נושא ששווה בדיקה

נ ע מ ה 22

New member
נושא ששווה בדיקה

הי, יש נושא שמטריד אותי ואני חושבת שהוא שווה בדיקה הנושא הוא הרבלייף, אני מכירה אנשים שעובדים בהרבלייף וזה נראה כמו כת השואבת אנשים תמימים לתוכה. הבעיה העיקרית שאני רואה היא שהאנשים שמוכרים לאנשים אחרים את תוספי המזון והשייקים של הרבלייף הם אנשי מכירות ולא אנשים המבינים בבריאות. האם זה תקין שאיש מכירות ישכנע אנשים בריאים לבלוע כ-20 כדורים ביום (הכמות המומלצת) בשביל "להיות יותר בריאים" מבלי לעשות בדיקות דם ומעקבים ומבלי שהסוכן בכלל יודע מה יש בכדורים הללו? לי נראה שזה לא תקין שאנשים שאין להם מושג בתהליכים של הגוף מוכרים לכל מען דבאי כמה שיותר מוצרים ןבכך עושים כסף על חשבון הבריאות של אחרים. אני שמעתי כמה סוכנים בצורה אישית. הם יודעים להגיד: הכדור הזה נותן אנרגיות וזה מאזן את רמת הסוכר וכו' אך אין להם מושג מה החומרים שבפנים והם גם לא טורחים לבדוק האם הבן-אדם שלו הם מנסים למכור לוקח תרופות אחרות שמרכיביהם עלולים להתנגש עם מרכיבי המוצרים של הרבלייף (כנראה בגלל שהם גם ככה לא ידעו לענות על כך)! האם יש מישהו שמבקר על כך? שבודק שאנשים לא פוגעים בבריאות שלהם בגלל סוכנים אלה? שמבקר שהסוכנים באמת יודעים מה הם מוכרים ולמי? אני שמעתי כבר על מישהי שהתנפחה מנוזלים בגלל שהכליות שלה הפסיקו לעבוד בעקבות המוצרים. אני מקווה שכבר מישהו יתעורר ויבדוק את הנושא לפני שעוד אנשים יפגעו. ושמישהו ישנה את השיטה ויחייב בדיקות מעקב לאנשים שלוקחים את המוצרים ,ורישיון לאנשים שמוכרים (שילמדו קודם על תהליכי הגוף ומרכיבי המוצרים)

למעלה