נו .....אז..... מה .... עם....מפגש

תוכי

New member
נו .....אז..... מה .... עם....מפגש

מה אתן אומרות
יש משהו באיזור המרכז

דפי26

New member
פילה נסעה לחו"ל היא אמרה

שהיא חוזרת בחמישי תבטיחו לי שאם יהיה מפגש שאני בחו"ל תעשו אחד שאני אחזור... אני מתה לראות את כולן ובמפגש הקודם לא היה לי אומץ

danonit

New member
אבל בואו נעשה אותו במרכז...../images/Emo73.gif

ולא יותר מדי רחוק - להתחשב בירושלמיות!

דפי26

New member
ירושלים,אנחנו לא מירושלים

אנחנו מאשדוד ואוהבים אותה מאד! או הגרסה החיפאית: אנחנו מחיפה,איזור חיוג 04 ! מישהו מכיר עוד גירסאות לשיר?

אנחנו תל-אביבים, לכן אנו שווים יותר

או: גם לא מפתח תקוה, אנחנו משכונת התקווה

שאלה נהדרת! מתי מפגש?

גם אני התביישתי במפגש הקודם... נחכה לדפי שתחזור ממסע קניות הגרביים בארצות הברית של ארה"ב? ובאמת היה גם הרעיון לנסוע לצפון לבקר את פילה!!!

דפי26

New member
סוף סוף מישהו מבין מדוע אני נוסעת

לירח דבש בארה"ב.לקנות גגגגרררררררררבבבבבבבביייייייים
וגם מלא "ריסס",וחזיות,ומעיל ונעליים והכל הכל ויהיה לי הכי כיף בעולם. כשנחזור נלך לרבנות ובעלי היקר יזדכה עליי כי הוא שונא קניות(חוץ ממשחקים למחשב)

אני מציעה להמתין בסבלנות לדפי

ואז לזכות בתצוגת אופנה של גרביים <הצעה שלי תקני מכל דבר 4...>

Ronnie*

New member
איזה כיף לך!!!

תגידי, איך אתם מסתדרים עם זה שאת אוהבת קניות והוא שונא? כשהיינו בירח הדבש בכל מקרה לא קניתי כלום כי אירופה יקרה, אבל אם היינו נוסעים לארה"ב כמתוכנן, נראה לי שהוא היה משתגע, כי הוא ממש שונא להסתובב בחנויות... אני מודדת שתי חולצות ב- Fox וזה יותר מדי בשבילו... איך אתם עושים את זה?

רגע- למה לחכות?

אפשר גם ביום חמישי וגם כשדפי תחזור. אני מניחה שעזראלי נישאר המקום האידאלי (אולי יעשו לנו כרטיס מנוי?)

לדעתי צריך בבית של מישהי

כי ראינו שבמסעדות זה בעיה. יושבים בשורה וזה מגביל, ואז את מדברת רק עם מי שמימינך ומשמאלך, ונשאר צד שלם שלא הכרת..... כאשר זה בבית אפשר לקום להסתובב, וזה יותר חופשי.

rona25

New member
הפעם מגיעה למפגש!!

מה קורה עם יום שישי בבוקר מתישהו? מתאים?

באופן עקרוני הייתי שמחה לנדב

את ביתי הקט... רק צריכה לשאול את בעלולי וכמובן שזה גם תלוי במתי עושים את זה (אם אני יכולה) הבעיה היחידה... שוב... שבעלולי לא יודע על הפורום...

danonit

New member
תשבעי!

איזה קטע... את תמיד יכולה לספר לו שאת מזמינה הביתה את קבוצת המקראמה שלך, או שהוא סתם יחשוב שנהיית מקובלת בחברה ויש לך מלא חברות

למעלה