נו אז מה אתם אומרים? נ-ג-מ-ר

Music4Life

New member
נו אז מה אתם אומרים? נ-ג-מ-ר

פיניטו. כמו שאומרים... היה יפה. שמחתי שגרי לא חתך את עצמו, הוא הזיק לויקטוריה, או התאבד... חשבתי שהוא יקפוץ או יפול..למרות שאני לא אוהבת את מה שהוא עשה אני דווקא כם מחבבת ומרחם עליו. מסכן. צריך טיפול דחוף דחוף. הוא לא איש רע...הוא כל הזמן התנצל בפני ויקטוריה על מה שהיה... ברוך השם הכל נגמר עכשיו. עוד פרשייה שהגיע לסופה. היה מהר דווקא לא?

p_nurit

New member
היה מאוד מעניין ועשוי טוב

אפילו לא משכו יותר מידי, כבר חששתי שאיזה חודש יתקעו בבית על העץ הזה ויקי היתה מדהימה בכל הסיפור ורחמתי דווקא על גארי, סך הכל חולה ג'יל ודיאן עצבנו אותי היום במיוחד מנצלות ככה את כל הסיפור

kawa

New member
hi

הי אנשים, הפסדתי את החלק הראשון של הפרק אתמול בערב הם נפלו מבית העץ, אז איך פתאום הם לא נפלו? מה קרה אחרי שהם נפלו? ונ.ב. מתי יש YR בימי שישי? ובבקרים מתי יש? תודה, ענבל

Dawn12

New member
תשובה

הראו את כל הסצינה עם ה"נפילה" גם היום כך שאם תראי את הפרק אני בטוח שהכל יהיה ברור יותר.
השידורים החוזרים בבקרים הם מ-9:30 עד 10:15. בימי שישי זה מתחיל ב-10:30 ונמשך עד אזור 14:00 אני חושב.

ים כחול

New member
סיכום קליל שלי ......

שרון - מרגיעה לאומית לקקניל - נתנו לו היום ללעוס מול מצלמה ... זהו... ג"ינה לעומת זאת קיבלה כמה משפטים ... יפה מתקדמת.. ג"ק אדיש וג"יל החשדנית כרונית מנסה בכל כוחה להחזיר אותו לקרקע המציאות .
יו שחר כמה צדקת ויקטור נינוח ורגוע באופן גועלי ... הלוווווווו הבת שלך חטופההההה!!
אשלי באה להרגיע את הרגוע ... פשששששששש פול איזה גיבור אני גומ.... ממנו
<------
ג"יל לג"ק : " אני מאד עצבנית " !!
(מה חוצמיזה חדש ? מתי היית רגועה מאמי? ) דייאן משחקת באש ... שכחה כבר טעם הלהבות של ויקטור
ויקטור מתמזמז עם אשלי ... כשויקטוריה איי שם ....
פאפי דניסון חוזר שוב לדחוף תאף הגמלוני שלו.... אוי הוא גם נכנס בין הסדינים
טרישה שרה לרייאן : שלום ... אני נוסעת ... אני לא רוצה שתלווה אותי לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון ... אפחד שם לא מחכה לי גם שם אהיה לבד .... (ולא שפוייה)... ויקטור מקבל את הבשורה על ויקי בשאננות מחרידה ... אין תקנה פשוט אין !!!! הגבר הזה מומייהההההההההההההההההה !!!! .... טסה לראות מיכאלההההה ביי ולהתראות

Dawn12

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם השיר של טרישה!! זה אשכרה מתאים בול לסיטואציה!

Dasush17

New member
ממש ככה! חחח

הויקטור הזו הורג אותו. הוא מתחרמן לו עם אשלי כשהבת שלו חטופה השד יודע איפה! מה הבעיה שלו!? ואני מתה שדיאן תספר לאשלי את האמת!!!!! שתזרוק את האידיוט הזה! אוי ושטרישיה תסע ללונדון! תסע ולא תחזור! גאדדדד פליזזזז!!!!!! היא כזו משעממת היא נמאסהההה!

