נו, אז מה דעתכם על הכנסת שלנו...

נו, אז מה דעתכם על הכנסת שלנו...

שדואגת לחברה בה החשודה במתן שוחד... ממש בושה שלא אישרו להסיר את החסינות לנעמי בלומנטל. אם זה היה קורה אצל הפלשתינאים היינו אומרים "כמה שהם מושחתים" ובצדק... במקום שהם ילמדו מאיתנו מה זו דמוקרטיה, אנחנו לומדים מהם מה זה שלטון מושחת...

invalid user

New member
אני לא מבין מה הבעיה פה

סגנית שר (לא שרה) היתה מאוד נחמדה ושילמה עבור כמה עשרות חדרים במלון מסוים, אני חושב שצריך להודות לה, סוף סוף אישי ציבור יחזירו לנו קצת כסף. אני לא רואה כל פסול במה שהיא עשתה, זה לא שוחד זה חופשה ללא תשלום לכמה יהודים. לגבי החסינות, יש ועדה שהיא מחליטה אם להסיר את החסינות, לא משנה מה תהיה התוצאה, בכל מקרה משהו יערער לבג"צ ואז הם יסירו לה את החסינות, אז מה זה כבר משנה?

אתה מוכן להגדיר מה זה שוחד?

כי עד כמה שאני יודע, כשנושא במשרה ציבורית מממן חופשה ללא תשלום לכמה יהודים, שבמקרה הם בעלי זכות ההצבעה לאותה משרה, אז מדובר במקרה של שוחד מובהק. ובנוסף, האם זה נראה לך הגיוני לתת לח"כים לקבוע אם להסיר חסינות, ועוד רמה גבוהה כל כך של חסינות? מדוע שהח"כים לא ישפטו כמו כל אזרח אחר? ומדוע לתת להם את ההחלטה על כך? הרי זה כמו לתת לחתול לשמור על השמנת. ולשאלתך, מה זה משנה? בג"ץ לא יבטל את החסינות בעצמו, אלא יאלץ לחכות עוד כמה חודשים / שנים, עד למשפט, ובנתיים היא נושאת במשרה ציבורית ומחוייבת לרצות את אלו שבחרו אותה ולא את המדינה ואת כלל אזרחיה.

Zack DA

New member
כי כולנו יודעים את האמת

מה היא כבר עשתה ? מימנה חדר במלון ? נו באמת. אני לא סומך על בג"צ.

בתכל'ס, אתה צודק...

הרי מהי היא כבר עשתה - מימנה במחיר של כמה אלפי / עשרות אלפי שקלים חדרים במלון מכספה הפרטי כדי לשחד את עסני הליכוד? הרי זה עדיף על מה שצחי הנגבה עשה כשר לאיכות הסביבה שמינה המון מקורבים לא מתאימים לתפקידם, לתפקידים במשרד לאיכות הסביבה, ובכך השיג את אותו הדבר, אלא שעל חשבוננו... ולהזכירך, בדמוקרטיה, אנשים אמורים להיבחר על סמך כישוריהם, ולא על סמך זה שהם שילמו לבעלי זכות הבחירה... אהה, שכחתי - אתה מעדיף מדינה "יהודית" על דמוקרטתית. איך זה עובד במדינה "יהודית"?

Zack DA

New member
אל תהפוך את זה למה שזה לא

היא מימנה חדר או שניים. ביג דיל. לפי דעתי זה לא כל כך נורא. נו, ואצל פנינה רוזנבלום כולם מקבלים נקנקיות חינם, שניצלים ומחזיקי מפתחות. זה לא מסתכם בעשרות אלפי שקלים ?? אני בטוח שבלומנטל לא הגזימה, כי היא בעצמה עו"ד והיא לא טפשה. היא כנראה מנסה להגן על כמה מקורבים שלה שפשעו באמת (נניח, לצורך העניין) והיא סתם סומנה כשעיר לעזאזל.

פריפטס

New member
רגע...

"נו, ואצל פנינה רוזנבלום כולם מקבלים נקנקיות חינם, שניצלים ומחזיקי מפתחות. זה לא מסתכם בעשרות אלפי שקלים ??" אתה רוצה שאני אתחיל לומר לך מה דעתי על פנינה רוזנבלום? "אני בטוח שבלומנטל לא הגזימה, כי היא בעצמה עו"ד והיא לא טפשה." יש עו"דים טיפשים, והרבה. יש לך בעיה די חמורה- אתה לא מבין את משמעות הצדק. גם אם מה שבלומנטל עשתה היה חוקי (כי הרי היא עו"ד...) זה לא צודק. "היא כנראה מנסה להגן על כמה מקורבים שלה שפשעו באמת (נניח, לצורך העניין) והיא סתם סומנה כשעיר לעזאזל." כמה אצילי, אני ממש מזיל דמעה.

