נותר לנו רק לחלום. תקראו בבקשה

נותר לנו רק לחלום. תקראו בבקשה

לפני כשבוע באחד מן הימים פתאום הופיע פרסומת של אתר עבודה מן הבית. נכנסתי לאתר שהוא באנגלית ונאמר שם שיש אפשרות לעשות תוך כמה חודשים ממכירה דרך האינטרנט הרבה כסף. צריך להשקיע אבל לא הרבה וזה בזמנך החופשי. אנרתי איזה יופי אולי תהיה לי קצת הכנסה מהצד. אך זה נשמע יותר מדי קל וטוב. שלחתי את פרטיי וחזרו אלי באי מייל שעליי קודם כל לקרוא ולראות את המצגת והוידאו שלהם ואז ליצור איתם קשר. זה אנשים שידריכו אותי איך למכור דרך האינטרנט ויעזרו לי להקים מאיין עסק קטן משלי. אמרתי שאתקשר מחר ולבנתיים בלילה חלמתי איך אני קונה לי את כל מה שתמיד רציתי והיה בי ספקות אך גם מאיין תקווה שזה לא עוד רמאות. התקשרתי למחרת לבחורה שאמרה שתחזור אלי והיא אכן חזרה והתחילה לספר לי על החברה שהיא שווה מליונים ואיך אנשים נהיים עשירים ושפעם היא עבדה בעבודה קטנה ואז הצטרפה לזה ולאט לאט קנתה בית ומכונית. כל מה שעליי לעשות זה ללכת לקורס קטן של יומיים ולקבל ערכה של המוצר שהוא קוסמטי ודיאטתי וכולם קונים אותו בעולם. והם שלי יופיע במאגר וככה הם יפנו אלי ואני אמכור וגם יפנו אלי אנשים שירצו לעבוד בחברה ואני אקבל אחוזים אם אני אצליח להכניס אותם ואחרי שביבלה לי את השכל במשך כחצי שעה היא אמרה שבסה"כ הכל יעלה לי 750 ש"ח ואיך אני רוצה לשלם את זה. אמרתי לא תודה אם הם רוצים שאני אעבוד ואמכור בשבילם אז שהם ישלמו לי ולא אני להם. היא אמרה : אבל זה לפתיחת העסק וגם תנסי את המוצרים. אך בשום אופן לא הסכמתי וכך התנפץ לי החלום הורוד והיפה. אז מה שבעצם רציתי להגיד שהכל בולשיט ואל תאמינו לעבודות מהאינטרנט. חבל על הכסף כי העובדים הם בעצם הלקוחות וכך הם מרוויחים! סליחה שזה ארוך אך הייתי חייבת להוציא את זה.

תיקון טעות

אותו מקרה , אדם שונה האדם הזה על אמת ובחיים אני שילמתי על ערכת בסיס 650 שח ערכה זו כללה סמינר של יומיים ששינה לי את החיים, והוריד לי את כל החששות והספקות שהיו לי כללה גם את ניהול החשבונות שלי על ידי החברה כללה רשיון מפיץ בין לאומי חוברות הדרכה על מוצרים, על שיווק ללקוחות, על דרכי הפצה, על מחקרים על סטטיסטיקות ועל עדויות של אנשים רבים. בנוסף היא גם כוללת ערכה בסיסית מאוד של המוצרים זאת בגלל שכל מפיץ קודם כל לוקח את המוצרים וחווה את ההשפעה שלהם ולכן הוא יכול לומר כן, זה עובד הוא יכול לדבר מנסיון אני קניתי את הערכה ב10 תשלומים אני החודש עתיד לקבל סכום של 1000 עד 4000 שקל וזאת רק ההתחלה כי אני בעסק רק שבוע אבל אני רוצה להצליח ומהר. אני חייב לומר לך שעשית טעות שוויתרת על הזדמנות פז שכזאת. החברה הזאת בניגוד לכל מקום אחר ממש דואגת לכל העובדים בה כיוון שזה פועל באינטרס שלה ככל שאנחנו נהייה יותר טובים ומושקעים נמכור יותר והחברה תרוויח את האחוזים שלה. בתוכנית השיווק MLM אי אפשר לטעות האנשים היחידים שלא הצליחו בזה הם אנשים שחשבו שאם הם קונים ערכת מפיץ ושמים אותה על הארון אז הם יצליחו ואז התפלאו למה לא הלך להם והאנשים שלא היה להם האומץ לחלום.

