נותרו עוד 18 שעות בלבד - אתם לא מעדכנים

../images/Emo13.gif מפגש הפורום ../images/Emo13.gif פרטים סופיים

השתדלתי כמיטב יכולתי להענות לבקשותיכם לתכנים,נושאים וגם לשעות במקביל לכך שאני חייב להתחשב בזה שעם כל הרצון והכבוד שיש לאילן ( ותאמינו לי שיש וב ג ד ו ל !!!!!!!! ) זהו בכל זאת מרכז ואנחנו לא יכולים להחזיק אותו פתוח ללא הגבלה
אז נעשו קצת שינויים וקצת קיצוצים וקיצורים באורך החלקים אבל אני בטוח שתקבלו זאת בהבנה אלו הפרטיים הסופיים או כך לפחות אני מקווה אבל אם יהיו שינויים נוספים מבטיח לעדכן מיידית! נותרו רק עוד 3 ימים וקצת עד למפגש הפורום שלנו שיתקיים ב: יום חמישי הקרוב 12.11 במרכז לתיאטרון בובות בחולון ( רחוב רמז 13 ) * למי שלא מכיר\ה תמצאו מפה ופרטי תחבורה ציבורית בקישור זה של אתר המרכז * התכנסות: החל משעה: 16.00 אחה"צ ** חלק ראשון יתקיים בין השעות: 16.15 - 17.45 :חלק זה בהנחייתי שאלות שלכם וכמובן תשובות וסיעור מוחות בנושאים שמעניינים\ בוערים\דרושים לכם ואותם ציינתם וביקשתם בשאלון שערכנו.
לחלק זה רשומים כרגע כמשתתפים: אבישג רות רונן חבובית - יפעת איילה גלית וייצמן - גליתוי שיר יעל 0304 המון קינמון תולתולה - תמר הבובה ורוניקה - רוני בובות ספוג שרון - שושו יולי - יעל טלי קרן - טליק
15 דק' ה פ ס ק ה ** החלק השני יתקיים בין השעות 18.00-19.30 ויכלול כ:45 דק' בהנחיית: דבי זריהם ועומרי בר לב שיתנו טיפים ליצירת ועיצוב בובה, ישתפו בחוויות מעבודתם ומדרכם ויענו לשאלות שלכם ( כאמור אם יש למישהו בובה שהוא בבעיה או נתקע איתה הוא מוזמן להביא אותה עימו על מנת לקבל עצה טובה יותר!!!!! ) ומיד לאחר מכן 45 דק' נוספות בהנחיית: |הדגש | אילן סביר שיעביר לנו שיעור בהפעלת בובת כפפה עם פה נפתח
* לחלק זה רשומים כל המשתתפים בחלק הראשון ואליהם מצטרפים: חמוטל - פיולה ( שנרשמה ומאוד רצתה להיות איתנו מההתחלה אבל חייבת להיות בלימודים ותגיע משם ) וכמובן: אני
10 דק' הפסקה שתשמש גם להתארגנות
ומשעה: 19.40 החלק החברתי - פורומי: נאכל, נשתה, נפטפט ונקשקש, נחליף פרוספקטים וכרטיסי ביקור ( לא לשכוח להביא איתכם
) ונצטלם לתמונת מחזור ( בבקשה הביאו גם 2-3 בובות שלכם לצורכי מיני תערוכה במהלך האירוע וצילום קבוצתי ) מאחר ואנחנו חייבים לסיים את המפגש עד השעה: 20.30 נאלץ לוותר הפעם על תוכנית אומנותית
נא לא להתעצב בבקשה, אולי זה ידרבן אותנו להפגש פעמיים ולא רק פעם בשנה... לגבי הכיבוד: חטיפים, עוגות, ממתקים,בורקס, לחמים, פשטידות, שתיה קרה, שתיה חמה, כוסות וכלים חד פעמיים - אנא הוסיפו לשירשור זה מה נוח לכם להביא , כל אחד ע"פ יכולתו ויכולותיו וגם אם מישהו לא יכול הוא יתקבל בזרועות פתוחות ומכל הלב. אם מישהו זקוק או יכול לתת טרמפ אנא ציינו גם זאת כדי להקל על מי שאינו ממונע - תודה
מחכה לראות את כולכם

