נו, אז איך היה המפגש?

גילה או

New member
כיף כרגיל.

שמחנו להכיר את אייל מהפורום.זה תמיד מעניין להכיר את האדם שמאחורי הקיפולים.

גילה או

New member
ראינו את החוברות של ה BOS

פול לימד מיתוך החוברת של פיליפ שן שהמלצת עליה את ה- 10 POINTED FLOWER.דגם שהיה כיף לקפל אותו והתוצאה יפה.

גילה או

New member
שי וכמה חברים קיפלו מיתוך החוברת

את הFLOWER של פיליפ שן.צילמתי את הקיפול של שי. איתי לימד וראיאציה של הקופסה המשושה של פוג'ימוטו עם מיכסה יפהפה. סעדיה חילק הזמנות לפתיחת התערוכה שלו -נייר חום .בגלריה חנקין בחולון ב 7.12 ב19.30 . דיברנו קצת על הכנס המיתקרב. והעיקר בשבילי -פול הביא מיספר דגמים מקוריים של פוג'ימוטו תבניות פיתולים מדהימים!!!! כל כך יפה שבא לי לבכות!!וספר של פוג'ימוטו עם צילומים ןהוראות לדגמים בנושא.כמובן שלא ניתן לרכוש את הספר.

bshuval

New member
נשמע מעניין

האם יש תמונות של הדגמים של פוג'ימוטו? הספר הוא ספר נהדר. ראיתי אותו בעבר אצל פול. כתבתי לא מזמן לפוג'ימוטו מכתב, והוא ענה לי(!) ושלח לי עותק של אחד הספרים שלו (solid origami) - ספר שונה ממה שיש לפול. לצערנו הרב כל הספרים של פוג'ימוטו מזמן מזמן לא ניתנים לרכישה. רובם גם פורסמו באופן עצמאי על-ידי פוג'ימוטו עצמו. אגב- האם זה נדמה לי, או שגלעד מקפל את הקוביה שח פוג'ימוטו בתמונה שצירפת? זהו הדגם האהוב עלי. בשבוע שעבר קיבלתי סרט וידאו מהכנס באיטליה, בו מצולם בחור איטלקי שמקפל - מההתחלה ועד הסוף - את הקוביה של פוג'ימוטו ביד אחת... מדהים.

bshuval

New member
המכסה

האם המכסה זה המכסה של טומוקו פוסה שלימדה אותי ארלין בכנס שעבר?

גילה או

New member
לא חושבת שמדובר במיכסה של טומוקו.

איתי יוכל לענות על כך.הדגם שלי נישאר בלי כוונה באולם.
לא ,לא צילמתי את התבניות של פוג'ימיטו.מיתוך התרגשות והתלהבות וגם מפני שהדגמים כל כך עדינים ויפים ועיקר היופי שלהם הוא בהיסתכלות מול האור.הם מקופלים מדף מיוחד לבן ,חצי שקוף.מילבד דגם אחד של פיתולי משולשים שהיה מקופל מדף ירוק.איזה דיוק וסבלנות!! לגבי הקוביה זה לא של פוג'ימוטו אלא של בריל.אני לא ניסיתי לקפל זאת .יובל ישב לידי וקיפל את הקוביה במקביל לקיפול של הקופסה.כמובן שהוא הצליח וכשהוא סיים הוא אמר -זה מאוד קשה!(אבל הוא הצליח....)

ittaih

New member
לא

על המכסה ההוא עוד לא השתלטתי. זה היה רק וריאציה על הקופסא עצמה, שעליתי עליה תוך כדי הכנה קופסאות לחרוזים (פרסומות: שכמוהן אנחנו מציגים ומוכרים בחנות שלנו). המכסה ההוא עדיין לאין ערוך יותר מרשים.

ג ל ע ד א

New member
היה מפגש מועיל במיוחד :

א. פגשתי בפעם הראשונה את איל ראובני שמקפל באופן מדהים ב. עשיתי הכרות עם העבודות של פיליפ שן ג. למדנו לקפל מחומש מריבוע בצורה פשוטה וקלה (מצורף איור) גלעד

גילה או

New member
ההוראות למחומש יצאו ממש יפה וברור.

לגבי הדגם שקיפלת של פיליפ שן ניסיתי ואני לא מצליחה לעבור משלב 3 לשלב 4.(ממש התקדמתי ?...)שלב 4 ניראה שבשבת אבל לא ניראה לי שזה השבשבת הפשוטה.אני אנסה שוב מתי שהוא ואם לא אצליח אקרא לעזרה.

Eliran g10

New member
כיף לכם

אני עדיין לא יודע אם יש מפגשים פה אבל אני צריך לברר

למעלה