Zack DA

New member
תזיל דמעה. היא שלמה מכספה !

וברק לקח כספי צדקה לבחירות שלו. קודם שישפטו אותו.

מבחינתי שיחלקו תא בכלא...

מבחינתי אתה יכול לשים את אהוד ברק ואת נעמי בלומנטל באותו תא בכלא. מה שאני תוהה זה למה אתם הליכודניקים (וגם תומכי העבודה) ממשיכים להצביע למפלגות המושחתות האלה. ואולי אתה לא מבין את המושג אבל כשאתה אומר "היא שלמה מכספה" אתה בפירוש אומר שהיא נתנה שוחד. זו ההגדרה של ניתנת שוחד! ואח"כ המפלגה שלה עוד דאגה לכך שהיא לא תועמד לדין על השחיתות. נו, בשביל מה יש חברים... ככה שאר הח"כים יכולים להיות בטוחים שאם וכאשר יחשפו פרשות השחיתות בהן הם מעורבים, היא תצביע גם כן נגד הסרת החסינות שלהם...

פריפטס

New member
ברור שאתה לא סומך על בג"צ

בג"צ הוא בין הגופים היחידים שנשארו במדינה ששומרים באמת על הדמוקרטיה ומבינים ומיישמים את עקרונות הצדק והחירות. עקרונות כאלה הם עקרונות שזרים לך- לא שאתה מתנגד להם- אתה פשוט לא מבין אותם. והיא עשתה יותר מ"לממן חדר במלון", ואם היא רק מימנה חדר במלון, תסכים איתי שעדיף שתוכיח זאת במשפט, בפני שופטים מוסמכים, ולא בפני כמה חברים שלה מהכנסת שהעדיפו לא להסיר את החסינות שלהם, כי היא הרי חברה- ועל חברים צריך להגן בכל מחיר- אפילו מהחוק שהם עצמם אמורים לחוקק.

Zack DA

New member
בג"צ מורכב מבני אדם

בני אדם עושים טעויות. אתה לא מתאר לעצמך כמה בג"צ אכזב אותי. שים לב לתגובה שנתתי לשיר. אני חושב שבלומנטל היא סתם שעיר לעזאזל של הליכוד.

פריפטס

New member
מסכים

אבל הרבה יותר סביר להניח שחברי כנסת ללא הסמכה להיות שופטים יעשו טעות שיפוטית מאשר שופטי בג"צ, נכון? ובקשר לבלומנטל- בעצם אתה אומר שכל הליכוד מושחתים ולקחו את בלומנטל כשעיר לעזאזל?

Zack DA

New member
לא !!!!!!!!!!!!

אני חושב שבכל הליכוד עשו את אותם דברים שבלומנטל עשתה. אני לא חושב שהמעשים הללו, באופן גורף, הם פשע. בכל אופן, או ששופטים את כולם או שאף אחד. לשם הבהרה, לא צריך לשפוט אף אחד... חוץ מזה, צריך לשפוט לפני כן את פושעי אוסלו, ואת עבירות הבחירות של ברק, פרס, ביילין, בן אליעזר, מוסי רז, בורג ואחרים שעשו דברים גדולים בהרבה מאשר לשכור על חשבונם הפרטי חדר במלון (מה עם ברק, שלקח מכספי צדקה והעביר אותם לבחירות שלו ? 5 שנים ואין תוצאות. וכאן עוד מאשימים את בלומנטל ששלמה מכספה...).

פריפטס

New member
ודאי שזה פשע

זה שוחד! בכל העולם המערבי וגם הלא מערבי זה מוגדר כפשע! ובקשר לפושעי אוסלו- מעניין אותי לדעת... על איזה סעיף בדיוק תשפוט אותם? חתימת הסכם שלא נראה לך? ואיזה עבירות עשו ביילין ומוסי רז? לא שמעתי על זה...

Zack DA

New member
מה הם עשו ?

קבלו כספים מהאיחוד האירופאי. על מה אני אשפוט אותם ? על בגידה, חד וחלק. על רשלנות בתפקיד. ומה עם ברק ? ושמעון פרס ? גם את עזר ויצמן לא נשכח. גנב כספי מדינה ! ומה עם בן אליעזר ובורג בבחירות שהיו ביניהם ? ומה עם החשדות כנגד סאלח טריף ? זה פשע !!!!!! ------------------- מה שבלומנטל עשתה, זה שלמה מכספה ! אני לא חושב שהיא אשמה. זו זכותה לשתוק בחקירה. אני מוכן שתשפט בבית דין רבני. אצל בג"צ, תוצאות המשפט ידועות מראש. עד כדי כך !

