נו... אז איך היה השבוע שלכם

shirleyrozental

New member
נו... אז איך היה השבוע שלכם../images/Emo35.gif

בתחום הרומנטי:
אטרקציה לרגל היומולדת של הבחור החדש שלי - הלכנו להופעה של פורטיסחרוף בבארבי ביום שני וביום שישי הלכנו לשבת בבית קפה בסינמה סיטי + ראינו את הסרט "סיילנט היל". במשך כל השבוע דיברנו כל יום בטלפון והוא אמר לי דברים מאד מרגשים שהיו לי נעימים למשוע מצד אחד. מצד שני עדיין קיימת סוג של בעית אמון. אני עדיין מפחדת שהוא יהיה כמו כל בחור אחר שהכרתי עד עכשיו והוא יפגע בי
להתגבר על האקס וכו' - מצד אחד, הרגע שממנו הכי חששתי בעת הפרידה, הרגע שבו הזיכרון מתחיל להיות עמום ומעורפל - הגיע. מצד אחד, אני לא מבוהלת (כנראה בגלל שאני יוצאת עם מישהו) מצד שני, הגעגועים שתוקפים אותי מדי פעם כל כך קשים וצובטים
להמשיך את הטיפול הפסיכולוגי - סיפרתי לפסיכולוגית על כל הנ"ל, היא אמרה שפחדתי מרגע השכחה כי כנראה הרגשתי שאני קיימת בזכותו, ומגדירה את עצמי בעזרתו, וזה שהוא מחק אותי מהזיכרון גרם לי להרגיש שאני נעלמת ולא קיימת יותר, ככה גם כשהוא נעלם ונמחק מהזיכרון שלי, אז אני מרגישה שמשהו ממני נעלם וזה מאיים עליי. אני חושבת שהיא צודקת.
בתחום הלימודים
להתחיל ללמוד את החומר של הקורס של הסמסטר החדש - פסיכופתלוגיה - סיימתי פרק 1 והתחלתי את פרק 2.
לברר מתי צריך להגיש את העבודה הראשונה שלי במקצוע הזה ולהתחיל לשבת עליה - פתרתי כמה שאלות.
להגיע לשיעור שביום שני: להקשיב, לסכם ולהפנים.
|בדגש|להכנס לפורום של הקורס פעם בשבוע ולהתעדכן.
אורח חיים בריא מבחינה פיזית, רוחנית ונפשית
פיזית:
לחזור לפעילות הגופנית - פדלאה, או לא פדלאה
הייתי חולה השבוע, לא הייתי מסוגלת לזוז, בטח שלא לעשות ספורט
להזיז תור לרופאת נשים - עוד לא קיבלתי מחזור. אני רוצה להזיז את התור לתאריך שבו לא יהיה לי מחזור.
תור לקוסמטיקאית - עכשיו יש "חומר" שניתן לעבוד איתו, אני אקבע איתה לשבוע הבא כנראה...
קביעת תור לביקורת אצל רופא שיניים - עדיין יש לי פצע בפה
אני רוצה שהוא יעבור קודם...
רוחנית-נפשית:
לחשוב איך אפשר לשפר את הביטחון העצמי שלי.
למצוא דברים שימלאו אותי בתקווה, אופטימיות וטוב: ציטוטים, שירים וכו'. לתלות במקום בולט.
להמשיך עם הטיפול הפסיכולוגי.
להתרחק מדברים שגורמים לי להרגיש רע, וגוזלים ממני את האנרגיה. - אין אפרות להפטר בקלות מההתקררות / מעבודה/לימודים/הורים.
להפסיק ולהמנע לריב עם הורים, אנשים בעבודה, חברות/ים - לא יכולתי השבוע, הייתי מרוקנת מאנרגיות, עצבנית, ועייפה.
לתרום יותר לבית - לא יכולתי השבוע, הייתי מרוקנת מאנרגיות, עצבנית, ועייפה.
לחשוב אילו דברים גורמים לי להרגיש טוב ואיך אני יכולה להגדיל את הכמות שלהם.
למצוא חברים/ות חדשים/ות - אבל איפה
לקבוע זמן איכות עם חברה, כי אנ'לא רוצה לאבל אותה בין הלימודים, הדייטים והעבודות.
פיתוח יכולת שמירה על סדר, אירגון, ניקיון ואסטתיקה: לדעת לשים דברים במקום, לתייק, להדק, לקפל - התזיק מעמד יומייפ בערך
להתקלח יותר, להתאפר, להתבשם, לטפל בעור שלי, ללכת לקומטיקאית - אין מצב רוח.
לארגן זמן וכסף - טרם נכנסה משכורת החודש. לא היה לי זמן לארגן את הזמן.
לעשות שופינג לקראת הסתיו - חורף.
להחלים מההתקררות. - אבל איך
בענייני עבודה
לתת משמרות לשבוע הבא בעבודה. לדאוג שיהיה לי לפחות יום אחד פנוי. - יש לי שבוע הבא 3 ימי חופש
מבחינה תרבותית
לברר האם יש בעיר עצרת לכבוד רצח רבין וללכת
להכיר מוזיקה, סרטים ותוכניות חדשות
לראות ולשמוע מוזיקה, סרטים ותוכניות שגורמות לי להרגיש טוב
לעשות אטרקציה כלשהי בלתי שגרתית במהלך השבוע
לאכול פעם אחת בשבוע בחוץ לפחות זהו להפעם נראה לי