אתי.ו

New member
התיקון טעות ???

אינך מצפה שנאמין לך נכון ?! הרי לא תודי בטעותך לאחר ששילמת סכום של 650 ש"ח ונפלת למלכודת . את מנסה לקחת איתך נוספים "תמות נפשי עם פלישתים"

אוריה3

New member
תיקון טעות גדולה שלך!

אתה מספר לנו שקנית ערכה ב-650 ש"ח ואתה מרוויח כבר החודש כ-4000 ש"ח?מה זה סיפורי אנדרסן לילדים מפגרים?כדי להרוויח בהרבלייף .יש לקנות מוצרים ב-14000 ש"ח ואז אתה בדרגת מפקח שיכול לקנות מוצרים ב50% הנחה ולמכור ב100% אז אתה לא כותב לעניין ומוכר אשליות כמו שמכרו לך .טוב אתה צעיר מותר לך עדיין לחלום רק כדי שתתעורר מהר החלום הוא לא מתוק כפי שנדמה לך.כמה כסף אתה מוציא על פירסום טלפונים וsts כדי להיות בהיי?

buzy2

New member
עשית בחוכמה

לעולם לא לשלם כדי לקבל עבודה. והשבוע גם למדתי שלא לקבל שום עבודה ללא הסכם העסקה חתום מראש ע"י המעסיק. לקרוא את ההסכם לפני שחותמים גם אם התשלום נמוך והתנאים מינימליים ע"פ החוק. לא לסכם שום דבר בע"פ. ובטח לא לקנות ערכה כלשהי לצורך עבודה, זה עבודה בעיניים. וכל פעם צצים מלכודות חדשות בשם אחר. ומעניין שתמיד יש פריירים חדשים והם מתחלפים.

מה אם כל מי שמצליח?

ואני מכיר המון כאלה אני לוקח את זה ברצינות ואני ידעתי למה אני נכנס מההתחלה אני מורצה מאוד וכעת אני משקיע את כל המרץ שלי בשיווק ובמקביל בהקמת אירגון. צריך להשקיע זמן מחשבה ומאמץ בכדי להתחיל לעשות כסף כמו כל דבר לקנות ערכת מפיץ בסכום מגוכך כשפורסים אותו לתשלומים זה ככלום וכאפס לעומת חומרים שצריך לקנות להרבה מאוד מאסכולות הלימודים הרי רק ספרים עולים יותר זה נראה הגיוני ללכת ללמוד כמה שנים טובות בשביל רק להתחיל לחפש מישהו שיעסיק אותך בתחום שלמדת מדוע זה נראה מוזר להשקיע בעסק משלך? רק בגלל שאנשים שם שמחים ממה שהם עושים אז נראה כאילו הם רוצים לנצל?

missB

New member
יש יותר כאלה שמפסידים

מאשר כאלה שמרוויחים. כל השיטה הזו מבוססת על למכור לאנשים חלומות התעשרות מהירים במינימום מאמץ. יש ניגוד אינטרסים חזק בין הצדדים כיוון שה'מעסיק' מרוויח מזה שיצליח 'להעסיק' עוד אנשים שלהם הוא בעצם מוכר את הערכה ומקבל על כך אחוזים. משמע, גם אם הבנאדם הפונה נטול כל כישורי מכירה ואין לו סיכוי להצליח החברה המתחשבת תשכנע אותו שהוא יהיה נפלא ומוצלח כי מבחינתה היא תמיד מרוויחה - אם הוא קונה אז היא מרוויחה עליו ואם הוא במקרה מצליח למכור עוד ערכות - הם מרוויחים יותר. בשורה התחתונה תמיד צריכים להיות אנשים שיפסידו את כל השקעתם בשביל שהאחרים יוכלו להרוויח יותר. נכון שבעסק משלך צריך להשקיע כסף וסביר שיותר מסכום הערכה. אבל אתה משקיע במוצר שאתה מאמין בו אחרי שעשית תכנית עסקית והערכת פוטנציאל שיווקי ובכל מקרה אתה לא קונה חתול בשק.

