נושא שמעניין אותי - היקף פעילות גופנית

MrCheff

New member
נושא שמעניין אותי - היקף פעילות גופנית

הייתי שמח אם תשתפו מה היקף הפעילות הגופנית שלכם? האם השתנתה לאחר הולדת הילדים? האם הייתם רוצים לעשות יותר, אבל רק בגלל שאתם רצוצים אחרי העבודה + טיפול בילדים, אתם פשוט נשפכים על הספה?

MrCheff

New member
אענה ראשון ../images/Emo13.gif

אני מרגיש שאני לא עושה מספיק, לצערי. הפעילות הגופנית שלי מתבטאת בלשחק כדורסל, פעם בשבוע, למשך שעה וחצי. ועוד 3-4 פעמים בשבוע קצת כפיפות בטן
לפני שהבת שלי נולדה (ואפילו קצת אחרי שנולדה), הייתי רץ 3 פעמים בשבוע 5-6 ק"מ כל פעם. אפילו נרשמתי למרתון ת"א לריצה של ה-10 ק"מ, והגעתי ל-8 ק"מ ריצה באימונים... (בסוף לא רצתי במרתון, בגלל שחליתי שבוע לפני, ופשוט לא היו לי כוחות לרוץ את הריצה
) מה איתכם? גם אתם פדלאות כמוני?

akavishon

New member
אני רץ

לפני שהילדים נולדו, לא עשיתי כלום. כשהילדה נולדה, קניתי אופני שטח ויצאתי לרכוב עם חברים. בגלל שלא הייתי בכושר, הייתי נסחב אחריהם ולא הייתי מסוגל לרכוב את העליות (בשטח). עם הזמן, הייתי יוצא לרכוב רכיבות לילה עם עוד חבר אבל גם זה פסק. כשעברתי לישוב בו אני גר כיום, נפתחה קבוצת ריצה "לבטטות כורסא ולמי שפעם אחרונה רץ בצבא". הצטרפתי והתמכרתי. כשהיתחלנו לרוץ, היינו רצים דקה והולכים ארבע דקות. הדקת ריצה נמשכה נצח והארבע דקות חלפו כהרף עין. כל שבוע, רצנו יותר והלכנו פחות.. אחרי שלושה חודשים, סיימתי עשרה ק"מ. היום אני רץ 2-3 בשבוע, בין 7-10 ק"מ. בקיץ האחרון ובסתיו, הייתי רץ 10-15 ק"מ שלוש פעמים בשבוע, אבל בחורף היה קשה להתמיד לרוץ בקור, בגשם ובבוץ. בסתיו, אני מתכנן לעשות חצי מרתון.

akavishon

New member
לרוב עם הקבוצה

אבל מדי פעם, גם רץ לבד ביער ובשדות פה ליד.

בטח שהייתי רוצה לעשות יותר

רוצה לחזור לשחות. כרגע אני עושה הליכות4 פעמים בשבוע (של 45 דק') ופעם בשבוע שיעור תאטרון גוף - שכולל הרבה עבודה.

ronnm

New member
משתף

לפני האבהות 3 פעמים בשבוע, אימוני כוח ואימוני אירובי, לפעמים ריצה לפעמים ספינינג כיום פעמיים בשבוע ספינינג, חוץ ממקרים חריגים (ויש יותר מדי כאלה) מקווה לחזור ל3 פעמים, אבל עם עוד ילד בדרך... לא נראה לי

smikeo

New member
לא הרבה השתנה

אבל זה בעיקר בגלל שלא עשיתי המון גם לפני. הייתי משחק פעם בשבוע כדורסל, ואת זה הפסקתי. חוץ מזה יוצא לי ללכת שעה כל יום (לעבודה ועם הכלבים) ואת זה אני עדיין עושה. כמות ההשפכות על הספה נשארה פחות או יותר זהה.

hirshfe

New member
פעילות גופנית

זה נשוא כאוב אצלי לא עושה ולא ממש עשיתי

מחשבות

New member
אני מקפיד על הליכה של חצי שעה כל יום.

אני יודע שאני לא רוצה יותר ולא רוצה משהו אחר ולכן לא אביע שאיפות לא רציונליות.

יוסף בא

New member
הרמת משקלים

מה לעשות שהעבודה שלי כוללת הרמת מוצרים כול היום והשארות בתנועה כמעט מתמדת חוץ מזה אני לא עושה פעילות מקווה להתחיל לסוע באופניים לעבודה אבל לא יותר מזה

למעלה