האם החוק בישראל מחייב את יצרני השמן מכבישה קרה, לציין את אחוז החמיצות של השמן ,
- על התווית המודבקת על הבקבוק ?
היצרנים היו תמיד בפיקוח והיו מציינים את רמת-החומציות בתחתית התווית שמודבקת על בקבוקי - השמן.
לאחרונה נתקלתי בבקבוקי שמן -זית עם תווית של היצרן ,אך לא מופיעה שם רמת-החומציות של השמן -
כפי שבמהלך כול השנים היה נהוג .
בעיקרון ,שמן -זית איכותי אשר לא עבר תהליך חימום גבוה בעת הייצור, אמור להיות ברמת חמיצות נכונה -שנמדדת מ- 0.8 אחוז - ומטה. (מעל חומציות של % 0.8 השמן מזיק- לבריאות.)
האם נתקלתם במקרה שכזה ?
- על התווית המודבקת על הבקבוק ?
היצרנים היו תמיד בפיקוח והיו מציינים את רמת-החומציות בתחתית התווית שמודבקת על בקבוקי - השמן.
לאחרונה נתקלתי בבקבוקי שמן -זית עם תווית של היצרן ,אך לא מופיעה שם רמת-החומציות של השמן -
כפי שבמהלך כול השנים היה נהוג .
בעיקרון ,שמן -זית איכותי אשר לא עבר תהליך חימום גבוה בעת הייצור, אמור להיות ברמת חמיצות נכונה -שנמדדת מ- 0.8 אחוז - ומטה. (מעל חומציות של % 0.8 השמן מזיק- לבריאות.)
האם נתקלתם במקרה שכזה ?
נערך לאחרונה ב: