נו, אז הם מקופחים???

MegaYellow

New member
נו, אז הם מקופחים???

אחד החכמים כאן (ויש הרבה פה, תודה לאל) מאוד כעס עליי לפני כמה ימים כשאמרתי שמדיית הספורט כולה נמצאת בכיס של הפועל ירושלים, טוב הבאתו של רפי נאה מידיעות כדוגמה (מעניין אבל שאמיר אפרת, איתן עמית, אבי סגל, שלמה מן ואודי טרלו, כולם כתבים ועורכים ראשיים שלובשים רק אדום, נשכחו מליבו של אותו חכם). אז כדי לסבר את העין, אני מציע לכולם לפתוח את מוסף הספורט של מעריב היום, ולראות כיצד התבוסה של הפועל ירושלים לאולימפיה לובליאנה (סגניתה של נובו מסטו, למי ששכח) ב-30 הפרש נדחקה לעמוד האחרון, למסגרת קטנטנה של ארבע וחצי שורות. מעניין..רק לפני כמה ימים, כשהאדומים ניצחו איזו קבוצת ליגה שנייה מרוסיה, הם קיבלו כותרת ענק כאילו טומי כפרי שבר את שיא העולם ב-100 מטר...יחי האיזון, תחי ההגינות..

roy_ma

New member
יפה אמרת. וידיעות? הס מלהזכיר.

אבי סגל בוש ונכלם.

basket

New member
הפועל זרנוגה א`

ומה רצית שיהיה כתוב?! ``הפועל זרנוגה אנחנו איתך`` תאמין לי שלכל קבוצה שהייתה מגיע למעמד היו נותנים את אותה הכותרת.

משה_עדש

New member
אני רוצה להחזיר אותך לשנה שעברה...

יום בהיר אחד, אני מוציא את עיתון ``ידיעות אחרונות`` מהשקית שהיתה לי בתיבת הדואר, פותח את השער הראשי (לא את הספורט) ורואה את הצבע הצהוב מרוח על כל השער הראשי (!) בכתובת, מכבי, המדינה איתך!!!!!!!!!!!!!!! זה כופל ומכפיל כל כתובת או חוסר-כתובת על הפועל

roy_ma

New member
את למה ציפית? שירשמו בכותרת ענק:

``י-ם, בקרב על הכניסה לפלייאוף``???

roi cohen

New member
עיתונאות בגרוש

רק למקרה שלא ידעת- יש אולימפיאדה, אם לא שמת לב. חוץ מזה, מדוע בחרת להתעלם מכך שערוץ 1 מארגן למכבי מדי שנה 3 מליון דולר? כנראה שכחת, או שאתה סתם לא יודע.

basket

New member
גם אתה מהמקופחים?

נראה לי שגם אתה מהמקופחים? מה זה האנטי הזה?! צריך להיות מספיק נבון ומספיק יזם על מנת להשיג אותם וכל היתר רק תרוצים!!!

מצטער לעדכן אותך....

ערוץ 1 משלם למי שמביא רייטינג. ומה עשות הפועל י-ם אולי מביאה רייטינג באיזה ערוץ מקומי נידח, אבל לא לערוץ 1. ואי לכך למכבי משלמים כי הם שוים, והפועל מה לעשות בינתיים עוד לא.

למעלה