נו אז איך עבר השבוע?

Let it Bleed

New member
נו אז איך עבר השבוע?../images/Emo217.gif

שיר השבוע של היוזד?
שיר השבוע לא של היוזד?
וידאו השבוע?
אירוע השבוע?
המלצת השבוע?
תמונת השבוע? שבוע טוב לכולם

Let it Bleed

New member
להלהלה../images/Emo217.gif

שיר השבוע של היוזד? לא שמעתי השבוע XD שיר השבוע לא של היוזד?פריינג פור פלייגס של ברינג מי וידאו השבוע?היה איזה משהו של אוונג'ד סבנפולד.. לא זוכרת מה זה היה בידיוק אירוע השבוע?פופאי המלצת השבוע?אם אתם אלרגים לחלב- אל תשתו חלב! תמונת השבוע?*תמונה לא כ"כ אקראית* עפתי ליפו D:

Let it Bleed

New member
חח כן אני יודעת...../images/Emo217.gif

זה היה מצחיק.. חזרתי איתך הביתה >< לא הבנתי מאיפה אני מכירה אותך, וגם השם היה מוכר.. אולגה ואז קלטתי שאת מהפורום. קיצרר אני מישל.. הייתי עם לני וענבר כשחזרנו הביתה והייתן אחלה D:

O L g i T

New member
באמת?!?? תשעבי חחחח

איזה מוזר פאקין שיט.. בגלל זה אנשים מהפורום צריכים לשים פה תמונות שלהם כבר.. במיוחד הראשלצים.. חח טוב שחצי פורום פה לא מראשון!

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של היוזד?the tasta of ink
שיר השבוע לא של היוזד?dance dance-FOB וידאו השבוע?TFTM-FOB אירוע השבוע?ת"א? המלצת השבוע?לא יודעת>< תמונת השבוע?
מה אני אעשה שהוא יפה?

nesta girl

New member
../images/Emo199.gif

שיר השבוע של היוזד? טאנל (ואמרתי למפקצ שלי להוריד אותו!XD) שיר השבוע לא של היוזד? דרייב - אינקובוס וידאו השבוע? הוידאו היחיד שראיתי השבוע היה סרטון של טירונות על למה אסור לחיילים לקחת טרמפים אז.. X: אירוע השבוע? חזרה הביתה^^ המלצת השבוע? לישון הרבהה תמונת השבוע? אינכוח.. שבוע דוב=)

FFTL

New member
אניי...:)

שיר השבוע של היוזד?
שיר השבוע לא של היוזד?המוןהמוןהמון. וידאו השבוע?
אירוע השבוע? אייייייייייילתתתתתתתתתתת!#%@$#&#^$) ~סגידה~ המלצת השבוע? אילת!!!1111111111 תמונת השבוע?

O L g i T

New member
ממ

שיר השבוע של היוזד? חוששני שאין שיר השבוע לא של היוזד? פריי פור פלאגס של ברינג מי וידאו השבוע? אין אירוע השבוע? פופאי! היה ככ טוב ~מופתעת~ המלצת השבוע? אמ.. תאכלו.. כי לא לאכול זה ממש לא טוב.. תמונת השבוע? אין

עונה:)

שיר השבוע של היוזד? tunnel שיר השבוע לא של היוזד? Plain White T's - Hey There Delilah וידאו השבוע? Plain White T's - Hey There Delilah אירוע השבוע? אין המלצת השבוע? אין תמונת השבוע? אני חייבת חולצה כזאת.

../images/Emo15.gif

שיר השבוע של היוזד? Noise and Kisses
שיר השבוע לא של היוזד? Cat and Mouse- The Red Jumpsuit Apparatus There For You של פלייליף
וידאו השבוע? אין אירוע השבוע? קיבלתי את האינטרנט שלי בחזרה ^^. המלצת השבוע? כלום. תמונת השבוע?
שבוע טוב לכולם גם לך

חזרתי!DDD:../images/Emo205.gif

שיר השבוע של היוזד? >< שיר השבוע לא של היוזד? escape the fate still remains lostprophets בעיקר. וידאו השבוע? של ETF. אירוע השבוע? חזרתי מאוסטריה וגרמניה!DDDDDDDDDDD: קניתי המון דיסקים, וכמה עיתונים
המלצת השבוע? תלכו לשם. קר שמה ולובשים ארוך כל הזמן>< תמונת השבוע? סתם משהו משם.

taltol14

New member
הייתי שם!!../images/Emo97.gif

זה באוסטריה נכון
? אני מתכוון לקרחון שבתמונה הייתי בו שנה שעברה D: גמאני חזרתי מגרמניה השבוע D::

../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif עוד שבוע!!!!

שיר השבוע של היוזד? I Caught Fire (In Your Eyes) Paralyzed Take It Away שיר השבוע לא של היוזד? Incubus:Circles Funeral For a Friend - Moments Forever Faded Dashboard Confessional -Hey Girl Relient K - Pressing On Korn - Evolution Funeral For A Friend - Juneau וידאו השבוע?הקליפ החדש של Korn ברנדון בויד -מתה על ההופעה הזאת! Funeral For a Friend - עוד הופעה מדהימה אירוע השבוע?נרשמתי לקורס פסיכומטרי וגזרתי על עצמי 3 חודשים של גהנום המלצת השבוע?תקראו את הספר "הניצוץ" של סטיבן קינג זה פי מיליון יותר שווה מהסרט (למרות שאני מאוד אוהבת את ג'ק ניקולסון) תמונת השבוע?אינקובוס!!!!! שבוע טוב לכולם..גם לך!!!

Betzefer

New member
מפצפצ../images/Emo109.gif

שיר השבוע של היוזד? ממ Maybe memories שיר השבוע לא של היוזד? If you could see into my soul - Silverstein וידאו השבוע? XXX אירוע השבוע? עיר הבירה D: המלצת השבוע? אין תמונת השבוע? גם אין

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif קצת באיחור../images/Emo122.gif

שיר השבוע של היוזד? מממ...Fina A Way שיר השבוע לא של היוזד? IckyThump וידאו השבוע?http://www.youtube.com/watch?v=xALCr3cHaBQ XDD אירוע השבוע? ממ...אין כזה..
המלצת השבוע? אל תתנו לילדה בת 4 וחצי לאכול פופקורן
תמונת השבוע?

למעלה