השגתי יעד.. ../images/Emo13.gif

אבל חלקית ! באופן כללי אספר, כי לא יוצא לי להכנס לפה כ"כ. - חיפשתי עבודה במשך שלושה שבועות בערך באופן די אינטנסיטבי, ובסופו של דבר מצאתי. - התחלתי לעבוד ביום ראשון, במשרה חלקית אחרה"צ, חמש שעות בכל יום. - ועכשיו, למה אני אומרת שהשגתי יעד - חלקית. - כי השכר במשרה הזו לא מספיק כדי שאגשים בעצם יעד נוסף שבא בצמוד לעבודה. - היעד הבא הוא יציאה מהבית לעצמאות. אז אמרתי לעצמי, נכון, המשרה הזו כרגע לא מאפשרת לי לצאת מהבית ולהשיג את היעד הבא, אבל כרגע לפחות נכנס לי קצת כסף לחשבון וזה טוב. - במקביל למקום העבודה הזה, אמשיך לחפש עבודה, אך במשרה שתאפשר לי לצאת מהבית, משרה מלאה, עד 16.00. משרה כזו יכולה לאפשר לי פתיחת דלתות בעוד כמה מובנים. - היא יכולה לתחום לי את שעות היום, כך שאחרי השעה 16.00 אני יודעת שנשארו לי כך וכך שעות כדי לממש את הזמן הפנוי שיש לי, ואת הזמן הפנוי הזה לבנות בכל מיני דברים טובים שבעצם יצקו לי תוכן ועניין בחיים (מטרת העל שלי - יצירת חיים מלאים (ולא, זה לא טריוויאלי)). כן, גם שכר בא פה בחשבון, אקבל משכורת גבוהה (יחסית למשרה חלקית כמובן), שתאפשר לי לצאת מהבית לעצמאות תוך זמן קצר, אפילו להתייצב קצת כלכלית, כי המצב בח-ן שלי לא נראה טוב מדי חודש..
אז בעצם, כל השבוע הייתי שקועה יותר בעבודה, ולא פעלתי בשאר היעדים שלי.. מקוה להתאפס בקרוב מאוד, ולהתחיל לקדם יעדים נוספים.. שבוע טוב לכולם.

היה שבוע מעולה!

הרבה התקדמות הצלחה הנאה פתיחות אהבה שמחה
נהנית מהחיים! ממש חוגגת אותם

איזה כיף לך יקירה

ואצלי - שבוע מקסים של התקדמות יצירה צחוק הנאה ביחד והציף אותי בהמון שמחה וחדוות עשייה. כיף כיף לשמוע שעוד כמוני

גור42

New member
אפשר לדחות את השאלה לשבוע הבא? ../images/Emo8.gif

בתשובה לאיך עבר עלי השבוע: בעעעעעעעע....
אבל נמאס לי כבר משבועות אנמיים כאלו. ואחרי שראיתי את הסרט "רוקי" היום, הפכתי לחיית מוטיבציה בלתי-ניתנת לעצירה. אז נקווה שבשבוע הבא, יהיו לי עדכונים קצת יותר אופטימיים.

