נותקה זמנית אספקת המים לאילת ...

pilovich shahaf

New member
נותקה זמנית אספקת המים לאילת ...../images/Emo4.gif

נותקה זמנית אספקת המים לאילת בעקבות פיצוצי קווי מים ראשיים בעקבות ארבעה פיצוצים מקבילים בקווי מים ראשיים באילת הפסיקה חברת מקורות את אספקת המים לעיר. ממקורות נמסר כי ככל הנראה קרסו צינורות האסבסט הישנים בשל שינויי מזג האוויר. החברה מעריכה כי אספקת המים צפוייה להתחדש ב-17:00 עם סיום התיקונים. (שיה אגוזי) נקודות למחשבה: האם חבלה על רקע לאומני? אולי בשריפות זה לא מצליח להם, אז הם עברו לחבל בצינורות המים?

pilovich shahaf

New member
חודשה אספקת המים באילת....

חודשה אספקת המים באילת - מלבד שכונת יעלים. חודשה אספקת המים באילת - מלבד שכונת יעלים עובדי מקורות הצליחו לתקן את רוב קווי המים הראשיים באילת שהתפוצצו. בשכונת יעלים טרם חודשה אספקת המים וממקורות נמסר כי עבודות השיקום יסתיימו בזמן הקרוב YNET 17:03 02.09.02

ronnie yoffe

New member
פח"מ- פעילות חתרנית מיימית

מר פילוביץ´ היקר, אתה רדוף? אתה סובל מחוסר מתחים בטחוניים? בכל אשמים הערבים? תיכף תכתוב שנקודה למחשבה היא, השרב שעברנו בחודש האחרון וגם הוא פעילות חבלנית עויינת. יש לנו מספיק צרות מבלי שנחפש ונמצא עוד סיבות להגברת הטירור הערבי נגדנו. במיקרה זה אני סבור שהיהודים קצת אשמים וכדאי לבדוק את הצינורות הישנים? אבל כפי שציינתי מחשבותיך מעניינות כמו מד"ב. שתהיה לך שנה טובה.

pilovich shahaf

New member
שנה טובה גם לך ronnie yoffe ../images/Emo163.gif

תגיד לי רוני, לא היה לך כמה מילים להגיד על תוכן המבזק הראשון שפורסם על ידי הכתבת "שיה אגוזי"...

poza

New member
פילוביץ´ - לא שמעת

זה לא "ידידך" הערבים ניתקו את המים לעיר (מעניין שלי היו מים כל היום), אלה היו דווקא החייזרים. מה לא שמעת, הם הגיעו לעיר. שעות הם מחפשים אחריך. PILOVICH PHONE HOME

pilovich shahaf

New member
2 בעלי ספינות הימורים נעצרו../images/Emo103.gif

אילת: 2 בעלי ספינות הימורים נעצרו במבצע ענק מאות שוטרים פשטו על 2 ספינות הימורים ועל בתי בעליהן; חשודים שהלבינו עשרות מיליוני שקלים; המשטרה: הרוויחו 100 מיליון שקלים בשנתיים האחרונות; המעקב אחרי השניים נמשך 8 חודשים מאות שוטרים השתתפו הבוקר במבצע לאסוף ראיות נגד שני בעלי ספינות הימורים הבלתי חוקיים החשודים שהלבינו עשרות מיליוני שקלים. כ-250 שוטרים פשטו על שתי ספינות הקזינו ועוד עשרות שוטרים פשטו על בתי השניים באילת ובמרכז הארץ. בקול ישראל דווח כי המשטרה תפסה מכוניות מפוארות, השייכים לחשודים. המעקב אחרי השניים נמשך שמונה חודשים. על פי החשד, מנהלי ספינות ההימורים הרוויחו במהלך השנתיים האחרונות 100 מיליון שקלים, מתוכם הולבנו עשרות מיליוני שקלים, שגולמו בנכסים שונים ברחבי הארץ. בפעילות השתתפו גורמים משפטיים, גורמי מודיעין וחוקרי מס הכנסה.

ronnie yoffe

New member
"שיה אגוזי"

