נושא

Drorrrrrr

New member
נושא

לא רציתי לכתוב פה, כי זה חשוף, לעיני כל, אבל הגעתי למסקנה שאני צריך את זה. אני צריך את החום שאני מחפש, אני צריך את התמיכה הזו לפעמים. תמיכה נפשית, זה מה שאני צריך עכשיו. רע לי, כל כך ובודד, עוד יותר. הבדידות מכרסמת בי כל תא שפוי, אני לא רוצה להפיל את זה על אנשים, אנשים וירטואלים. פגשתי אותם, ואני אוהב אותם, ואני לא רוצה להכאיב להם, להפיל עליהם. ועכשיו, בודד כל כך. "פעם זה ההוא ופעם זאת ההיא שמסתכלים מתוך מראה אתה אבוד שם ביניהם אבל בעצם מי אתה - אתה חיה אחרת מה הם מבינים הם לא רואים ממטר את כל הסימנים זה בוקר חדש מול ראי מטושטש מרגיש זקן נראה כמו ילד ג'ינג'י מנומש אתה עומד שם ובוהה למי אתה דומה ולמה הראי הזה אף פעם לא טועה" [ג'ינג'י/יהודה פוליקר] בדיוק אני. הג'ינג'י, שלא בדיוק ג'ינג'י, זה עם הנמשים, שכל הזמן מסמיק זה שבוהה במראה, ולא מוצא את עצמו בין לבין. זה שצריך שמישהו יעמוד לידו ויתן פידבק, זה שמביט במראה ומתחנן שתשקר לו.

דרורי שלי

אני לא אגיד לך את כל מה שאתה כבר יודע ! תפיל עלי ! אוף איתך ! אתה לא מבין שבשיל זה אני פה ? תפיל קצת עלי שיהיה לך פחות כבד ! אוהבת אותך יותר ממה שאתה בכלל יכול לדמיין . :)

lollapalooza

New member
אח תאום שלי-

מצטרפת למה שמורי אמרה. אתה לא חייב לשאת את הכל לבד. בוא נהיה בודדים ביחד. אוהבת אותך

qt1

New member
דרור במה דברים אמורים?../images/Emo24.gif

אני מבינה שמורי מכירה וגם lollapalooza אם אתה רוצה לשתף , אני אנסה לתת כתף... אני כאן! תהיה חזק, מה שזה לא יהיה , כולנו בודדים למרות שלא כולנו מראים את זה.

מוּסקט

New member
היי דרור

אולי ישמע לך מוזר שאני שואלת, אבל... איך היית רוצה שנתמוך בך? מה עוזר לך כשאתה בודד? והכי חשוב - איך אפשר לשכנע אותך שאתה לא "מפיל" שומדבר על אפאחד וכי אלו שנמצאים פה תומכים בשמחה ואפילו ברצון?

Drorrrrrr

New member
האמת היא שאין לי כ"כ מה לומר

רק רוצה להודות. המון תודה לכל מי שהגיב.

ToryMaster

New member
סופי קוקי

למה זה הוגן שאני אפיל עלייך הכל ואתה לא תפיל עלי כלום? דרור, דבר איתי, זה לא ירחיק את הבדידות לגמרי, אבל זה משהו, וזה קצת. וזה עדיף על כלום

למעלה