נו? אז איך אתם מתארגנים לחג בהיבט הגסטרונומי? המאכלים המתבשלים עכשיו במטבח יהיו על טהרת החלב?
S smailie New member 17/5/10 #1 נו? אז איך אתם מתארגנים לחג בהיבט הגסטרונומי? המאכלים המתבשלים עכשיו במטבח יהיו על טהרת החלב?
G gils33 New member 18/5/10 #2 אני יודע בוודאות שיש פה כמה גסטרונומים לא קטנים שמסרבים לשתף פעולה בעניין האוכל בפורום שלנו. אני אשמח מאוד לתגובות חיוביות ולשרשור מאכלי אבות לשם שינוי....
אני יודע בוודאות שיש פה כמה גסטרונומים לא קטנים שמסרבים לשתף פעולה בעניין האוכל בפורום שלנו. אני אשמח מאוד לתגובות חיוביות ולשרשור מאכלי אבות לשם שינוי....
A akavishon New member 18/5/10 #4 הפעם אני אחראי רק על הקינוחים אז המשפחה תקבל קרם ברולה. במהלך החג, אני הולך להכין שוב את עוגת הגבינה האפויה שלי ומה שעוד נחל הצלחה מרובה היה הקיש כרישה - קשקבל עם בטטות צלויות וברוקולי. חג שמח לכולם טל.
הפעם אני אחראי רק על הקינוחים אז המשפחה תקבל קרם ברולה. במהלך החג, אני הולך להכין שוב את עוגת הגבינה האפויה שלי ומה שעוד נחל הצלחה מרובה היה הקיש כרישה - קשקבל עם בטטות צלויות וברוקולי. חג שמח לכולם טל.
L liza26 New member 18/5/10 #3 הכל כבר מאורגן ../images/Emo71.gif יש לנו לזניה חלבית אחת פשטידת ירקות אחת עוגת גבינה אחת סלט מיונז אחד מלבי אחד ו.... אחד אלוהינו
הכל כבר מאורגן ../images/Emo71.gif יש לנו לזניה חלבית אחת פשטידת ירקות אחת עוגת גבינה אחת סלט מיונז אחד מלבי אחד ו.... אחד אלוהינו