נו, אז מה אתם שרפתם אתמול?

Synthetic mE

New member
נו, אז מה אתם שרפתם אתמול?

אני ביליתי בחברת חברי משפחה קטינים (לא בצורה שאתם חושבים!) ובעשר וחצי, כמנהג אלו שהולכים לישון מוקדם, פרשתי אל בייתי. ואיך היה ל"ג בעומר שלכם? חוויות מיוחדות?

draedalus

New member
אוייייייי../images/Emo170.gif../images/Emo117.gif

היה ממש ממש כיייף!!! הזמתי עוד 4 בנות אליי הביתה ועשינו את המדורה בסוף הרחוב שלי..(אני גרה בישוב קטן..) ובדרך כלל זורקים ביצים אצלנו בל"ג בעומר בישוב (גם אצלכם?) וכל מי שעבר ליד המדורה שלנו, מה-זה נלחצתי...ובסוף לא זרקו כלום...בקושי אספנו קרשים והספיק לנו מ-9 עד 4 לפנות בוקר... ואז חזרנו לבית שלי וראינו את "my big fat greek wedding " בפעם המה? מאה!!!! ואז נרדמנו ואז הייתי צריכה לקום ב-8 כדי לפתוח את הדלת לאחת הבנות שהלכה מוגדם הביתה...אז בעצם ישנתי מ-6 עד 8 בבוקר וחזרתי לישון מ-8 ורבע עד 10 ופשוט לא יכלתי לישון על הריצפה יותר (שק"ש) וקמתי ועוד חברה קמה, אז הלכנו לשחק על המחשב (שרק אתמול תיקנו לי, הללוייה!!!! לא היה לי אותו מיום שישי) וב-11 שתי הבנות האחרונות התעוררו ואחרי שעה באו לקחת אותן.... רציתי לשרוף את המדריך שלי מ"נוער מרצ" כי הוא ממש גבוהה והוא לא הסכים..טוב לא נורא...אולי שנה הבאה....:) ואגב מי ראה את הפרק ביום שבת של דריה? היה פרק ממש "סתמי"

זמן

לא עשיתי כלום אותו דבר בערב יום העצמאות אני מנסה להמנע מכל יציאה מיותרת מהבית... ובלי שום קשר יש לי חידה אולי אנשים פה מכירים אותה אבל סתם כדי לבדוק זה משו כזה אמה של מישהי שנקרא לה... ינקרא לו ברכה(על שם הערכת מגן שלי), מתה. בהלוויה של אימה ברכה פגשה את יוסף(המזרק אנטרופין) ברכה התאהבה (הוא לא קרוב משפחה) ביוסף אך שכחה לבקש ממנו טלפון וכתובת. אחרי זה היא רצחה את אחותה. מדוע? אל תדאגו יש לזה סיבה...

דקה הכל התבלגן לי

החידה נורמלית: אמה של מישהי שנקרא לה ברכה מתה. בהלוויה של אימה ברכה פגשה את יוסף, ברכה התאהבה ביוסף (הוא לא קרוב משפחה)אך שכחה לבקש ממנו מספר טלפון וכתובת. אחרי זה היא רצחה את אחותה. מדוע

ailag

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כנראה שיוסף הוא מכר של המשפחה, אז גם ללוויית האחות הוא יבוא והיא תוכל לבקש ממנו את המספר. חבל, יכלה לחתן אותה במקום..

פסיכופתית

עשו איזה בדיקה בארה"ב שואלו מידה שווה של פסיכופתים ולא פסיכופתים 99.משהו מההפסיכופתים ידעו ת'תשובה לעומת אחוז מאד נמוך מהשאר אבל בניסוח שלי יותר אנשים יודעים ת'תשובה... סתם שאל שאל אותי את זה איזה ילד אחד והיה רק עוד בנאדם אחד שידע את התשובה בכיתה הענקית שלנו באופק(15 ילדים וגם לא שאלו את כולם)

ailag

New member
נכון ../images/Emo13.gif

או סתם מישהי שמכירה את זה כבר. למרות שהייתי בכיוון בפעם הראשונה שקראתי את זה (לא כאן, לפני כמה שנים).. אבל לא טרחתי לחשוב על זה יותר משניה-שתיים. מכירה את זה? (אם כן, אז אל תעני
) It's greater than God, More evil than the devil The rich need it The poor have it And if you eat it, you'll die? (תגובות - עדיף עם כותרות מתאימות כמו "תשובה" או
ולא להרוס בכותרת
)

תשובה

אני מכירה את זה בעברית מאיזה ספר חידות של שלמה אבס זאת החידה האחרונה... נכון שזה מאד מענין? מה תשובה? אהה כן כלום

Silver Fox

New member
../images/Emo82.gif

שאלתי את השאלה הזאת את אמא שלי ואחותי והן לא ידעו, גם אני לא ידעתי. מסקנה - אנחנו לא פסיכופתיות!!

ailag

New member
אז עוד אחת.

את זאת ניחשתי נכון (גם את הפרטים) ברגע שקראתי אותה - לא הצלחתי להבין אם היא ממש קלה או שהחשיבה שלי לא בסדר. אתם תשפטו. איש אחד קם בבוקר בביתו, מפהק, מתמתח, ניגש אל החלון, פותח אותו ורואה את הבוקר היפה שבחוץ. הוא לוקח אקדח, ומתאבד. למה?

ailag

New member
../images/Emo58.gif תשובה ../images/Emo58.gif

הוא מנהיג של כת, והם האמינו שבאותו לילה יבוא סוף נורא לעולם ושעדיף להתאבד. יום לפני, כל המוני אנשי הכת שלו התאבדו, ורק הוא נשאר בתור המנהיג כדי לפקח על הכל. הוא התעורר לראות שיש בוקר יפה בחוץ, סוף העולם לא הגיע והם מתו לחינם. בבקשה אל תשאלי איך ניחשתי את הכל לפני שקראתי את התשובה

Synthetic mE

New member
יש..

אני לא היחידה... הםםםם בקשר לחידה ביטס מי אני וחידות כאלו זה.. לא הולך :)

bleeding rose

New member
הצתרפתי לסיורים של עמותת לב חי

ואני שמחה להודיע שבאיזור לשנו לא ניסו לשרוף שום דבר שאסור!

eorion

New member
עשיתי מדורה עד הבוקר

עם חברי על משטח בטון. היה בשר, גיטרות מזרון... ונשארו לנו טונה קרשים... אל תגלו לאיש אך ניסיתי לשרוף טייפ לאוטו, אך באמצע הוצאתי אותו... זה היה מפחיד ולוהט...

למעלה