נו, אז איך עבר היום הזה?

נו, אז איך עבר היום הזה?

מה השתנה? איך אתם מרגישים עכשיו? אני מחכה לחברה שתגיע כדי ללמוד. היום שלי ממש לא נגמר. ובד"כ אני לא אוהבת ללמוד בשעות האלה - אז זו התמודדות שלי עם פשרה וזמנים של אחרים. מקווה שזה יעבור בקלות

BellA עלמה

New member
היום שלי?

עייפה נראה לי שהולכת לסיים כמה דברים כאן ולפרוש לישון או לקרוא איזה משהו חביב שלא מצריך יותר מידי להפעיל את התאים האפורים

לקשמי

New member
היום הזה

האמת, יותר קל לי לענות על השירשור הזה, של איך עבר היום מאשר על השירשור של הבוקר של מה הולך להיות היום... אין לי סדר יום קבוע, כך שבבוקר אני ממש לא יודעת מה הולך להיות, רק מוכנה להפתעות שמחכות לי. בעצם גם כשיש סדר יום קבוע, תמיד יש הפתעות, אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה עוד 2 דקות
והיום הזה? התחיל כרגיל במדיטציה היומית, תרגילי פיזיותרפיה אחר כך, כתיבה ביומן ואז הלכתי לראיון העבודה שעליו סיפרתי כבר בבוקר. סיפרתי קצת על הניסיון הקודם שלי בעבודה, נתתי מכתב המלצה אבל בסוף התברר שזאת אחת מהעבודות האלה שבהם הגרפולוג קובע אם אתה מתאים לעבודה או לא... אחרי שיצאתי משם עברה לי בראש מחשבה שאולי יום אחד אני אלך לייעוץ גרפולוגי, כדי שגם אני אוכל לדעת את מה שרואים גרפולוגים שקובעים אם אני מתאימה לעבודה או לא. אחר כך חזרתי הביתה. בחודש האחרון עבדתי מהבית, אבל התברר שהפרוייקט נגמר היום אז היה לי זמן ללכת למקום האהוב עליי, המרכז ליוגה ולעבוד שם בהתנדבות. זה לפחות מה שאני יודעת שאעשה ביומיים הקרובים גם, עד סוף השבוע, כי כרגע אין לי עבודה ואין מה לעשות הרבה. אחר כך תהיה לי התמודדות של חיפוש עבודה אבל אני מחליטה לקבל בברכה את כל המתנות שאלוהים נותן ועוד ייתן לי.

היום שהיה

כמו שכבר כתבתי בשירשור קודם היום בבוקר הייתי במרפאה כשחזרתי אבא שלי הודיע לי שפרצו לנו לדירה ככה שכול היום הייתי עסוקה בסידורים בין אם זה לחכות לזיהוי פלילי או למנעולן או פשוט לסדר את הבית שלחדר שלי לדוגמא אי אפשר היה כמעט להכנס מרוב שכול הבגדים והדברים היו על הרצפה לעבודה כמובן שלא הלכתי

נכנסו

והפכו את כול החדר אי אפשר היה להכנס אליו האמת אני רק מקווה שבעל הבית יתן לנו אישור לעשות פלדלת ככה יהיה קצת יותר קשה לפרוץ אלינו

s h i r k u s h

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

האמת שהיה יום נחמד, היה לי יום חופש, הלכתי לבקר בביה"ס איפה שעבדתי במשך כמה חודשים וממש התלהבו לראות אותי שם, אמרו לי שמתגעגעים ותאמינו שבכיף הייתי חוזרת לשם. ואחרי זה הייתי אצל הקוסמטיקאית אז עכשיו אני יותר יפה
התקשרה אליי היום מישהי שמנהלת סניף גלידרייה "אלדו" בעיר שלי, לפני כמה שבועות הגשתי מועמדות לעבוד שם כמוכרת ואני כנראה מתחילה שבוע הבא לעבוד בעיקר בסופי שבוע- עבודה נחמדה, אווירה טובה וכיפית ומאוד טעים

Cגלית

New member
היום..

הפך לשינה, הנחתי ת'ראש והתעוררת עכשיו.. משתדלת לא להכניס כעס על ה"התמודדות" הרעועה שלי.. מאמינה שאבלות היא דרך משונה .. לוקח זמן אם בכלל לעכל מוות של אם.. התמונות תוקפות כל כך חזק, רגעי הגסיסה.. כל מה שלא נאמר.. העצבות.. מקווה שהימים יחזרו לאיזו שיגרה.. והכוחות יתאזנו.. חושבת איך אעביר שוב את הלילה.. לצייר לא בא לי.. בעצם כלום לא מתחשק.. אלך להכין קפה.. אולי איזה אעיון יצוץ.

setonr

New member
לגלית-מנסה לנחם ולעודד... אמא זו

מילה מאוד טעונה.הרי אומרים שאי אפשר לבחור אצל מי להוולד... את קרובה מדי לאירוע הטראומטי שעבר עליך עם מות האם ז"ל. אני מבין ללבך ומאחל לך שלא תדעי לדאבה עוד.... איך שלא יהיה , החיים נמשכים וחיי כולנו בני חלוף. העיקר לשים דגשים בחיזוק הרגשות עם הסובבים הקרובים ועם אלה שעברו פאזה אחרת. אני התיימתי בגיל צעיר יחסית מאבי,ומאימי זמן מה לאחר מכן. הרגשתי כאילו ננטשתי לבד בעולם, למרות יחסים דינמיים שלא תמיד צלחו ביני לבינם. בכלל רגש הייתמות הכה בי חזק. אני ממליץ לא להסתגר אלא לתקשר בכל דרך ועם אנשים תומכים וגם בפורום ישנם כאלה. אשמח לקרוא ממך בהקדם מסרים, אולי נצליח להקל במעט,,,

Cגלית

New member
סט :)

המון תודה, ריגשת אותי מאד. אכן התייתמות היא דבר נורא, אני יתומה עכשיו .. כמוך, התחושה היא תחושה של קרע, אני מנסה לא להעלם.. מנסה לתקשר עם הסביבה, לא תמיד מצליח. פה נוח יותר, לא יודעת למה.. אבל לא שואלת יותר מידי שאלות.. אז הנה אני.. מנסה לשתף ולהשתתף, מרגישה את החום והוא מקל ומחבק. תודה:)

setonr

New member
לגלית כאחים יתומים- הזמן לא מכהה-

את תחושת הלבד... אני בטוח שיש לך עוד משענות לתמיכה. האם הן אפקטיביות או רלווטיות להיום. סליחה שאני כבד היום ומתפלסף בעינינים ש"ברומו של עולם"...

Cגלית

New member
הזמן..

לא מכהה ולא מרפא, אבל מאפשר להכניס לרייק שנפער עוד חוויות, כך שהעומס טיפה קטן. מדוע כבד לך? ומה רע בהתפלספות??

../images/Emo24.gif

אין לי מילים..כל מה שכתבת כ"כ נכון. לוקח זמן. עצבות. זמן. ואז איזון..

למעלה