על הערכה לא מרוויחים

האדם שמביא את המפיץ החדש וחונך אותו ומפקח עליו ועושה בשבילו את המכירות הראשונות ועוזר לו לטפל בלקוחות, כן כל אלה ועוד..לא מרוויח ממכירת ערכת מפיץ, כיוון שהוא קונה אותה במחיר המכירה. האדם שחונך אותי עכשיו ומפקח עליי עושה הכל בכדי שאני אצליח כיוון שזה באינטרס שלו. שנית כל מאיפה הידע שיש כל כך הרבה אנשים שהפסידו? אני רוצה לקרוא את את הנתונים. אף אחד לא קונה חתול בשק כי אני הייתי במצגת שמעבירים כל שבוע ושם התחלתי וקניתי ערכת מפיץ, ולא חסכו שם מידע מאף אחד. כנ"ל גם ישנה הפסקה קצרה לאחר חצי שעה שעה של מצגת בכדי לסנן אנשים מי שלא רציני יוצא אז והרציניים נשארים. חשוב לומר שהאדם שהביא אותך למצגת מסנן אם תשאר או לא, והם עושים זאת כיוון שלמה להם להשקיע זמן מאוד יקר שלהם על מישהו שהוא לא רציני? אני חייב לומר שקיבלתי את כל המידע במצגת יומיים אחר כך הייתי כבר ב-STS סמינר של יומיים שכלול בערכת מפיץ (דרך אגב אפשר לקנות גם בלי הסמינר אבל אז מחמיצים הזדמנות פז) הסמינר הזה שינה לי את החיים שם קיבלתי החלטה לרדת 15 קילו במשקל, ולהפוך לפקח עד סוף החודש בכדי ללכת לסמינר נוסף שיש בקרוב. בסמינר הזה כל הלחצים שהיו לי התנקזו(ביום השני של הסמינר דרך אגב). אני עכשיו הקמתי עסק ואני מוכן להתאמץ בשבילו. לכל עסק אחר שתקימו תצתרכו לשלם לפני הכל בין חמישים למאה וחמישים אלף שקל אני משלם 650 בתשלומים של 65 כל חודש. ויש לי מישהו שמלמד אותי הכל ואיך אמרו ב-STS לגבי איך משווקים והאם צריך ידע במכירות: "לפעמים השביל חכם ממהולכים בו" כלומר יש כבר שיטות שיווק בדוקות מ-24 שנות ניסיון של הפצה. שהחונך שלך גם הצליח בעזרתם, והוא ילמד אותך גם דרכים שהוא פיתח וגם יעזור לך לממש מעצמך את הפוטנציאל השיווקי. ושנית כל לא צריך ידע קודם במכירות את הידע החונך שלכם ייתן

KoSeMeT

New member
MLM

בשתי מילים- להתרחק, ומייד. זה נשמע כייפי, זה נשמע סבבה, וזה לא. במילה אחת- אשליות.

ספר על הנסיון שלך

אל תאמר לאנשים, לא הצלחתי אז גם אתם לא. מה אם כל אלה שמצליחים ולא חסר כלל. ספר את הסיפור שלך אבל תכליל. העובדה שדודה שלי לא הצליחה בעסק של מסעדנות אומרת שאני יגיד לכולם תתרחקו.

KoSeMeT

New member
קודם כל

אני בת, אם דיברת אלי. דבר שני, הנסיון שלי היה רע. לא רוצה לחזור לזה. וזהו. גם המוצרים לא הוכיחו את עצמם במקרה שלי.

missB

New member
לא נשכנע את המשוכנעים

אתה בשלב שנראה שזה התגשמות כל החלומות, דרך מהירה אל העושר כמעט בלי מאמץ. אם באמת תצליח כמו שמבטיחים - אשריך. אם לא, כבר תדבר אחרת. השיטת שיווק הזו כבר קיימת הרבה שנים והרבה אנשים כבר נפלו בה. עם השנים זה רק נהיה יותר משוכלל כדי לשכנע אנשים שוב ושוב.

המאמץ הוא גדול מבחינתי

במיוחד בהתחלה במיוחד כי אני עושה את זה במשרה מלאה אמרתי את זה כבר למישהו כאן קל זה לא אבל זה פשוט וזה רווחי. וחבל שיש כזאת חרושת שמועות מרושעת.

שש שבע

New member
עשית טוב, גם לי התקשרו פעם

והציעו לי להיות בוררת בתחום הטקסטיל, משהו מעין "שופטת" שההחלטה שלה מקבלת מעמד משפטי, אם יש טענות של לקוח מול ספק ולהפך,,, בקיצור, רבע שעה בלבלה לי את המוח, ואחר כך אמרה שאני צריכה ללכת לקורס שעולה לי 2400 ש"ח , ואחר כך תהיה לי עבודה בלי סוף... אז שלחתי אותה חזרה לחור ממנו יצאה.

