נו, אז איך הלך לכם/ן היום בבגרות?

Compulsive

New member
נו, אז איך הלך לכם/ן היום בבגרות?

על איזה תשובות עניתם/ן? אני לקחתי את האמפריאליזם, סכסוך פשודה והסיכסוכים בין הבריטים לצרפתים, והסכם ורסאי. במושגים לקחתי פונטיוס פילטוס, יוסף בן מתיתיהו, מלחמת הבורים, מדינת היהודים, ולא זוכר עוד...

Firz

New member
אווו אותך חיפשתי....

אחי אתה פעם אמרת משהו על תוכנת קריוקי...? קיצר אני אשמח אם תגיד שוב איך קוראים לה....

Compulsive

New member
כן אחי.

זה שאמרתי, לא אומר שאני זוכר איך קוראים לה... תחפש בארכיון, עם הניקניים של יעל on£ lo§† ƒairy, ותחפש קריוקי בגוף ההודעה (אם אפשר).

Absolut May

New member
תקשיבו:

תקופה ראשונה--> אנטיוכוס. מושגים: הלניזם וחקרא. תקופה שניה--> הרצל. מושגים: "מדינת היהודים" ואוגנדה. תקופה שלישית--> הועידה בפריז 1919. מושגים: נאום 14 הנקודות וסייקס פיקו. הלך חמודימודי...

tofy

New member
אני עשיתי בכלל "ידע העם והמדינה"

פרק 1- שאלות 1,2,4 עם 1 ו-2 היה סבבה עם 4 פחות פרק 2- 6,8 הסתדרתי איכשהו...לא משו פרק 3- 11 לא הייתי מוכנה לכולם...מזל שההמנון היה לי מול הפרצוף

חחח

כתבו אותו ב-1889 בראשון.......... ההמנון הוא ראשוני עממי............ נפתלי הרץ אימבר.............. ולמרות כל זה.......עניתי על שאלה 10 בכלל

שלנג

New member
הייי

גם לפה הגעת!? דיייי כולם לדעת.. יעל שלנג זו לא אני!

התנצלות

אני מתנצלת שהתחזתי ליעל שלנג היא ילדה מתוקה ולא הייתי צריכה להתחזות לה

LadySpeedStick

New member
הסכם וראסי שואה

בחרתי: אנטיוכוס הברית עם רומא הלינזם אימפריאליזם מלחמת הבורים ועוד אחד לא זוכרת והצהרת בלפור 14 הנקודות ועוד אחד הבגרות הייתה ממש קלה אבל לא היתי מוכנה משהו 80-85 בערך

‡NoK

New member
גמני ידיעת העם../images/Emo8.gif

איזה משגיח חמוד, נתן להעתיק
אבל לא ממש היה ממי..דפקו אותי עם מעפנים. והם גם לא ממש חברים שלי
המממ....עניתי מלא שטויות, לא למדתי מספיק
"קרן קיימת לישראל מבטאת את אהבת הארץ. הארץ שלנו חשובה לנו..נלחמנו למענה כל השנים ואנו אוהבים את אדמת הארץ, ורוצים לשמור עליה.." או משו כזה.. טוף, משהו פחות מפגר מזה. אבל בכל זאת
ני מקבלת O .

A lost angel

New member
למדתי בסוף קצת מהסיכום שלך../images/Emo8.gif

למרות שהרוב סיכמתי בעצמי, לקחתי ממך תקופה שלישית בעיקר.. 1:אנטיוכוס + החקרא+הלניזם. 2:אימפריאליזם + מדינת היהודים+אוגנדה. 3:הצהרת בלפור + הסכם סייקס פיקו ועוד איזה מושג.. אבל לא היה יותר מדי קשה..

למעלה