נו אז יאללה! איזה שיר ננתח קודם?!
A ArSiT New member 13/4/03 #4 חחחחחחחחחחח אוקיי אני את numb כבר אמרתי... אממ.. אני יעשה את זה מתישהו השבוע מה איתכם? מה אתם עושים?
C Cupid In Hell New member 13/4/03 #5 ../images/Emo58.gif אני ינתח את ברייקינג ת'ה האביט או שאת רוצה מירי? אם את רוצה קחי אני ינתח את איזייר טו ראן
../images/Emo58.gif אני ינתח את ברייקינג ת'ה האביט או שאת רוצה מירי? אם את רוצה קחי אני ינתח את איזייר טו ראן
S spiralll New member 13/4/03 #6 אמממ אתם לא חושבים שכדאי לנו לקחת שיר אחד ושכל אחד יכתוב על אותו שיר את צורת הניתוח שלו במקום שכל אחד יקח שיר משלו? זה יהיה די מבלבל לא? אבל איך שבא לכם...אני סתם מציעה
אמממ אתם לא חושבים שכדאי לנו לקחת שיר אחד ושכל אחד יכתוב על אותו שיר את צורת הניתוח שלו במקום שכל אחד יקח שיר משלו? זה יהיה די מבלבל לא? אבל איך שבא לכם...אני סתם מציעה
K kiticat New member 13/4/03 #7 אני מציעה שכולם ינתחו אותו שיר בבת אחת ואז אחרי כמה ימים ננתח אחד אחר... כולם ביחד.. לא?
C Cupid In Hell New member 13/4/03 #8 ../images/Emo58.gif נשמע בסדר בעעע תמיד אני שוכח לשים ת'ספוילר החמוד שלי!! רק בסוף אני כותב ספוילר