים, או בחמש, והיום היחיד שבו אני חוזרת מוקדם זה יום שישי- שהופ, אין זינה ביום שישי. אבל... הידיד שלך לא יכול לעשות טיימר בוידאו? לכוון מראש משתיים וחצי עד שלוש ומשהו ואז זה יקליט לך?

gabrielle

New member
ראסמי ראסמי...

לי יש בדיוק את אותה הבעיה.. וגם רבתי איתם... ( עם ערוץ ביפ )... דיברתי עם המנהל של האתר שם או משהו בסגנון באיימיל והוא הסביר לי שאי אפשר לשנות את לוח השידורים... את ת´אמת, אני בטוחה שאם נציק להם עוד זה יכול לעבוד... גם לי יש את הפרק מוקלט - אין לי בעיה לשלוח לך את הקלטת:) תכווני טיימר.. אני גם עושה את זה כשאני מסיימת מאוחר..

THEchosen1

New member
תודה !

אני יגיד לו לשים טיימר אבל לא נעים לי כי הוא עושה לי טובה גדולה , אני לא רוצה להתעלק עליו... אני מקווה בסוכות יהיו לי את כל הפרקים .. הבעיה שלי היא שנזכרתי מאוחר לראות זינה , פעם הייתי רואה אבל לא בקביעות . טעות! אני מורידה גם את כל הקבצים שאני יכולה מזאזאא , יש לי משהו כמו 15 ושלוש עכשיו בהורדה . אני ממש ממש רוצה להשלים את מה הפסדתי... ולצערי הרב אין לי חברות אובססיביות כמוני..

למעלה