שפירא מאיר
New member
נושא שאסור שירד מסדר היום -
המיעוטוקרטיה שולטת במדינה מופרעת:
העובדה שהמיעוט הדתי שולט ברוב המוחלט החילוני, רק מצביעה על עומק ההשתרשות שלהם בעורקי הממשל במדינה, וכל זה מי שאשם אלו אנשי הממשל (קשה לי עם המילה הזו) החילוניים שתאוות הבצע והשלטון העבירו אותם על דעתם עד כדי כך שהם נותנים לחרדים שונאי ישראל ולמתנחלים שגרים מחוץ למדינה, עשרות מיליארדים, אבל לתושבי המדינה משלמי המיסים, אין כסף.
המיעוטורקטיה החרדית שולטת במדינה בכל מקום על הרוב החילוני
החל מחיינו הפנימיים בצורת שר הפנים שהוא עבריין המורשע בקלון ואסיר לשעבר,
דרך כל מגוון החיים כולל למשל הנסיעות בשבת כיוון שהיצור המטופש הנקרא שבת חשוב יותר מבני אדם,
חוק פלילי המודיע שמי שאומר משהו שירגיז חרדי, הוא עבריין ודינו מאסר. (סעיף 177 לחוק העונשין 1977)
ועוד מליון דברים אחרים. אין נקודה אחת בחיי המדינה שאין בה דריסת רגל גסה של החרדים שונאי המדינה.....
וכל שטח במדינת ישראל,
והיום למשל שפכו חלב 5.600.000 ליטר בגלל בעיית כשרות. ערך הנזק 7.500.000 שקלים.
מה זה בכלל הכשרות המטופשת הזו ? שיבוא איזה דתי, יגבה עשרות אלפי שקלים כדי שיאמר לחלב "אתה כשר" ?
רק במדינה מטורפת שבה המיעוטוקרטיה שולטת, הדמוקרטיה לא קיימת ואנחנו לא רחוקים מאנארכיה עם חרדים שמשתלטים על המדינה ועם ראש הממשלה שעושה הכל כדי להיות דיקטטור.
ואנחנו צחקנו על אירופה שנרדמה בשמירה והיום יש בה יותר מ-100.000.000 מוסלמים.....
וכדי להוכיח שהמיעוטוקרטיה שולטת, הולך דתי וצורח על משפחות שכולות צודקות, ומנהל את התתנפלות על המשפחות הללו ביטן שהיה כנראה חבתן וצורח כמו הקוזק הנגזל על אב שכול שהוא שקרן, כאשר "גב האומה" הוכיחו לביטן החבתן הזה חמש פעמים שהוא משקר, אבל לו יש עור של פיל וזה בכלל לא מזיז לו.
והבוס שלו יושב ושותק וכאשר הוא כבר מדבר, הוא מקשקש דברים בלי קשר לנושא וממשיך לשקר לציבור.
והציבור מטומטם ואידיוט כאשר 985.408 אנשים הצביעו לנתניהו בבחירות בבחירות, 23.5% מהמצביעים......
אז מי שמקדיח את תבשילו בערב שבת, לא פלא שהוא נשאר רעב בשבת.....
ולמנוולים שהורסים את המדינה שעליה לחמתי וחלמתי ומיטב חברי הקריבו את חייהם למען בטחונה (אני היחידי שנשארתי מ-"כיתת-השועלים") אני מצרף את השיר שבכל פעם שאני קורא בו , דמעות עומדות בעיני וההלם קרב חוזר אלי, אבל אנשים שוכחים וצריך להזכיר להם:
הארץ תשקוט, עין שמיים אודמת
תעמעם לאיטה על גבולות עשנים,
ואומה תעמוד - קרועת לב אך נושמת
לקבל את הנס, האחד, אין שני...
היא לטקס תיכון, היא תקום למול הסהר
ועמדה למולם עוטה חג ואימה.
אז מנגד יצאו נערה ונער
ואט אט יצעדו הם אל מול האומה.
לובשי חול וחגור וכבדי נעליים
בנתיב יעלו הם, הלוך והחרש
לא החליפו בגדם, לא מחו עוד במים
את עקבות יום הפרך וליל קו האש.
עייפים עד בלי קץ, נזירים ממרגוע
ונוטפים טללי נעורים עבריים...
דום השניים יגשו ועמדו עד בלי נוע
ואין אות אם חיים הם או אם ירויים.
