נושא שאני חושב שמעולם לא הועלה פה

נושא שאני חושב שמעולם לא הועלה פה

זה שבע שנים שאני שומע ונהנה מאוד מלהקה בשם unbelievable thruth. משום מה מעולם לא חשבתי לדבר עליהם פה למרות שקשה להתעלם מהקשר... סולן הלהקה הוא לא אחר מ-אנדי יורק (כן כן..אח של). תהיתי ראשית כמה מכם מכירים את הלהקה הצעירה ומה דעתכם על הכישרון המוסיקאלי המשפחתי במשפחת יורק? בכל אופן....אם אתם לא מכירים, אני ממליץ בחום. ואל תצפו לרדיוהד 2...רק ל"אמת שלא תאמן".

פוֹלי

New member
הו, ואני חשבתי שאני היחידה בארץ...

יש לי את almost here (האלבום) ואת שני הסינגלים solved ו-higher than reason. יש לי אותם משנת 98 נראה לי, ואני פשוט מאוהבת בשיר who's to know שנמצא בסינגל HTR. לגבי הקשר המשפחתי - קשה לפספס את הדימיון בין היורקים, גם בלוק וגם בקול. מעבר לזה? UT התפרקו מהר מאוד, אז דברים ממשיים לא התפתחו שם. ובלי שום קשר - לי תמיד היה נדמה שאנדי יורק הקים להקה רק כי הוא חשב שהוא יוכל לרכוב על הגל בעקבות אח שלו, אבל הסגנון שלהם עמד במקום, השירים שלהם די טובים אבל לא מתפתחים לשום מקום...

אני הייתי יותר מורבידי בעיסוק שלי

בקול של אנדי יורק....חשבתי לעצמי (בעצב רק) שאם אי פעם ט'ום ילך לעולמו (חס ושלום - הוא יחיה לנצח גם אם זה אומר שישמרו אותו בצנצנת בירה) אז יהיה מישהו שיוכל לשיר את השירים של רדיוהד ולהישמע כמעט קופי למקור.......אבל אני מופרע.

משפחת יורק במיטבה!

שמעתי על האנדי הזה אבל לא שמעתי אותו... מעניין מאד מה הבקורת של ת'ום על המוסיקה של אחיו ובכלל מה היחס ביניהם חח

vegetable man

New member
זה מאוד מעניין

אני יודע שמתישהו אני אשמע את זה. ניסיון העבר הוכיח שגם במקרים הנדירים, כאשר לאמנים, גיבורים טראגיים למינהם היה קרוב משפחה שחלק גנים דומים - הוא לא ידע להחליף את המקור. לכן - עדיף לשמור את ת'ום בתוך צינצנת, לפחות עד שנדע אם נוח יכול להחליף אותו

למעלה