נושא

net4119

New member
סליחה.. טעות של חדשים

שלום :)
אני נטע מהצפון .. הייתי מתעמלת הרבה שנים בליגה אבל בתחילת השנה פרשתי מכל מני סיבות...אבל לא הפסקתי לאהוב התעמלות
אני עוקבת אחרי הפורום הרבה זמן ומאוד נהנת!! ואני מניחה שגם אהיה כאן עוד הרבה לקראת האולימפיאדה שמתקרבת....
רציתי שתראו - פסמו כתבה על וויבר ב "הארץ ". יש שם טעות על שון ג'ונסון... אבל אהבתי את הכתבה, כייף לקרוא על דברים כאלה בארץ..
http://www.haaretz.co.il/sport/london2012/1.1779998

Mrpops

New member
היי נטע, ברוכה הבאה לפורום :)

קודם כל אכן מרגש לראות כתבת התעמלות בינלאומית בעיתון ישראלי די נפוץ, זה לא קורה הרבה (רק בתקופות של אליפויות עולם ואולימפיאדה...וגם אז מבליטים יותר אירועי ספורט אחרים ולאו דווקא התעמלות...
חבל על הטעויות בכתבה. אם כבר כותבים אז לפחות לדייק. שון ג'ונסון אלופה אולימפית בקורה ולא בקפיצות...לא מתאים לעיתון הארץ לזייף ככה אבל לא נורא...העיקר הכוונה :) האמת שגם שנון מילר טעתה - לוויבר כן יש מכשיר חלש והוא המקבילים. לא משנה כמה היא התאמנה והשתפרה עליו, הוא עדיין ה-מכשיר החלש שלה ביחס לשאר.
אל תתביישי להתייחס ולהגיב להודעות בפורום. ככל שיותר אנשים יגיבו ויעלו הודעות חדשות - כך יהיה מעניין יותר. אני מניח שבתקופת האולימפיאדה הפורום יהיה מאוד דינמי...תמשיכי להנות בפורום!

למעלה