נותרו 4 דוכנים אחרונים לשישוק

אולגה9

New member
נותרו 4 דוכנים אחרונים לשישוק

אומנים ויוצרים חדרתיים, בגילאי 18-35 מוזמנים לשכור דוכן ביריד שיתקיים בפיאצה בבוקר יום שישי השבוע צרו קשר עם יו"ר פרלמנט צעירי חדרה במייל [email protected]

טיגריס2

New member
שאלה אפשר?

מוזר לי משהו בעניין היריד לאו דווקא ליריד עצמו שזה דבר נפלא לתת במה לאומנים צעירים אלא שאתם עושים אותו במרכז העיר נכון? ז"א במקום ציבורי ששייך לכלל התושבים בעיר אז למה משכירים וגובים כסף על המקום? ולהיכן הולך הכסף של שכירת המקום והדוכנים? אשמח להסבר

טיגריס2

New member
תודה על תשובתך המהירה

אבל לא קיבלתי תשובה מה אתם עושים עם הכסף? למה הוא משמש? למרות שעדיין לא ברור לי הקטע של השכרת מקום ציבורי של כלל התושבים זה כמו שאני אשב בגן יהושע בשכ' האוצר ואגבה כסף משהו סימלי כמובן עבור כל שולחן או כסא שמישהוא ישים שם או עגלת תינוק

אולגה9

New member
הכסף נכנס לקופה קטנה

עבור פירסום היריד בשילוט + תשלום למערכת ההגברה ולתקליטן מקוה שסיפקתי את תהיותיך פנינה, לילה טוב

טיגריס2

New member
אכן קיבלתי תשובה והבנתי אבל......

לא לכל שאלותיי קיבלתי תשובה השאלה המרכזית הייתה על התשלום עבור מקום ציבורי כי זה משהו מעבר להבנתי שיהיה לך ליל מנוחה ולא צריך לענות בקוצר רוח הרי את פרסמת וכתבת שבפיאצה ( שוב אכתוב שזה מקום ציבורי ולא פרטי)( ואני לא היחידה שתוהה בעניין ) מתקיים שישוק ואתם משכירים את המקום בכסף

טיגריס2

New member
אולגה בכל אופן קבלו ממני../images/Emo24.gif

על הרעיון רק חבל שזה לא עבור צעירים יותר ושזה נעשה בזמן שהילדים והנוער בבית הספר בהצלחה לכל האומנים של חדרה

אולגה9

New member
תודה על הפירגון

בכל מקרה, הפרלמנט עובד בשקיפות מלאה. כדי להרים יריד אומנים יש צורך בתקציב מינמלי עבור האירגון (פירסום, הגברה וכו') ישנם הוצאות ואמנם אנו מתנדבים ועובדים מכל הלב לעשייה למען הצעירים אבל אין לנו כסף שאנו שמים על חשבוננו והעלות שנגבית היא רק כיסוי הוצאות היריד יערך עד 14:00 בצהרים כך שגם הנוער והצעירים שמסיימים ללמוד ב12:00 יוכלו להשתתף

אולגה9

New member
עידכון חם

לרגל החגים שבפתח וברוח העשיה שלנו אנו מעניקים לצעירים את האפשרות לפתוח דוכן ח-י-נ-ם. השגנו מימון מהעירייה ולאחר מו"מ קיבלנו את האישורים המתאימים. לכן, אני שמחה לבשר שלא יגבה כל תשלום עבור פתיחת דוכן בשישוק השבוע. בנוסף חשוב לציין שכל הדוכנים מלאים ולכן מי שרוצה יכול להירשם רק לשישוק הבא שיערך בעוד כחודש - בחול המועד סוכות נתראה ביום שישי הזה בפיאצה לשישוק מלא בהפתעות ויהיה אפילו דוכן דבש דבורים טהור ממושב קרוב [:

טיגריס2

New member
מפליא מאוד../images/Emo4.gif

עד עכשיו לא קיבלתם מימון ולפתע לפני הבחירות נפתח הכיס? אז דרככם עושים תעמולת בחירות אם כך

למה זה משנה?