InnerKid

New member
כמה מלים על MLM

גם אני הכוויתי לפני כשנתיים בגלל MLM ובגלל שהייתי תמים מדי. הבעיה היא לאו דווקא בשיטת הMLM עצמה. להשקיע סכום מינימלי בכל דבר כדי לייצר הכנסות זה דבר שבהחלט מתקבל על הדעת. MLM זה קצת כמו להיות עצמאי. הבעיה היא במוצרים עצמם. בהרבה מהמקרים המוצר הוא זבל, בלוף, לא עובד, לא עושה את מה שהוא אמור לעשות, ואז זאת בעייה, כי המפיץ שהכסף סנוור לו את העיניים תקוע עם איזה מלאי שהיה חייב לקנות כדי להצטרף או עם הכסף ששילם להכשרה וכו'. במידה וזה מוצר שעובד, ושהוא מוכח ככזה ולא ספקולציות, ואם מי שמחליט להיות מפיץ יודע שהמוצר אכן טוב ואכן עובד - אז יש לו אמון במוצר. אם יש אמון, זאת כבר פיסת דרך לא קטנה כדי להתחיל לשווק. בלי אמון במוצר זה אמנם אפשרי, אבל זה רק אנשים לא ישרים עושים. לצערי, הרבה אנשי MLM שמרוויחים הרבה כסף כ"כ מסונוורים שלא ממש אכפת להם והם עושים מזה עוד כסף. בקיצור, כבדהו וחשדהו, כמו במקומות אחרים. יש גם דברים טובים לפעמים שעובדים על MLM - חבל לפסול מראש רק בגלל השיטה. מאור

אני מסכים איתך

אדם שלא מאמין במוצר שהוא משווק חבל לו על הזמן. אני משווק את הרבלייף אני משתמש בהרבלייף אני אומר למישהו "זה בריא ועושה טוב" בלי שאני יודע מיד ראשונה אני מאמין בזה ובגלל זה אני עושה את זה אבל לא הכרתי לא את המוצר ולא את השיטה עד שהגעתי לסמינר\ מצגת על ידי הצוות הנהדר, כן הנהדר של נתניה והאנשים שם לא מפסיקים לעזור לי החונך שלי מפקח עליי ודואג שאני לא ישקיע יותר מדי מוקדם מדי,והוא בעצם מלמד אותי מהנסיון המוצלח שלו איך עושים את זה איך מתקדמים כי רק בן אדם שעושה כסף יכול ללמד אותך איך לעשות כסף דרך אגב אני בתוכנית להורדת חמש עשרה קילו כרגע ואני מאושר שעשיתי את זה. רוב האנשים שיש להם גישה שלילית לגבי הדברים האלה הם אנשים שעשו את העסק מסיבות לא נכונות או שלא השקיעו מספיק זמן ומאמץ התחלתי. והאנשים שלא התנסו הם אנשים שיש להם רק 10 אחוז מן הידע על כל תוכנית השיווק או על המוצרים והם רק שמעו מבן אחות גיסתם שניסתה לפני עשר שנים ולא הצליחה,ובמקום לומר לא עשיתי נכון או שלא שמרתי והתמדתי, המוצר לא טוב הרי את מי הכי קל ונוח להאשים? את עצמך? לא, את המוצר. מנסיוני שמסבירים להם את שאר המידע הגישה שלהם משתנה קליל.

היום דרך אגב יש סמינר ארצי

בו מרצים המוני אנשים מכל הארץ בכל מיני דרגות בחברה הסמינרים האלה נועדו לתת לאנשים את הידע על המוצר ותוכנית השיווק ולהראות להם אנשים כמוהם מכל הארץ כל אחד מרקע אחר שעוסקים בזה מרוויחים בזה ומאוד מאושרים ממה שהם עושים. הסמינר הוא בתל אביב אם מישהו רוצה לבוא ולשמוע אני מוכן לעזור להכנס.

חחחחח... אני לא מאמינה!!!

בדיוק לפני כמה ימים גם אני נכנסתי לזה, אני יודעת בדיוק על מה את מדברת... הייתי צריכה להגיע לסמינר כלשהו אבל זה לא הסתדר לי... וזה חומרים לדיאטה וקוסמטיקה, ואני ממש לא קניתי את זה! טוב שיש בחורות חמות כמונו:) ואנשים, אל תפלו בפח!!!

למעלה