נו אז איך עברה עליכם השביתה?

נו אז איך עברה עליכם השביתה?

אצלי בסבבה...האמת שמאתמול לא הלכתי בכלל לישון כי לא נירדמתי...ככה שאני ערה מיום שבת בבוקר. אממממ אלי באו היום ידידים וחברה שלי הכי טובה להתנחלות משותפת :) היה מאווווווד מאוווווד כיף, צחוקים ובלאגנים ועכשיו אני תשושה ביותר עוד רגע מתעלפת- מפחיד! אז אני הולכת לי לנימנום קל.... צ´או

רותם טל

New member
hamachshev sheli

hishttagee v hoe lo rroze lictov li b-ivrit! anu margisha achshiv kmo or! chiiiiiiiii chiiiiiiii hakol b-ashmat roni v or ani halacti lishon etmol mamash meochar az hayom kamti rak b-4 v lo asiti klom mshoamemet shekmoni omrim shgam machar yesh shvita! halevaii! mekava shevantem masheoo

NaDaV18

New member
תראו מי קפץ לבקר..

אחרי חופשה בשטחים בין עזה לבין השטחים עצמם,אני חוזר הבייתה.. אז אין לי סיפורים על מלונות,ועל טיסות כי אחרי הכל הייתי פה בארץ,רק במקום מאוד מאוד נידח.. אז מה איתכם? אני רואה נשארתם בבית. אשכרה כל שנה זה ככה.... תנצלו את הימים האלה שנותנים לכם רק שאחרי זה לא יחזירו לכם אותם בחופשות

Silviya Bamper

New member
Rotem../images/Emo70.gif

hamehashev sheli gam hitharfen!!! NOT! לה לה לה אני יכולה לכתוב בעברית
אח... לפני חצי שעה בערך חזרתי מהים זו הייתה חוויה שיקח הרבה זמן עד שאני אשכח אותה! אז ככה- אני וחברה שלי סתם הסתובבנו לנו על החוף וכשחזרנו מההסתובבות מצאנו את שאר החברות עם התיקים על הגב מסתכלות על הים בפחד כזה. הסתכלנו אני וחברה שלי לאן שהן מסתכלות וראינו ילד קטן גוץ מעצבן פשוט זורק עליהן חול ומקלל אותן! כשהתקרבנו יותר אז ראיתי אותו ממש ודי הסקתי שיש לו משהו לא בסדר בראש אז לא רציתי לזרוק עליו בחזרה... הזאטוט הזה לא הפסיק! והאנשים שם מסתכלים ומשתעשעים להם... אף אחד לא עזר לנו! הלכנו למציל
והוא צעק עליו ואמר לילד "ילד, לך תזדיין" אז ילד המחוצ´קן הזה ענה לו "יום אחד אני אעשה זאת, מבטיח" אמרנו לעצמינו, אם נתחיל ללכת הוא יעזוב אותנו... ה א ו מ נ ם?!
חצינו את הכביש לעבר המקדולנד´ס
(כי שם חיכה נהג המונית שלנו
) והחרא הקטן עוקב אחרינו!!! אנחנו הולכות יותר ויותר מהר... והוא אחרינו!
נכנסנו למק´ ואמרנו לשומר שם-יש כאן מישהו שעוקב אחרינו והשומר שמצא את הסיפור מאוד משעשע צחק וחייך לו
. ואנחנו?! מפוחדות לאללה לא יודעות אם לצחוק או לבכות!
שתי חברות שלי לא נכנסו למק´ והחליטו להמשיך ללכת והילד עקב אחריהן אז הן מצאו מקום מסתור באיזה ביניין... ואז התפללנו שהנהג כבר הגיע אז יצאנו החוצה והוא באמת היה שם... עלינו מה למונית והוא בטח עדיין שם מחכה לנו! הילד המפחיד הזה! ושתבינו הוא רדף אחרינו יחף ובלי חולצה- רק עם בגד ים
אנחנו היינו 8 בנות ולא יכלנו לעשות כלום בנידון! א מ א ´ ל ה! זה היה מעין סרט אימה אני אעשה מזה עוד סרט! זה היה ממש מפחיד עם זאת, גם ממש משעשע... לימור, שעדיין בהיסטריה גמורה ממה שעבר עלייה היום

פ ר פ ר 18

New member
איזה חמודה את../images/Emo13.gif

אולי את בנוי יורק ואת לא רוצה להגיד לנו

למעלה