העיקר שיש מימון לעשייה חיובית בחדרה. למרות כל הציניות (שאני מבינה לגמרי) השרשת ה"שישוק" תוביל ליכולת עצמאית להשגת מימון נוסף בעתיד.

טיגריס2

New member
מה הקשר בין עשייה חיובית

שזה הדבר החשוב ביותר והאפשרות לתת במה לצעירים ובין עניין ה"לפתע" הגיע מימון מהעיריה איפה הם היו עד היום? למה לא מימנו מההתחלה? כי עכשיו בחירות ולפתע "התעוררו" .

שאלה לי

האם מישהו מפריד *משהו* שנעשה בעיר בחודשים האחרונים מהבחירות? התשובה היא לא. כל דבר שהוא שנעשה בעיר מתפרש (וכנראה גם בצדק) כחלק מתעמולת הבחירות. אבל- אם ל"עשייה התעמולתית" יש תוצאות חיוביות שבאמת תורמות לעיר כמו החלת מסורת של "שישוק" אז למה לא? אגב, אני לא יודעת אם נכחת בשישוק אבל לא היו שם שלטים של אף אחד מהמועמדים.

טיגריס2

New member
שאלה טובה פרבולה

אז גם אני אשאל שאלה שבתוכה התשובה איפה הם היו עד היום? בעניין התמיכה בשישוק? למה למשל לא תמכו בשישוק הראשון? ולעניין התוצאה החיובית , אני בעד רק שלבסוף כשיסתיימו הבחירות שלא תסתיים גם התמיכה

NNOOFFF

New member
בנות אני חייבת להבהיר משהו

התמיכה של מחלקת אירועים בעירייה הייתה גם בשישוק הראשון החבר'ה הנהדרים שבראשם ברוך אשכנזי מהעייריה תמכו בנו כ"פרלמנט" ועזרו בלוגיסטיקה של היריד חשוב לציין שהאירוע יתקיים גם אחרי הבחירות כמסורת חדשה ומבורכת בעיר. מהשישוק כולם יוצאים נשכרים [: שיהיה לנו שבוע טוב! מור חסון יו"ר פרלמנט צעירי חדרה

טיגריס2

New member
אז למה ואם קיבלתם תמיכה מהשישוק הראשון

למה ועל מה גביתם דמי שכירות מהאומנים ?( וכפי שטענתי מההתחלה דמי שכירות עבור מקום ששייך לכלל תושבי חדרה ) וחזרנו לתמיהה הראשונה שלי בעצם וסופסוף קיבלתי את התשובה שכל כך ייחלתי לה

אני לא מאמינה

שאת מתעקשת להיטפל לדמי הרצינות שהם גובים. גם נחלת בנימין היא שטח ששייך לכל תושבי תל אביב ועדיין לא כל אחד יכול לשבת שם ולמכור כל דבר שיעלה על דעתו. חבל שבמקום לתמוך בחברה הצעירים שמתנדבים להקים אירועים שמחיים את העיר אנשים מתעסקים בפוליטיקה...

טיגריס2

New member
אז זה העניין

ברגע שהם גובים כסף והעיריה תמכה בעניין מהשישוק הראשון כפי שמור כתבה כאן אז איפה הכסף ולאן הוא הלך? כי אולגה אמרה דבר אחד ומור דבר שני אז?.............. וכאן סיימתי את הדיון את התשובות כבר קיבלתי כאן ובמסרים

מענינת אותי התשובה שקיבלת במסרים

ולגבי "הכסף", נכתב שהוא הולך לקופה שמטרתה לממן המשך פעילות. אני מנחשת שפרסום, לדוגמה, עולה כסף...

טיגריס2

New member
פרבולה מרחפת

התשובות נמצאות למעלה בכתבה כתבה שרק היום ראיתי וקראתי וזה מסתדר לי עם השאלות והתהיות שעלו לי ואמיר ימין ואמיר אלמדו ידידים מאוד טובים שלי ואני בטוחה בדרכם ובהצלחתם ואני גאה בהם על הצעד שהם עשו ועזבו את הפרלמנט בשל אי הסדרים שנעשו שם ושהפוליטיקה התערבה במשהו לא פוליטי לחלוטין במה שהעיריה במתכונת הנוכחית נוגעת היא הורסת

למעלה