נו אז איך עובר\עבר הסופ"ש?

cobainos

New member
נו אז איך עובר\עבר הסופ"ש?

שלי ככה...אתמול התחלתי לעבוד(אחרי שקיבלתי פרופיל 64 ותאריך גיוס רחוק ומעצבן
החלטתי שאם כבר יש כ"כ הרבה זמן אז צריך לעשות ממנו כסף) בתור שוטף כלים בקפה די-קלאודיו בבית אלברט...עבודה קשה
ומגעילה שהרגה אותי..אבל הבטיחו לי שרק בימי שישי זה ככה ובשאר הימים זה סביר למדי... בערב הגיע הפיצוי!חן ואני נסענו ל"צוותא" להופעה של הסטנד'אפיסטים:יוסי טרבלוס,אדם שרון(עובד ב"ענק הוידאו" בשקם) אמירם(או עמירם
) טובים והגדול מכולם:שחר חסון!קרעוא ותנו מצחוק
איזה שעתיים וחצי..פשוט שווה הופעה מומלצת בחום!

חןשסק

New member
../images/Emo6.gif פתיתים!

".. אמא מחביאה את המילקי מאחורי המנורה ימינה : ' שלא תגמור הכל ביום אחד!!' ושמה את הכל מאחורי סיר כבד, מלא פתיתים!. 'אמא, מה יש בסיר?' 'פתיתים!'"

amickyaa

New member
פרופיל 64 סבבה,מה אתה מתרגש ???

תאמין לי זה אחלה פרופיל ואל תמהר להתגייס,שום דבר לא בורח,וחוץ מזה חן מרוצה מהסידור הזה,נכון ???????

חןשסק

New member
אני מרוצה, אבל הוא לא מרוצה

אז מה זה שווה? חוצמזה שאני מבינה אותו שכבר נמאס לו להיות בבית והוא רוצה לסיים את הצבא מוקדם, אז שייתגייס עוד חודש וחצי חודשיים ויהיה טוב לכולנו. מותר גם להתגעגע קצת

dilan angel

New member
שחר חסון קורע!../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

סטנדאפיסט מספר 1 בארץ לדעתי...

חןשסק

New member
כן, הוא קורע ../images/Emo6.gif

ובגלל שהבדיחות שלו חדשות ולא מוכרות (יחסית, אלו שרואים אותו בביפ מדקלמים בעל פה) אז כיף לשמוע אותו, חוצמזה שהוא ממש ממש אנרגטי ומצחיק. מטורף!! שווה ללכת לערב הזה. ה70 ש"ח האלו היו שווים כל אגורה!

סופ"ש מעולה!!

בשישי הייתי במסיבת יומולדת של בת-דוד שלי והיה כיף.. והיום קמתי ב-5 בערב ככה שלא הספקתי לעשות כלום, אבל בערב, אחח ברצלונה ברצלונה, פשוט היה תענוג פעם שנייה השבוע. ואל תתבאס אחי עם הפרופיל, גם אני עם 64 ואפשר לעשות הרבה דברים מעניינים, וגם לא תצטרך לטחון חול ואבנים ולסכן את החיים שלך בשטחים. ותתחדש על העבודה, גם אני רוצה לעבוד.

למעלה