Dawn12

New member
איזה פרק משובח! ../images/Emo45.gif

מה אתם יודעים, לא היו היום בכלל סצינות FF! איזה כיף! גם אני חושב שהחטיפה של ויקטוריה נעשתה בצורה מצויינת, במינון הנכון ובקצב הנכון. חבל שזה הגיע אחרי חודשים ארוכים מדי של הקדמה אבל הסיום בהחלט היה שווה את הציפייה. הסצינה הכי מרגשת היתה החיבוק של ויקי וניק. ובלי שום קשר, שמתם לב איך החשיך שם מהר? ג'ק וג'יל ("תפסיק לצעוק עלי!"
) היו חביבים כתמיד, וגם התרגיל הקטן של ניל בהחלט הפתיע אותי לטובה. אולי בכל זאת יש לבן אדם קצת תושיה משל עצמו והוא לא רק ממלא פקודות של השפם. אפילו הסיפור של טרישה היה מעניין היום (אולי בגלל שהיא לא היתה שותפה בסצינות הרציניות). מה שכן, הרעיון הזה שריאן מזכיר לטריש את כל מה שהיא עברה ולכן היא צריכה להתרחק ממנו נשמע לי כמו תירוץ מטופש למדי. הקטע הכי מצחיק בשיחה שלו עם קית' היה כשריאן איים עליו שהוא יזרוק אותו מהדירה. זה משהו שבאמת הייתי רוצה לראות - משהו כמו דוד וגוליית שנת 2000
והגענו לדיאן... מה נאמר ומה נגיד. תארו לעצמכם איך זה להיות דיאן ג'נקינס (מפחיד, אני יודע, אבל תנסו). אתם קמים בבוקר, מכינים לעצמכם אוכל (בהנחה שמריסה לא עשתה זאת) ואז מתחילים את הטיולים שלכם ברחבי הפנטהאוז. הלוך, חזור. עולים, יורדים. תוך כדי אתם מנסים למצוא רעיונות חדשים איך להשיג את השפם, צורחים על מריסה (כן, גם אם היא עושה את מה שביקשתם) ואל תשכחו שמדי פעם אתם צריכים להזכיר לעצמכם ש"מהמצב הזה לא תצאו בידיים ריקות". אתם יודעים, בשביל המצב רוח. אם יש לכם מזל, מייקל בולדווין קופץ לבקר (לעתים רחוקות גם בראד עושה טובה) ואז זכיתם למנת בידור שתספיק לכם לכל היום. אז בפעם הבאה שבא לכם לחנוק את דיאן, תעצרו שנייה ותחשבו מה היא עוברת כל יום. אני בטוח שזה יעזור

ים כחול

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

כמו תמיד קולע לראש שלי
קיבלתי טלפון באמצע וכניראה פיספסתי את התרגיל של לקקניל בבקשה תסבירו לי מה היה שם ??
דויד וגוליאתתתתתת .... קליע אבן בכל נחיר והוא גמור !! אהבתיייייייי
אם הייתי דייאן
הייתי קופצת באנג"י מאיזה גשר בלי החבל ...
אהבתי שמאריסה התמימה הציעה לדייאן סויטה או חדר במלון ?? בטח לא תארה לעצמה שדייאן עד כדי כך נואשת ...
נראה לי שגם מריסה נואשת לעבודה אם היא נאלצת לסבול את דייאן... מיגל פישל ... כלכך הרבה מתח ופחד והיום הוא לא הציע ל-בנות איזה תה צמחים מרגיע , מיים , משו ??
(נקצץ לו בימי חופשה
)

Dawn12

New member
התרגיל של ניל

האמת, אני בכלל לא בטוח שזה היה הרעיון שלו - אבל נגיד שכן. לא סתם הראו לנו שניל הבחין בכך שג'ק היה במסעדה בתחילת הפרק. כשפורסיית התיישב בשולחן של ניל, ג'יל ישר הפעילה את עיני הנץ שלה והבחינה בו. מה שהיא לא ראתה זה את האדם שישב מולו (ניל). היא כבר קמה כדי ללכת לדבר איתו אבל ג'ק עיכב אותה ובזמן הזה ניל ופורסיית נמלטו מהמקום.

ים כחול

New member
בוא נחכה למחר ../images/Emo8.gif

מחר בטח ויקטטור יגיד לניל : " הלך אתמול כמו שרציתי? לקקניל : " שוור ויקטור (הינהון ראש עם לשון בחוץ) ויקטטור : אני מרוצה ממך ניל , אתה יד ימיני ואלמד אותך הרבה טריקים ... לקקניל : חיוך ועיניים בורקות עם כישכוש בזנב ...
ויקטטור : עכשיו צא עד שאגיד לך לחזור ... לקקניל : וופ וופ חלוש ... חוזר למלונה אופססססליחה ...למשרדו.. מסתובב סביב עצמו לישיבה ... ......

Music4Life

New member
"שלום אני נוסעת, אני לא רוצה שתלוו"

אי גדול!! קרעתם אותי עם זה...בדיוק מתאים. בול !

The Abbott Girl

New member
הפרק של אתמול ../images/Emo72.gif

שראיתי רק היום... היה פרק ממש נחמד, ויקטוריה שחקנית כזו טובה ממש אהבתי את הסצינו האלה, אבל מה? כ"כ רציתי שגרי יקפוץ!!! שיימלט על חייו, הרי זה הרבה יותר טוב מאשר לשמוע את פול ממשיך לצעוק לי "תסתכל לי בעיניים", אז מה אם יש לך עיניים יפות? למה להשוויץ ככה כשהבן אדם באמצע משבר? וויקטטור?באמת מה הקטע שלו? שהוא היה בחזקת נעלם במדבר ויקטוריה היה בראש אנשי החיפושים, נסעה למדבר דאגה בדקה, לעומת זאת כשביתו האהובה נעלמת הוא הולך למשרד, מתמזמז עם אשלי ונותן לפול האדיוט לארגן את החיפושים אחרי הבת שלו?! אז מזל שיש לנו את ניק שיש לו טיפה יותר שכל מפול והוא הבין לאיפה גרי לקח את ויקטוריה, אחרת היינו נמשכים עוד שבוע עם זה. ג'ק וג'יל - הפעם אני מסכימה: מזל שיש לג'ק את ג'יל בחיאת איזה שאננות, ממתי הוא ככה סומך על אנשים?! וזהו אני חושבת, פרק טוב, מזל שכל סיפור המעריץ נגמר כבר.

למעלה