מר פילוביץ´ היקר, אינני מבין מדוע הינך מערב את הכתבת המכובדת בעינייננו. שיה אגוזי לפי הציטוט שלך , דיווחה לקונית על תמונת המצב ולפי הבנתי, אתה העלית מספר השערות לפיצוצים המסתוריים. הגיע הזמן שהממונים על משק המים ידאגו להחלפת צינורות ישנים ואז, כניראה , לא נחזה בפיצוצים מסוגים שונים. לעצם העיניין, אני אוהד את כתבותייך הפרובוקטביים ומקווה שלא תחדול מהם. בסך הכל זה מכניס עיניין בחיינו האפורים. נקודה נוספת : אף אחד לא מינה אותך לאחראי על הציונות והפטריוטיות הישראלית ולידיעתך גם אלו המתנגדים לדיעותיך הלאומניות, לא פחות ציונים ממך ובטח לא תרמו למדינה הזו פחות ממך. אז ויכוחים הם לגיטימיים, לדעתי, אבל הכפשות ? נו, באמת??

pilovich shahaf

New member
ronnie yoffe אם תוכן הודעתה הלקונית

{כפי שציינת} במבזק שהוציאה לתקשורת, בסדר ואמין לדעתך כטייקון תקשורת אז מי אני בכלל...
באשר למינוי שציינת, צודק אף אחד לא מינה אותי...
באשר לסיפא שבהודעתך שוב צודק אתה...פרשנויות לתוכן ההודעה ללא הכפשות, לא...
עובדות, ראיות ואמת אמיתית, כן...
לכן אם נשמור על דיונים נאותים לגופו של ענין ולא לגופו של כותב ההודעה אזי השגנו אני ואתה את המטרה...

ronnie yoffe

New member
עתונות

מסכים לכל מילה שלך ויש לציין שאני נמנע תמיד מחוות דעת על אופיו והתנהגותו של הכותב אלא משתדל להתייחס ברצינות לנכתב גם אם לדעתי חלק מהזמן אתה עוסק בספקולאציות בדיוניות אבל מעניינות. קטונתי מלהיות טייקון תיקשורת ורק ציינתי ששיה אגוזי דיווחה עיניינית על המתרחש במשק המים הצולע של אילת אז בוא ולא נכבד האחד את השני בתוארי כבוד ציניים. שנה טובה והמשך כתיבה פוריה ומרתקת.

יש ציונים יותר, ויש ציונים פחות.

יש אנשים הרואים את עצמם בראש וראשונה - בני אדם, אחרים רואים עצמם בעיקר כיהודים. יש אנשים שעבורם ציונות היא העיקר, ומוכנים לוותר עבור זאת על מימוש ערכים אחרים, כמו דמוקרטיה, רווחה כלכלית, או "טוהר הנשק". ויש המעדיפים את השלום על פני הציונות, ואת ערפאת על פני ביבי נתניהו או אריה דרעי. אין שני בני אדם זהים בעולמנו, כל אחד אחר, כל אחד בעל דגשים שונים והעדפות שונות, השמאל רואה בשלום את המטרה, הימין רואה בקיום היהודי את העיקר. עבור השמאל הציונות היא ערך אחד מני רבים, עבור הימין הציונות היא העיקר. כשם שיש הבדלים ביחס לנושאי כלכלה, רווחה, בריאות וחינוך, כך יש הבדל ביחס לנושא הציונות. ככלל, ככל שאדם ימני יותר הוא ציוני יותר. ככל שיהודי הוא דתי יותר - הוא יהודי יותר. וככל שאדם שמאלני יותר, הוא אוהד ערבים וסלחן לרוצחים. מעדיף את הרגע את העכשיו ההדוניסטי על פני הקשר ההיסטורי בין העבר לעתיד. ורואה באינדבדואליזם ובחופש הפרט את המטרה. אין לראות בכך שאלה מוסרית, "מי טוב יותר". אלא רק ציון עובדה. יש אנשים חכמים יותר ויש חכמים פחות, יש גבוהים ויש נמוכים, יש ציונים ויש שמאלנים.

101.1

New member
מההה??????????????

