נושמת

נושמת

הבוקר, 5 שבועות ארוכים מאז בדיקת הדופק (4 שבועות + 5 ימים אבל מי בכלל סופר), עברתי בשלום את בדיקת השקיפות העורפית, ואני נושמת, ואני אפילו שמחה, ואני כל כך מקווה לטוב.
השליש הראשון מאחוריי, 2 סקירות ומי שפיר לפניי.

סיפרתי לאמא שלי, היא מאד התרגשה בשבילי וכמובן מקווה לטוב, לא מאמינה שהחלטתי ללכת על זה (היא ידעה בגדול על ההתלבטות, אבל לא סיפרתי לה לא כשהחלטנו ולא כשעברנו לטיפולים, רק אמרתי שלקח הרבה זמן). בערב מספרת לחמי ולחמותי.

הבדיקה היתה בתלת מימד. ואני בכיתי מהרגע הראשון, עוד לפני שהמתמר היה לי על הבטן ועד שירדתי מהכסא. 8 ס"מ של חיים בתוכי.

נושמת איתך

אני מבינה שאחרי ההתחלה המקרטעת החלטת לרווח את הבדיקות. אבל אני עדיין לא מבינה איך הצלחת לא להיבדק כל הזמן הזה ועדיין להישאר שפויה.

מי אמר משהו על שפיות....... ?

החלטתי שזה ממילא לא תלוי בי, שממילא אהיה עצובה נורא אם לא יצליח, שממילא ההריון כולו הוא סוג של מצב ביניים (מה שלא הצלחתי להבין כשהסתכלתי על הפורום הזה מתוך אובדן, חשבתי שכולן פה מפזזות בורוד על רקע פסטורלי...... ) והחלטתי שאני אחזיק גם את החרדה. עכשיו תכיפות הבדיקות (קצת ) עולה, בערך כל 3 שבועות, ואני גם משתפת בהריון. עבור הסביבה ההריון הוא דבר משמח, ונעים לחוש גם את השמחה. מקווה שיהיה יותר קל. אבל בחיי שלא אכפת לי גם אם לא. רק בריאות, אמן.

שירהד1

Member
מנהל
יופי!!!-

ממש שמחה עבורך!
סתם בשביל סיבור האוזן- השליש הראשון נמשך 14 שבועות מלאים (כלומר- עד תחילת שבוע 15)- 6 שבועות חודש ראשון+4 שבועות החודש השני+4 שבועות החודש השלישי.
בדיקת השקיפות העורפית נחשבת אחת מאבני הדרך החשובות, ולכן אני שמחה שהיא עברה בשלום, עם הרבה אופטימיות.

הבכי בזמן הבדיקה מוכר לי היטב- הלחץ, החרדה, השמחה שהכל בסדר בשלב זה, הנשימה שפתאום מתאפשרת, הסטרס שיוצא החוצה...
מאחלת לך המשך תקין, המשך אופטימיות ונשימה.

מתי הסקירה המוקדמת? עוד שבועיים? האם את עושה אצל אותו רופא/ה שעשה/תה את הבדיקה הנוכחית?

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

הוא הרופא הקבוע שלי

עשיתי אצלו את כל השקיפויות וכל הסקירות. תודה על האיחולים. סקירה עוד 3 שבועות בדיוק. שאלה: עד כמה חשובה בדיקת הדם של השקיפות אם ממילא אני עושה מי שפיר?

שירהד1

Member
מנהל
עד כמה שאני יודעת-

אם בכל מקרה עושים בדיקת מי שפיר, אז אין משמעות או חשיבות לבדיקת הדם של השקיפות העורפית. אבל הכי טוב שתתייעצי עם הרופא:)

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

נושמת איתך

הייתי על קוצים וחיכיתי להודעה שלך מאז הבדיקה האחרונה, שתדעי

מצפה איתך לעוד חוויות בדיקה מרגשות!

snoopy96

New member
איזה כיף לשמוע !

חיכיתי יחד איתך :) גאה בך מאוד על שהצלחת לעבור את הימים הטרופים האלו, ובהחלט מבינה ומחבקת את הבכי. עברת משוכה משמעותית

וואו איזה אבן דרך משמעותית!

ממש ממש ממש משמח!
שקיפות שעברה בשלום זה ככ מצוין!
שימשיך תקין ומתוק

שמחה לקרוא

שמחה מאוד לקרוא, מקוה שקבלת שעה של שלווה. אם תרצי לשתף, מה היה עם חמך וחמותך (ולא הבחנתי שהתייחסו לילדים).

צומבה1

New member
איזה יופי !!! ככ שמחה בשבילך

מקווה שבאמת תצליחי לנשום קצת ולהרגע... כמה כיף לקרוא הודעות כאלו ;)

למעלה