נו אז איך היה בפאב של ישראל?

jack s

New member
נו אז איך היה בפאב של ישראל?

אנולה הביאו אותה? אני הייתי לי בקאמל קומדי...היה בן זונה

^NB^

New member
היה בן-זונה

אחלה הופעה של אנולה-ג'יי נתנו בראש כרגיל אבל היה צפוף מידי בפנים \=

Katy Cat

New member
שמחה לשמוע שהייתה להם הופעה טובה.

גלעד, אכלת הרבה פיצה?

The WizardMan

New member
גם אני הייתי ....

היה ממש ממש טוב ... מזמן שלא רקדתי כל כך הרבה במסיבה אבל זה היה מהנה אתמול ולא יודע מה עם השאר ... אני לא ראיתי פיצות חוצפה :) אה ... וההופעות היו סבבה ...של אנולה הייתה טובה רק שהסאונד שלהם לא היה משהו וגם היו קצת פישולים (אבל הם אמרו שהם לא ראו את הכלים בגלל העשן.. ) אבל סוף סוף יצא לי לראות אותם בהופעה והיה סבבה. ומורפיום אני תמיד נהנה לראות בהופעות ... אצלם משום מה הסאונד היה טוב אחרי איזה שיר אחד ... לא משנה שתי להקות מצוינות שהוסיפו לערב המגניב.

Glass Prison

New member
ראסמי

אני אומר לך יוני... ראית הרי אני מחליף את הצלילים במסך... ולא ראיתי אפילו על מה אני לוחץ כי כולי הייתי מכוסה באיזה ענן ערפל כבד שכזה מהעשן הזה... לא הבנתי מה קורה איתי... זה היה משעשע אך מבאס באותה מידה... איכשהו הצלחתי ברגע האחרון להחליף כל פעם... וגם כל הזמן כבה האור (כלומר, כיבו אותו) כפי ששמת לב... וזה גם קצת הקשה... אבל היה ט וב לדעתי סך הכל והסאונד באמת לא היה משהו.. אבל לא יודע... מה אני אגיד.. העיקר שהיה והיה נחמד... ו... באמת לא היו פיצות :( אז כך ש... קטי... לא אכלתי אפילו פיצה אחת.... :(

NiGa

New member
רציני אין לכם מושג!!

העשן הזה הטריף אותי! המכונות היו בדיוק עלי (אני המתופף, מי שלא יודע...) והם שמו עלי פול עשן עכשיו אני לא רואה כלום - ממש ממש ממש כלום רק את המקלות ואת 2 המצילות שהיו צמודות אלי ועוד שניה יש לי מעבר ואני לחוץ! לא יודע מה לעשות!!! ואז איזה 3 שניות לפני המעבר הענן התבהר טיפה, וראיתי את הקצוות של העורות...

Glass Prison

New member
כן...אשכרה לא ראיתי כלום

משמאלי מימיני.... שלא נדבר על המסך עם הצלילים... זה היה משעשע...

Glass Prison

New member
הקטע הוא

שאנשים חושבים שאנחנו מזבלים בשכל וש... אנחנו ממציאים תירוצים אבל זה ממש לא ככה הייתם צריכים להיות על הבמה כדי להבין... אם כי יש כאלה שאמרו שברגע שהיה עשן בכלל לא ראו אותנו... אז... לא יודע...

NiGa

New member
מי אוןמר שמזבלים ?

לאף אחד לא אכפת! כולם נהנו מהשטויות שעשינו שם!

עדידית

New member
קוראים לזה בכלל ביילאמוס!!!

קיצור, ישראל היה מעצבן ומעיק מורפיום טובים אנולה-גם טובים וגם מצחיקים -גיליתי. המקום-חור אבל היה כיף חלקי הא ומה הקטע של הקולנוע המאד פעיל?

היה נחמד

לא יותר מזה... אנולה נתנו הופעה בת זונה! והפאשלות עשו אותה אפילו יותר יפה כי הם צחקו על זה... חסר לי בהופעה רק ביצוע נורמאלי של בגידה. מורפיום היו גם טובים אבל לא יודע... למרות שאהבתי ת'סגנון, לא התחברתי אליהם חוץ מאיזה שיר או שניים. המסיבה עצמה הייתה צפופה מאוד, לא מעט וונאבי פריקיות ששיעשעו אותי לגמרי... ומישהו יכול להסביר לי מה הפואנטה בפוגו תמידי? פוגו זה נחמד, כמה פעמים בלילה סבבה, אבל כל הזמן? כמה אפשר? סה"כ בלי ההופעה של אנולה אז היה די צולע אבל כל כך נהניתי בהופעה שזה סידר לי גם את שאר הערב...

Glass Prison

New member
חחחחח...... אלון

מה קורה איש? אני שמח שנהנית בהופעה שלנו... ו.. אל תדאג... אני מבטיח לך, שבהופעה הבאה לא תהיה הפשלה בבגידה... אין ספק שזה היה מצחיק אבל כפי שאמרתי בהודעה הקודמת, זה גם עצבן אותי בטירוף (ו.. אפשר להבין למה)... אבל כולנו בני אדם, וזה קורה... והכל יהיה טוב! :)

וואלה הכל טוב ואצלך?

תאמין לי אחי, רק דבר אחד עיצבן אותי אתמול (טוב נו שניים, ואף אחד מהם זה לא הפאשלות) אחד, שלא הכניסו את אתה יודע מי (לא לפורום) והשני שהיה צפוף. והפאשלה הייתה מצחיקה, אני נקרעתי מצחוק, ואל תתעצבן! תמיד יש פעם הבאה
גם המחזיק של הבס נפתח באמצע... תאמין לי שדברים כאלה רק משפרים ת'הופעה. לפחות לדעתי... זה עושה אותה פחות משעממת

ורק כדי להסביר את עצמי

כי קראתי את כל ההודעה אחרי ששלחתי אותה והיא לא מובנת טיפה. פחות משעממת=שונה מהאחרות של אותה להקה. כי כל פעם שאני רואה אותה להקה כמה פעמים אז כל ההופעות אותה דבר כולל הדיבורים בין השירים, עד המצמוץ האחרון.

Anna Karenina

New member
העיקר שנהניתם...

העיקר שביליתם, כל אחד איפה שהוא היה... לצערי לא יצא לי לצאת לשום מקום.. (מגמת קולנוע..פרויקט גמר..בעעע...).

LadySpeedStick

New member
היה ממש שיגעון

לול ביילאמוס.. אבל היו המון אנשים והיה די צפוף ולא אהבתי ת'מקום (תמיד טוב לחזור הבייתה - שברולט) ממה הספקתי לשמוע, אנולה ומורפיום היו בסדר. הכי חשוב שהיה לי הכי מצחיק בעולם עם ליברמן!!! אהה... וגנבו לי עוד פלאפון...

Uv Kruvi

New member
יש לי רק מילה אחת...

נראה לי שיסכימו איתי כשאני אומר: היה חאווה! :) ההופעה של אנולה, חאווה אחת גדולה, אבל סיפקו כמו תמיד... :) גדולים אתם... גם מורפיום שיחקו אותה, כל עוד הם ניגנו את עיניים אדומות... אח"כ היה סתם צולע...אבל חפיף...עבר נחמד :)

NiGa

New member
חאווה רציני

היה אחד הטובים הופעה מזה קלילה מצידינו! היה מצחיק מאוד לאורה-נסיבות :)

למעלה