פריפטס

New member
אוקיי אז ככה:

את עזר וויצמן אי אפשר להעמיד למשפט בשל חוק ההתיישנות, אני חושב. בקשר לברק- מסכים. בקשר לפרס- בהחלט צריך לשפוט אותו על פשעי מלחמה בכך שיצר את ההתנחלויות. בן אליעזר- אני לא סובל אותו במיוחד, אבל על מה יש לך לשפוט אותו, על זה שהוא התמודד? כנ"ל לגבי בורג (אותו דווקא אני סובל...). "מה שבלומנטל עשתה, זה שלמה מכספה !" ואם פושע ישלם מכספו לשופט כדי שיוציא אותו זכאי, זה בסדר, כי זה הכסף שלו? "אני לא חושב שהיא אשמה." אבל אתה לא שופט. "זו זכותה לשתוק בחקירה." לצערה, היא לא אדם פרטי. מה שלאדם פרטי מותר לעשות לחברי כנסת אסור- בדיוק כמו שיש דברים שמותר לה לעשות ולנו אסור. "אני מוכן שתשפט בבית דין רבני. אצל בג"צ, תוצאות המשפט ידועות מראש. עד כדי כך !" ברור שבבג"צ התוצאות ידועות- כי היא באמת עשתה מה שמייחסים לה! בג"צ לא מעליל עלילות- ללא הוכחות הוא לא מרשיע.

Zack DA

New member
אל תצחיק, והקשב טוב !

בג"צ אוהב לפגוע בימין, כפי שהתעלם מההסתה הפרועה של ח"כ בשארה וטיבי. את עזר ויצמן אולי לא ניתן להעמיד לדין, אך ניתן לתת לו קנס על מתנות כספיות מדווחות שהועברו אליו. פרס פושע אוסלו, הוא הביא עלינו 1000 הרוגים. כנ"ל ביילין ורבין. לרבין אני כבר סלחתי. ביילין ורז גם עברו על החוק כשקבלו כספים מהאיחוד האירופי. מדוע שלא יעמדו למשפט ? אם הם זכאים שיתגלו שם.... אבל הם, כמובן, לא. בן-אליעזר ובורג זייפו אם באופן ישיר או עקיף אלפי קלפיות בבחירות ביניהם, ואת זה אמר בית משפט, לא אני. -------------------------------- בלומנטל, ביחס לדברים האלה, לא עשתה מאומה. היא לא גנבה, לא שקרה, ולא זייפה. היא שלמה (וגם זה בספק) על שהות בבית מלון בתקופת הבחירות. ויש לה את כל הזכות לשתוק בחקירה, בניגוד למה שאמרת.

פריפטס

New member
למה לא? הצחוק יפה לבריאות

בקשר לבג"צ- אם הוא היה פוסל את ח"כים בשארה וטיבי אין שום סיבה שלא יפסול את מרזל- אבל גם אותו הוא לא פסל. ויצמן- מסכים. פרס- ההסכם היה חוקי, וגם אם אתה חושב שהוא הביא עלינו הרוגים או לא- אין שום דבר לא חוקי בהסכם (ושים לב שאני מתעלם מההסכמה שלי להסכם). לרבין ברור שתסלח- הרי הימין רצח אותו, לא נעים לא לסלוח... קצת צביעות, לא? למה לרבין כן ולפרס לא? בקשר לביילין ורז- סבבה, שיעמדו למשפט. בן אליעזר ובורג- שיעמידו גם אותם. "בלומנטל, ביחס לדברים האלה, לא עשתה מאומה. היא לא גנבה, לא שקרה, ולא זייפה." רק נתנה שוחד. "ויש לה את כל הזכות לשתוק בחקירה, בניגוד למה שאמרת." זכות חוקית יש לה, זכות מוסרית אין לה.

Zack DA

New member
מרזל לא מקביל לבשארה.

זו הייתה התבטאות אומללה. לגבי השאר, אני מסכים - חוץ מהקטע של בלומנטל. קרא לזה שוחד. אני חושב שזה בסדר ומקובל.

פריפטס

New member
מקביל גם מקביל

אין שום הבדל. שניהם מסיתים לרצח בדיוק באותה מידה. "קרא לזה שוחד." זה שוחד.

למעלה