ניאו30

New member
שבוע טוב בסך הכל

סוף סוף יצאתי מהמחלה שלי.הכאבי שיניים פחתו והתחלתי טיפול שורש(בעעעעעעע). התחלתי את הלימודים בשבוע איחור,והיה מה זה כיףףףף,לראות את כל החברה ולהתחבר שוב לדברים יצירתיים שלקחתי מהם מנוחה במשך הקיץ(מקווה למצוא להם זמן גם מחוץ ללימודים).היה לי גם התקף צחוק בשיעור מוזיקה....וזה משך איתו התקפים של אחרים...וזה היה כל כך מצחיק איך צחוק של אחד הופך לצחוק של הרבה...והדבר הזה,לצחוק,זה כל כך משחרר! אני גם ככה בן אדם מאוד מתלהב כזה,ומחייך כל הזמן שאני בלימודים,ובכלל במקומות שאני נהנה ואוהב את חברתם, אז על אחת כמה וכמה בשבוע הראשון שרואים הרבה אנשים שהתגעגעתי אליהם,ובכלל מההתרגשות של החזרה ללימודים.זה גם נותן הרגשה שאחד החלומות שלי מתחילים להבנות לאט לאט. המשכתי את פעילות החונכות,לא קל לי שם בינתיים,אבל זו רק ההתחלה,ומקווה שהזמן וזה שנלמד להכיר אחד את השני טוב יותר, יעזרו לפיתוח הקשר. משהו קצת בעייתי שהיה לי השבוע זה הנושא הכספי,שזו נקודה קצת מעוותת מבחינה מחשבתית אצלי.אני לומד לאט לאט להתרגל לזה,אבל זה לוקח לי לא מעט אנרגיות.ובדיוק בשביל זה הייתי צריך....נכון,ילדים,ללכת לרקוד!...אז אתמול הלכתי לרקוד,ושוב,כרגיל, נהניתי מאוד... שבוע טוב ומהנה לכולם

גם אצלי היה שבוע מעולה

אומנם מבחינת המטרה שלי אני קצת בתקיעות. אבל בתחומים אחרים הכל פורח. הרבה הבנות ותובנות. תחושה כללית של התחזקות ושאני נמצאת בכיוון הנכון. לכולם שבוע קסום

ניאו30

New member
כבר שינוי....חחחח

כתבתי על הקושי שלי בחונכות,ועכשיו חזרתי מעוד פגישה...והיתה מה זו פגישה כיפית ופוריה...אני ממש מרגיש שנעשתה סוג של פריצת דרך בקשר ביננו,לא משהו שנראה דרמטי,אבל דברים קטנים שהיו חסרים בפגישות הקודמות ביננו.המבחן לזה,כמובן,הוא המשכיות,אז נראה איך יהיה ביום שלישי ובשבוע הבא.בכל מקרה,יצאתי מהיום ממש שמח ועם תחושה כל כך נעימה בלב.

Gali112

New member
עמוס עמוס עמוס

עשיתי המון דברים בפעם הראשונה
התחלתי ללמד קורס חדש שאני יזמתי ובניתי
כמעט וסיימתי לכתוב בקשה למלגה - כשלפני שבועיים בכלל לא חשבתי שיש סיכוי שאני אגיש
יצרתי קשר עם אנשים בחול שלא חשבתי שאני אעז לכתוב להם וכולם נענו בחום וכתבו לי המלצות
התקשרתי לאנשים שאני לא מכירה כדי לבקש עזרה עם הקורס שלי- מדהים כמה אנשים מוכנים לעזור
התעמתתי כל בוקר בהצלחה עם אנשי הביטחון בכניסה לאוניברסיטה ונכנסתי למרות שאין לי תווית לאוטו- נשמע מגוחך אבל בשבילי זו התקדמות רצינית

שבוע שעבר היה בסימן של סידורים

סידורים המון סידורים. שאין ברירה וצריך לבצע אותם. לא שבוע של ריחוף והשראה אבל עוד שבוע שעבר. בעיקר הכי חשוב אני רוקדת פעמיים בשבוע וזה לדעתי מינון אידאלי עבורי. וכן אני מתקדמת יופי . דברים מהעבר חוזרים לי פתאום ואני חושבת שאולי אולי חלק מהם יתגשם מי יודע. זה כמובן חוצ מהמטרות שלי שצוברות תאוצה . אז הנה שבוע חדש בפתח ומעניין מה הוא צופן בחובו.
בשבוע שעבר שתלתי את כל הבצלים והפקעות שישבו והתקררו במקרר נרקיסים ינקינטונים צבעונים איך דברים קטנים יכולים למלא אותנו חדווה שכזו. :) בוקר מקסים איילת

Gali112

New member
איזה כיף לשתול ../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

מקווה שיצמחו יפה יחד עם שאר המטרות שלך

המטרות שלי לשבוע...