יש פה אנשים חולים העם רוצה צנזורה!!! עכשיו!!!

pilovich shahaf

New member
ronnie yoffe הנה לך דוגמא להודעה

שהכותב 101.1 מתיחס ללגופו של כותב ולא לגופה של ההודעה/תוכנה, והוא/היא עוד קורא/ת לצנזורה, נו אני שואל אותך...

ronnie yoffe

New member
דוגמה להודעה

זה מחיר הדמוקרטיה, כל אחד יכול לכתוב כעולה על רוחו אבל אף אחד לא מכריח אותך ואותי לקרוא את זה.

ronnie yoffe

New member
יש ציונים יותר ויש...

נותני ציונים, מר בן משה תרשה לי לחלוק על דיעותיך המלומדות והמנומקות. רוב הישראלים בימין ובשמאל הינם ציונים ואין ציוני אחד יותר ממישנהו כמו שאין יהודי אחד יותר יהודי מזולתו- בעיניין זה הינך מתבקש לפנות לכל הרבנים שאתה מכיר והם כבר יסבירו לך את מהות היהדות ועצם היותו של האדם יהודי גם אם זה למורת רוחו ואינני מתכוון לעבדך (אני פשוט משלים עם המציאות). ממתי פאנט ימני הינו ציוני יותר מישראלי התומך בתהליך שלום ? לפי משנתך ואני מצטט מדבריך : "ככל שאדם ימני יותר הוא ציוני יותר" הרי אות, סמל ודוגמא לציונות הוא הרוצח יגאל עמיר, הרי הוא בימין הקיצוני. איך אתה מסוגל אפילו להעלות על הכתב שמי שמחזיק בדיעות שמאלניות הינו "אוהד ערבים וסלחן לרוצחים" ההבדל כניראה ביני לבינך שאני איני מבדיל בין רוצח מוסלמי, נוצרי או יהודי דין אחד לכולם ולהבהרת דברי , כדי ששוב כבודו לא יטעה, טרוריסט ערבי הינו רוצח מהסוג הניקלה ביותר ודינו מוות (באם לא התפוצץ) ודין משפחתו הגליה לאחר הריסת ביתו אבל גם את דינו של רוצח יהודי הרוצח חפים מפשע שלא לדבר על רצח ראש ממשלה יש למצות עד תום. אשמח אם תכתוב לי על קרבות שהשתתפת בשם הציונות הימנית ובהם חיסלת לא מעט אוייבים (ערבים שכביכול אני אוהד אותם) כפי שלצערי הרב אירע לי במהלך שרותי בצבא וזו אינה סיבה לגאווה. אז בבקשה, נכבדי, קטונת מלתת ציונים לציונות ולציונים באשר הם. פשוט יש לך בעיה במושג הניקרא ציונות.