אז תשאל האומה שטופת דמע וקסם
ואמרה: "מי אתם?", והשניים שוקטים
יענו לה: "אנחנו מגש הכסף,
שעליו לך ניתנה מדינת היהודים".
כך יאמרו ונפלו לרגלה עוטפי צל
והשאר יסופר בתולדות ישראל.
המיעוטוקרטיה שולטת במדינה מופרעת:
העובדה שהמיעוט הדתי שולט ברוב המוחלט החילוני, רק מצביעה על עומק ההשתרשות שלהם בעורקי הממשל במדינה, וכל זה מי שאשם אלו אנשי הממשל (קשה לי עם המילה הזו) החילוניים שתאוות הבצע והשלטון העבירו אותם על דעתם עד כדי כך שהם נותנים לחרדים שונאי ישראל ולמתנחלים שגרים מחוץ למדינה, עשרות מיליארדים, אבל לתושבי המדינה משלמי המיסים, אין כסף.
המיעוטורקטיה החרדית שולטת במדינה בכל מקום על הרוב החילוני
החל מחיינו הפנימיים בצורת שר הפנים שהוא עבריין המורשע בקלון ואסיר לשעבר,
דרך כל מגוון החיים כולל למשל הנסיעות בשבת כיוון שהיצור המטופש הנקרא שבת חשוב יותר מבני אדם,
חוק פלילי המודיע שמי שאומר משהו שירגיז חרדי, הוא עבריין ודינו מאסר. (סעיף 177 לחוק העונשין 1977)
ועוד מליון דברים אחרים. אין נקודה אחת בחיי המדינה שאין בה דריסת רגל גסה של החרדים שונאי המדינה.....
וכל שטח במדינת ישראל,
והיום למשל שפכו חלב 5.600.000 ליטר בגלל בעיית כשרות. ערך הנזק 7.500.000 שקלים.
מה זה בכלל הכשרות המטופשת הזו ? שיבוא איזה דתי, יגבה עשרות אלפי שקלים כדי שיאמר לחלב "אתה כשר" ?
רק במדינה מטורפת שבה המיעוטוקרטיה שולטת, הדמוקרטיה לא קיימת ואנחנו לא רחוקים מאנארכיה עם חרדים שמשתלטים על המדינה ועם ראש הממשלה שעושה הכל כדי להיות דיקטטור.
ואנחנו צחקנו על אירופה שנרדמה בשמירה והיום יש בה יותר מ-100.000.000 מוסלמים.....
וכדי להוכיח שהמיעוטוקרטיה שולטת, הולך דתי וצורח על משפחות שכולות צודקות, ומנהל את התתנפלות על המשפחות הללו ביטן שהיה כנראה חבתן וצורח כמו הקוזק הנגזל על אב שכול שהוא שקרן, כאשר "גב האומה" הוכיחו לביטן החבתן הזה חמש פעמים שהוא משקר, אבל לו יש עור של פיל וזה בכלל לא מזיז לו.
והבוס שלו יושב ושותק וכאשר הוא כבר מדבר, הוא מקשקש דברים בלי קשר לנושא וממשיך לשקר לציבור.
והציבור מטומטם ואידיוט כאשר 985.408 אנשים הצביעו לנתניהו בבחירות בבחירות, 23.5% מהמצביעים......
אז מי שמקדיח את תבשילו בערב שבת, לא פלא שהוא נשאר רעב בשבת.....
ולמנוולים שהורסים את המדינה שעליה לחמתי וחלמתי ומיטב חברי הקריבו את חייהם למען בטחונה (אני היחידי שנשארתי מ-"כיתת-השועלים") אני מצרף את השיר שבכל פעם שאני קורא בו , דמעות עומדות בעיני וההלם קרב חוזר אלי, אבל אנשים שוכחים וצריך להזכיר להם:

הארץ תשקוט, עין שמיים אודמת
תעמעם לאיטה על גבולות עשנים,
ואומה תעמוד - קרועת לב אך נושמת
לקבל את הנס, האחד, אין שני...
היא לטקס תיכון, היא תקום למול הסהר
ועמדה למולם עוטה חג ואימה.
אז מנגד יצאו נערה ונער
ואט אט יצעדו הם אל מול האומה.
לובשי חול וחגור וכבדי נעליים
בנתיב יעלו הם, הלוך והחרש
לא החליפו בגדם, לא מחו עוד במים
את עקבות יום הפרך וליל קו האש.