שכחתי...הקישור למפה וקווי תחבורה למרכז

מצטער, השעה והעייפות אבל מיד שמתי לב ואני משלים את החסר הקישור למפה מותך אתר המרכז לתיאטרון בובות חולון

ayaly2

New member
איזה באסה אני חולה עם כאב גרון../images/Emo5.gif

עושה את כל המאמצים להגיע...ואביא איתי את חברי "פוזי הבובה" ואת שקי השקנאי שלי שעשיתי
ולגבי המטעמים אביא פשטידה טעימה... לגבי טרמפ מי שצריך אני מגיעה מנתניה אז על הדרך אם מישהו צריך בכיף יכול ליצור איתי קשר במסר שישלח את הטלפון
אז שיהיה לנו יום נפלא

ayaly2

New member
היי דודי../images/Emo140.gif

מחר בבוקר אני בתל אביב בבדיקה עם הילד יחד עם יפתח ומשם אני נוסעת לבת דודה לשלי שגרה בחולון על מנת להיות קל"ב
אז דבר איתי אם צריך משהו..כולי התרגשות

shir300

New member
הי דודי וכולם

אני אגיע רק לקראת השעה 17:00 כי אני מלמדת עד 15:30. מגיעה מירושלים. ויכולה לקחת טרמפ את מי שצריך. כמו כן אוכל להביא כוסות וכלים חד פעמיים. להתראות

../images/Emo201.gifאוי כמה שאני מקנאה

איזה כייף לכם ! כלהכבוד לאירגון המושקע
אני לא מאמינה שאני לא יכולה להגיע למפגש, איזה בעסססההההההה
בבקשה תביאו אתכם מצלמות ותתעדו קצת בשבילי

נותרו עוד 18 שעות בלבד - אתם לא מעדכנים

בשירשור כמו שהתבקשתם לעשות אז אני אעשה זאת במקומכם, אויי שאני
לשמות החברים והחברות שכבר ציינתי בהודעה הקודמת מצטרפים גם: shlomitta - שלומית מדברי2 - מור לחלק השני יצטרפו ( מלבד חמוטל שכבר הוזכרה ) גם: רועי amaya 31 - הלוא היא: אנה המציעה למי שזקוק טרמפ בהלוך\ חזור או שניהם מאיזור מודיעין מי מביא מה??? לפי הכתוב אצלי: פשטידה - 1 איילה, 1 אני עוגה - טלי ( טליק ) משהו מתוק מושקע - יפעת החבובית חטיפים - המון קינמון כיבודים - הבובה ורוניקה עומרי אמר שיביא משהו בדרך, אולי בורקסים כוסות וכלים חד פעמיים - שיר ( מי מתנדב להביא גם איזה 2 מפות חד פעמיות? )
אני אביא 2 בקבוקים ואנסה לסחוב איתי גם איזה 2 בקבוקי שתיה קלה נראה לי שחסרה לנו עוד שתיה קלה ו
כל השאר לא עידכנו אותי, הסתכלו על הרשימה והביאו מה שנראה לכם - תודה

מתפקדת, מתפקדת, מתדפקת

ואני אביא 2 בקבוקי שתיה קלה. רק תדאגו שיהיו מים! יש קפה או שאשתה בדרך? בשבילי לנהוג בין 14.00 ל-16.00 זה אסון ושוק למערכת! הצילו!

אני..

אני אביא בקבוקי שתייה וחטיפים.. ואגיע לקראת השעה 19:00. זאת אומרת אכנס באמצע החלק השני..

תולתולה

New member
לצערי תקף אתוי וירוס בטן עצבני..

לא מסוגלת לזוז מהמיטה...לכן לא אגיע. תהנו!!!

ruthronen

New member
מחכה לראותכם מחר

שמחה ומתרגשת לקראת מחר..אביא משהו מתוק, עוגיות ביתיות. להתראות

למעלה