נו, אז איך החורף ? אתם אנש/ים של חורף או של קיץ ?
H Hoova2x New member 19/12/07 #2 אני טיפוס של חורף (למרות שנולדתי באביב) אומנם לקיץ יש את היתרונות שלו (אור יום עד מאוחר וגברים יפים בלבוש מינימלי), אבל החום והלחות בלתי נסבלים. אני מעדיף את החורף הקר.
אני טיפוס של חורף (למרות שנולדתי באביב) אומנם לקיץ יש את היתרונות שלו (אור יום עד מאוחר וגברים יפים בלבוש מינימלי), אבל החום והלחות בלתי נסבלים. אני מעדיף את החורף הקר.
ג גיי40 גברי New member 20/12/07 #5 התמונה הקודמת מיום א' אצלינו בשכונה והתמונה הזאת. הכלבה בחצר האחורית שלנו
ג גיי40 גברי New member 20/12/07 #6 זה מה שקרה לשכן שיצא על אופניים ../images/Emo8.gif אופניים עם קסדה
ש שובבי המקורי New member 20/12/07 #7 אויייייייייייי כמה שבא לי להיות עכשיו..... בגיי ויליג' בטורונטו כל כך בא לי אין כמו קנדה
ג גיי40 גברי New member 20/12/07 #8 בוא יא שובבי, ותביא איתך גם את השני... הדובים מתכנסים כל יום שישי, כמו שראית במו עיניך. אבל בחורף אנחנו בתוך הפאב, צפוף וחם ושמח ורועש. כולם מתחככים ומתחבקים. אין כמו דוב טוב.
בוא יא שובבי, ותביא איתך גם את השני... הדובים מתכנסים כל יום שישי, כמו שראית במו עיניך. אבל בחורף אנחנו בתוך הפאב, צפוף וחם ושמח ורועש. כולם מתחככים ומתחבקים. אין כמו דוב טוב.
C chubichab New member 23/12/07 #10 חורף ורק חורף אין כמו החורף עם סחלב חם מול הטלוויזיה ועם דובון חמוד מלטף לי את הפרווה
W what212 New member 24/12/07 #11 חורף למרות שאני בקושי יוצא מהחור שלי... אבל בחורף זו התקופה היחידה שלא חם לי כל הזמן. שנה שעברה הייתי בטורונטו במינוס 17 מתהלך כמו טמבל ברחובות ולמרות שכולם נעלמים בחורף... לפחות אפשר להסתדר אם קצת קר... כשחם אין מנוס
חורף למרות שאני בקושי יוצא מהחור שלי... אבל בחורף זו התקופה היחידה שלא חם לי כל הזמן. שנה שעברה הייתי בטורונטו במינוס 17 מתהלך כמו טמבל ברחובות ולמרות שכולם נעלמים בחורף... לפחות אפשר להסתדר אם קצת קר... כשחם אין מנוס