נו, אז איפה כל אותן "10 המדליות"

נו, אז איפה כל אותן "10 המדליות"

שהובטחו מעל דפי פורום זה? חזרו למציאות, אחי היהודים והיהודים-למחצה. במדינה בעלת תרבות ספורט של עולם שלישי, עם דוקטרינת ספורט סובייטית מיושנת ובלתי מתאימה השולטת ברוב הענפים האולימפיים בארץ, ועם ספורטאים חפיפניקים ויהירים - הכישלון הבא עלינו היום ובימים הקרובים כלל אינו מפתיע. לפחות אפשר ליהנות קמעא מהתמימות שהבעתם בשלבים המוקדמים.. חצי ארד לא נראה כאן.

chinuk

New member
1. תשתוק. 2. תשתוק. 3. מי אמר 10???

1 זה הישג- אני אישית הימרתי על 2...

תמיר1991

New member
טוב שלא הגזמת...

אין 10 מדליות, אפילו לא 10 גמרים, אבל מדליה ודאי שתהיה, אפילו 2 או 3... תמיר.

chinuk

New member
"הוראות"- איזה מגזים

למי שכתב את התגובה מה שכתבתי לו זה חלק מהעניין תקרא תגובות אחרות לשרשור הזה ותראה בעצמך שלא רק אני

תמיר1991

New member
מה זה עניינך???

בשנה שאני כותב בפורומים זה ההרגל שלי. לא נעים לך, אל תקרא את ההודעות שלי.. עובדה שאף אחד לא התלונן..... תמיר.

יוֹאב

New member
ולמה אתה קופץ?

אף אחד לא הבטיח 10 מדליות, וגם לא מדליה אחת. בסה"כ ניסינו לנחש את כמות המדליות שנזכה בהן. מה גם שהמהמר על 10 מדליות היה בודד במערכה. כולם כולל כולם טענו שזהו הימור מופרך מדי, אך אם אתה נהנה לקחת הימור אחד ולהפילו על כל הפורום על מנת שיהיה לך על מה לצחקק - שיבושם לך.

nitsansh

New member
איזה אידיוט!!

היו סה"כ 3 תחרויות של ישראלים, רק באחת היתה תקווה קלושה למדליה... אז מה הוא ממהר להסיק מסקנות? חכו לפחות עד שיסתיימו תחרויות הג'ודו והשייט, ואז נדע מה המצב... וגם אחר כך עוד יש תקווה מאברבוך וגוצ'ה...

למעלה