נו, אז איך עבר
ראשון?

אתי אתי

New member
ארחנו חברים

היה אוכל שמתאים לי (נו טוב, אני הכנתי
), בלביבות לא נגעתי, וסה"כ היה בסדר

חן123

New member
ואגב לביבות

אני עושה לביבות בטטה משודרגות, מטגנת על טפלון, עם כף שמן פר סיבוב (8-9 לביבות) ויוצתא ממש סביר מבחינה קלוריות וממש טעים

תומרותם

New member
רשמתי משהו מתאים בשרשור הקודם

ובהמשך לו אפילו לא הדלקתי עם הילדים חנוכיה חזרתי ב-8 בערב הביתה לשחרר את הבייביסיטר ובעלי היקר במילואים אז אולי נר
יהיה יותר שמח...

נחמד מאד. בסוף לא אכלנו סופגניות

רק הילדים. ואת היתרה השארנו להם לבוקר עם השתיה החמה. אני הסתפקתי רק במרק וקוסקוס + כריך עם הריבה הדיאטטית שלי. גם את הכריך את הריבה לא נתנו לי לאכול בשקט דפנה אכלה לי 3/4 רבעים ממנו כך שלא הרבה נכנס לגוף שלי. וכמובן הדלקתי נר ראשון עם כל הילדים בשתי חנוכיות והיה מאד נחמד. מחכים כבר להיום בערב להדלקה של נר שני לפני שיוצאים להצגה.

חן123

New member
עבר בשלום כי היינו בבית

אבל ביום ראשון הייתה מסיבה בגן ואכלתי חצי סופגניה. להערכתי מקסימום אני אכפיל את הביצוע (כלומר אגיע לאחת שלמה) בחג, שזה בהחלט מקבול עלי במסגרת "רוח החג"

שיפסלה

New member
עבר יופי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אתמול היתה לנו מסיבה בעבודה והביאו מלא סופגניות. אבל הן לא היו חמות מהתנור (איזה מזל!) אז בכלל לא התחשק לי לטעום. בערב הכנתי לילדים ספינז'. שזה בעצם בצק שמרים שדוחפים בשמן בלי צורה עגולה ויפה של סופגניה, אלא משהו שמזכיר ענן. הילדים שלי מעדיפים לאכול משהו קטן בגודל וטרי וחם מהשמן ובלי ריבה. הריח של השמן שמילא לי את המטבח די הגעיל אותי וכבר לא התחשק לי לטעום. חוץ מביס קטן שלקחתי בשביל אווירת החג. והדלקנו (4) חנוכיות, אפילו לקטנצ'יק שעוד לא מבין מה זה חנוכה ורק רוצה לגעת בכל דבר. גם באש. ושרנו קצת שירי חנוכה. וגם (קצת חינוך) הסברתי להם את עניין הקלוריות וכמה שזה לא בריא לאכול יותר מדי מהדברים השמנים האלה. מסיבת חנוכה אחת מתוכננת לי השנה, ואני אעבור אותה בקלות כי סופגניות קלויות פשוט לא עושות לי את זה. וכל ערב קצת ספינז' לילדים. נרה לי שאני אעביר את זה בקלות. החסה קוראת לי...

לבנה123

New member
מצוין!

הילדה חולה אז נשארנו בבית (מה שלא כזה כיף - אבל חסך חצי מהפיתוי לנשנש דברים משמינים...). והיום - אפילו לא סופגניה אחת - כי הבטחתי כאן. בחיי. אפילו לא אחת. אפילו לא אחת טריה בשקל תשעים שמכרו בסופר. קניית במקום זה חטיף גרנולה (120 קלוריות) כדי להעביר את החשק למתוק - וזהו ישששש!

עבר בשלום כי הדלקנו רק אבא אמא וגל

היום הברזתי מהדלקה משפחתית. מזל שהבעל כ"כ מבין את הקושי להתמודד עם כל האוכל הזה ומאשר מיד, כי יש לנו עוד כמה הדלקות שאי אפשר להבריז ואני הולכת לסטודיו סי לשעתיים כדי לשרוף את הביסים מהסופגנייה בבית ספר.

אורי ב ד

New member
לא משהו...../images/Emo10.gif

אכלתי אחת אתמול ואחת היום, וגם לא עשיתי הליכה למרות שאמרתי שאח"כ אני אוריד הכל בליכה...

למעלה