יש "רודפי שלום" יותר ממני

אני רואה עצמי רודף שלום, אך אני מודע לכך שיש רודפי שלום יותר ממני, אני למשל לא מוכן להרג יהודים בשם השלום, אך יש בתוכנו כאלה שהסכימו לרצח יהודים בטענה שאלה "קורבנות השלום", ומאחר והשלום עבורם הוא בעדיפות העליונה, הרי הם הסכימו בפועל לשלם בקורבנות. יש גם אוהדי כדורסל יותר אמיצים ממני, ויש רודפי בצע תאבים יותר מאחרים, ויש ציונים מושבעים יותר מאחרים. יש מפלגות שעבורן הציונות והיהדות הן העיקר, ויש מפלגות שעבורן הסובסידיות או "התהליך" הוא החשוב. אין זהות בין אנשים, אין זהות בין העדפותיהן. וכל נסיון למחוק את ההבדלים הוא שקר, שקר נפוץ ומקובל אמנם, אך עדיין שקר. יגאל עמיר, אם אכן היה לו חלק בפרשיית השב"כ בכיכר, ראוי לעונש. אך יש גבול עד כמה שמאלן מצוי יכול למצוץ שוב ושוב את הסיפור כדי להשתיק כל בר פלוגתא. יש גבול כמה מניפולציות ניתן לעשות כדי להאשים את הימין במחדלו, ובמעשיו של השב"כ שהיה אז תחת שרביטו של השמאל. ואני אכן מבדיל בין רוצח לרוצח. יש אדם הרוצח אחר בשל קנאה, חמדנות, רדיפת בצע, או התקף כעס. ויש אדם הרוצח אחרים בשל שייכותם הלאומית. אנו כיהודים נרצחים בשל היותנו יהודים, ולכן אני כיהודי צריך להתגונן מפני אותם השואפים לרצוח אותי, מפני האומה המטפחת את השואפים לרצוח אותנו, ומפני אותם "המבינים, המעודדים, הסולחים, או המעלימים" את אלה שרוצים לרצוח אותי. וכאשר יש בתוכנו המוכנים למסור את ציון תמורת פרס נובל, את הגולן תמורת חומוס בדמשק, ולמעשה את הציונות תמורת תמיכת המצביעים הערביים. הם פחות ציונים מאשר אחרים שעבורם ציון וציונות הן העיקר, והשלום זה נחמד, אך אינו מופיע לא בהמנון ולא בדגל המדינה. הדגל כולל את סמלי הטלית, ואת "מגן" דוד. לא מופיעה שם לא יונה ולא תמונת שאהיד. ובהמנות התקווה היא להיות "עם חופשי", לא "עמים" ולא "מזרח תיכון חדש" וגם לא "עזה ויריחו תחילה". אני ציוני גאה, ובדרך מקרה התגלגלתי למספר רב של קרבות, פגעתי וגם נפגעתי, אך לא על כך גבה ליבי, אם לא הייתי אני שם, מן הסתם היה איזה צ´חצ´ח אחר, או איזה אחד "מהאספסוף" נגדו מתנשאי השמאל יוצאים. השמאל כמו בפרסומת רוצים גם את זה וגם את זה, גם להקרא "מחנה השלום", משמע אחרים הנם פחות שואפי שלום, וגם "ציונים ויהודים - כמו כל אחד אחר" וכאן הבלוף. כי אנו נמצאים באמת במצב בו צריך להחליט, האם אתה בעד למסור חבלי ציון לידי הכנופיות הרוצחות יהודים ואומתן. או שאתה בעד העקרון הלאומי הבסיסי ביותר והצודק ביותר "יהודים ליהודה - ערבים לערב".

ronnie yoffe

New member
רודפי שלום

מעניין לאן הפאנאטיות תגיע? מעניין כמה אתה חושב לשכתב את ההיסטוריה? האם אתה עדיין מטיל ספק שהלאומן הקיצוני או ה"ציוני" הדגול יגאל עמיר רצח את ראש ממשלת ישראל? הזמן אולי מרפא אבל לא משכיח.

כשיצחק מרדכי נחשד כימני, ידעתם

להטיל עליו ולטפול את "האשמה" בקוו 300 , כאשר ארה"ב החלה בקשרים דיפלומטיים עם מצרים בשנות החמישים, המוסד ביצע בהוראת מפא"י את הפגיעה במוסדות האמריקאים במצרים, כדי להטיל את האשמה על המצרים ולפגוע בקשרים. אותם אנשים שידעו לרצוח את מעפילי אלטלנה השוחים בים להמלט מהאוניה הטובעת, כל זאת בשל חטאם כימניים, הם שהתנגדו להבאת עצמותיו של זבוטינסקי לקבר ישראל בשל היותו "ימני". התרגילים המסריחים מבית מפא"י בכלל והחתרן הבלתי נלאה בפרט ימיהם כימי הציונות, וחשוב לזכור ולהזכיר ששלושה שבועות לפני המחדל בכיכר, התקיימה ישיבת "שרינו" של מפלגת העבודה, שם לאור הסקרים שהראו על קריסה מוחלטת ותבוסה צפויה של השמאל, היה מי שהציע ליצור פרובוקציה כדי להאשים את הימין בהכנת "מלחמת אחים". מי שטען "אני צריך להגן על 98% מאזרחי המדינה", ובכך רמז לערבים שאותם יהודים המתגוררים ביש"ע הם למרמס ולהשמדה. ומי שפיקד על היחידה שרצחה את עולי אלטלנה, הוא בהחלט יכול ליזום האשמת שווא, ומי שידוע במזימותיו השקריות בהחלט יכול להפוך מ "סרק סרק", לרצח אמיתי. הבה לא נשכח, מי שהרוויח בגדול מהרצח היה השמאל בכלל ופרס בפרט, אלמלא התרגיל המוזר השמאל היה נעלם כבר אז, והיום יכולנו כבר להיות אחרי הטרנספר חיים בשלום ובשלווה בארצנו. 300

למעלה