נו, אוף, אין לי כותרת...מת לישון...

המממ

New member
משהו...

מזמן לא כתבתי כאן, כי לא היה לי מה להגיד. אבל אתה מתחפש למרילין מנסון?... נו... אני לא בטוחה שדריה היתה אוהבת אותו. היא היתה מבקרת בציניות את כל הדברים המוזרים שהוא עושה. ובצדק, אם יורשה לי להגיד את דעתי העניה. וזהו. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

MaPHisTo

New member
אנא אמרי לי כי יש לך את הדיסק שלהם

אני מת לקונה קויל ואני חייב את הדיסק שלהם. זה כולל בטח את טו מייסלף איי טרנד שהוא שיר מצוין. יש לך? נ.ב.: דריה שולטת!!!!

המממ

New member
אני עדיין עומדת על דעתי...

שלא נראה לי שדריה היתה אוהבת את מרילין מנסון. ולמה? כי הוא פרובוקטיבי ומושך תשומת לב באמצעים מוזרים ביותר. דריה היא די נגד תשומת לב. ולא פרובוקטיבית, אלא מבקרת את העולם בדרכה הסרקסטית והחכמה. פרובוקטיביות כמו של מר מנסון איננה מתוחכמת, לדעתי, היא די זולה. אינני מתמצאת בשיריו (אנא החכימו אותי), אבל איזה מסר יש בהם? משהו אמיתי, או משהו מתגרה לשם ההתגרות? יומטוב ושקט שיהיה לנו!

MaPHisTo

New member
ובכן...

אני אוהב את ספלנדורה למרות שקצת קשה לקרוא להם להקה, סיאטר אוף טרג´די, המכשפות, זה סמית´ס, מופע הארנבות, אבטיפוס, שינייד אוקונורס, אואזיס, פינק פלויד ועוד ועוד...

אם כבר אתם רוצים גותי

תורידי האגרד (לא יודע איך כותבים ) Tristania Lacrimosa Darkwell Paradis Lost (לא גותי אבל טובים :) ויש עוד מלא .. הגמד

Xenophobe

New member
אל תקחי את זה כ"כ קשה!!!

כי זה ממש לא כמו שזה נראה! הבצפר שלנו מלא בחלאות אנושיות שהולכות על שתיים שכל מה שמעניין אותם זה מי יהיה ה"קורבן" הבא שלהם לענייני חילופי הנוזלים השבועיים ואיך הקסטרו יושב להם על התחת ואם מריחים עלייהם את הריח של הבושם היקר ההוא שהם בעצם קנו את הזיוף שלו בשוק יבנה.... היי אבל רגע זה נשמע בדיוק כמו התאור של העולם שלנו....מממממ מעניין... אז נכון שיש מקומות שיש יותר יצורים כאלו ויש מקומות שפחות אבל... כמה שזה בלתי נתפס לקליטה... הם הולכים ומשתלטים לנו על העולם!! אנשים כמו דריה ג´יין טרנט ג´ס ושות הם מצרך אנושי נדיר בימים אלו וקשה מאד למצוא אותם מחוץ למסך! אני מאחלת לך בהצלחה ושתמצאי את הג´יין המשלימה שלך באזור הצפון באיזה אזור בצפון את גרה? ואם לא, את תמיד מוזמנת להתנחם בעובדה שיש עוד אנשים כאלו בארץ וחלקם מרוכזים פה.... שלך בהבנה כואבת! "יחי כלום!!!"

AK2002

New member
דווקא לא נראה לי-

אם דריה כל כך אוהבת לראות Sed sick world אז לראות את מרלין מנסון זה כמעט אותו הדבר... משמע, היא כן תאהב את התחפושת. ועצה
לי אליך- אם אתה רציני בקשר לתחפושת אז תעשה את זה כמו שצריך(מזעזע מוות) או שאל תטרח בכלל כי זה לא יהיה שווה... קוצ´י מוצ´י

זו אני, Shove it...

*יורדת על ברכייה* Marry me ?
פאק איט, למה אני לא מכירה אישית אף אחד כמוך ? המממ... שאלה מוזרה במקצת, אבל אתה קונה דיסקים ? *בורחת*

eorion

New member
סוף סוף אנשים שיודעים להעריך מוזיקה

!!! אלוהים בכל פורום כאן מתעבים את מרלין מנסון!!!! וגם אם הם שומעים מרליו מנסון, זה לא רק בגלל שזה "מגניב" זה בגלל שהם יכולים להעריך את זה, והם לא שומעים רק רעש, אלא גם פינק פלויד!!!! אלוהים אני אשאר כאן הרבה זמן!

MaPHisTo

New member
נו, אוף, אין לי כותרת...מת לישון...

לה לה לה לה אני משתגע פה בשקט, אין לי מה לעשות חוץ מלכתוב כאן בפורום או מלעשות שיעורים אז אתם רואים מה בחרתי. אז!!! מה לכתוב, מה לכתוב... אמממ, לא ראיתי דריה היום אז שירשורי איפורמציה חביבים מכם ימלאו באופן חלקי את החסר... יו, הראש שלי יותר ריק מכוס קולה ששהתה חמש שניות ליד אריאל שרון... אה, לכל אלה מכם שמכירים ואיכשהו מבינים אותי, אני מתחפש למרילין מנסון בפורים, אז, שרשרו הצעות ותמיכות נפשיות אליי או למי שיש לכם כוח כי לי אין... די, אני מת לישון. אני צריך ברזל, תרתי משמע... דרעק!! דרעק, דרעק דרעק!!! די, נשברתי, אני הולך לחרוף... לילה טוב ואל תתנו למישהו לנשוך או משהו.. טוב די!!!! ביי....

MaPHisTo

New member
דמעות של אושר מציפות את עיניי...

מישהו אנושי הציע לי נישואים... רטטים לא מוסברים חולפים בשומנים אשר בישבני (לא תיאור מרנין במיוחד, הא?) וכן יש לי דיסקים של מופע הארנבות, אבטיפוס, שינייד אוקונורס, דורס, מכשפות+ענבל, סמית´ס, פינק פלויד, איפה הילד וכמה אוספים צרובים... וואי, זה נשמע הרבה פתאום...

Xenophobe

New member
שומנים? בישבן? שלך? ממתי?

דבר זה אינו זכור לי מהפעם האחרונה שנפגשתי עם ישבנך!! וד.א לא נתתי לך עדיין את ההסבר מיום שלישי.... ושמרתי לך מקום באוטובוס אבל העדפת את אמא על פני:/ כמו תמיד!!! מעדיף את כולם על פני... אבל למדתי לחיות עם זה ועוד משהו... אוף שכחתי... תחפש אותי מחר בבצפר אני צריכה לומר לך משהו.... שתשאר צעיר לנצח? למה? יש את השיר הזה עכשיו ברדיו? וכמו תמיד.... "יחי כלום!!"

למעלה