מטרות של השבוע שעבר: משפחה: להפגש עם אח שלי
- אח שלי מתחמק מהפגישות שלנו... דיברתי איתו להפגש שוב השבוע והפעם - בלי דחיות
פעילות גופנפש: 3 יוגה + 3 מדיטציה + 1 אירובי
. לא ביצעתי אירובי בכלל ומדיטציה עשיתי רק פעם אחת. כסף: להכיר את עצמי בפני מתווך דירות נוסף.
ויתרתי על זה - אין לי זמן עכשיו. גינה: להמשיך לטפל בגינה - לפרוש יריעת חיפוי למניעת עשבים שוטים וכהכנה לחיפוי הקרקע.
התחלתי לעבוד על הגינה. אני הופך את זה למטרה לטווח בינוני. תינוק: לעשות ליהונתן מסאז' בכל הגוף.
שנינו נהננו
אשתי: להפתיע את אשתי (רונית) עם משהו שירגש אותה.
התנדבות: להפגש עם מרכזת ההתנדבות המקומית כהכנה להתנדבות.
אפילו הייתי בפגישת התנדבות אחת
חוצמזה ביליתי הרבה מהשבוע בבדיקת נכס פוטנציאלי, אבל כנראה שכבר חטפו לי אותו, אז אני מתאמץ לשמור על אופטימיות. מטרות שלי לשבוע הנוכחי: להפגש עם אחי הקטן 3 מדיטציה + 3 יוגה + 1 אירובי לטפל בצנרת בגינה לצאת עם יהונתן התינוק לטיול רגלי אז שיהיה שבוע קסום לכולכם טל.

מטרות הזהב שלי להשבוע

היי חברים וחברות... חשבתי לעומק בערב והגעתי ל2 מטרות (ONGOING) שחשוב לי לפתח ולשמר: 1. ארוחת בוקר. 2. 5 דקות פעילות גופנית בבוקר (5 האלמטים) אז אלו הן מטרות הזהב שאני אבצע במהלך השבועות הקרובים בכל יום עד שיהפכו לחלק משגרת חיי. יום קסום. טל.

2blikeangel

New member
אצלי חלומות מתגשמים

היה משהו תקוע בקריירה שלי חודשיים ממש- כולם מסביבי החלו לעבוד במקום העבודה שלי ורק אני עוד עוכבתי זמנית. ואמרתי לעצמי שהמצב לא סתם תקוע ולא מתקדם-זה כי אם להודות בפני עצמי- אני עוד לא סגורה על עצמי מה אני רוצה בדיוק. והמצב בשטח רק משקף את מה שאני חשה בפנים. אז החלטתי אחת ולתמיד מה בדיוק אני רוצה ושאני כן רוצה שינוי חיובי ולא להמשיך בשגרה הישנה ותוך זמן קצר מרגע שהצהרתי על כך עם עצמי, התחלתי גם לפעול בכיוון וגם- באופן מדהים- העניינים החלו לזוז ואפילו באופן מסחרר והתחלתי ליהנות. עכשיו אני עסוקה מעל לראש אבל כל כך נהנית, חשה חיוניות והתלהבות וסיפוק. אתמול שוב ישבתי עם עצמי ואמרתי לעצמי שאני גאה בי שהעננינים זזו ושזו אני שהניעה אותם ולא ויתרה ושאלתי את עצמי מה הדבר הבא שאני מזמינה עבורי? מה המטרה הבאה שאני רוצה להגשים? אפילו משהו קטן- והצהרתי על מטרה חדשה זו בפני עצמי ועכשיו אני פשוט מצפה בשמחה שזה יתרחש כבר, ופועלת בעשייה מתלהבת לקראת הגשמתו. חלומות מתגשמים בקלות רבה מבעבר. ענת

למעלה