נו, אז מה עם מפגש?

נו, אז מה עם מפגש?

עוד לא אמרתם כמה צפון אתם רוצים. צפון כמו חדרה, צפון כמו חיפה, צפון כמו כרמיאל או צפון כמו הר מירון למשל...

אז תנסו להפרד ליום אחד ../images/Emo4.gif

רק ליום אחד- מעשן המכונית, מהלחות
מהצופרים של המוניות
, מהאספלט ומהמבנים
. רק ליום אחד! קשה לי להאמין שלא תצליחו...

Adoushi

New member
אני מציע צפון כמו נצרת

אתם מוזמנים אלינו למפגש הבא..תחשבו על רעיונות. אולי טיול משותף..ארוחה..יש לנו זמן לתכנן משהו שונה הפעם. הצעות לשרשור...קדימה

איהאב אתה מעמיד אותי בפני דילמה

קשה. טיול בנצרת מזמן כבר רצינו לעשות. מצד שני רציתי להזמין אותכם לבריכה, דשא וצל. אוגוסט - אתם יודעים...

עוד דילמה

נטע מוציא שיניים ומדי פעם מפסיק לבכות. הוא שכח איך ישנים. אני איתו לבד. הוא לא יורד לי מהידיים. ועכשיו ההתלבטות: את הסטירה לתת לו עם היד, עם הרגל, בצד ימין או בשמאל. מה אתם מציעים?

איזו שאלה ../images/Emo35.gif

הכי טוב לנשוך! סטירה זה לא חינוכי! נשיכה יכולה בעתיד להקל עליו להסתדר בחברה. וגם ללמד אותו על חיות. חוץ מיזה אושרי היה ככה איזה חודש!!! רק רק רק על הידיים. גם בלילה. כשהבנתי שזה לא השיניים (איך שאני מרימה הוא נרדם) ביום שלישי שעבר, הוא התחיל לבכות בלילה שאני ארים אותו ואעמוד- כמובן, נשבר לי! הוא צרח 20 דקות כמו משוגע, מתקשת, אדום, ירוק, צרוד. ואני שוכבת לידו וכאילו מרגיעה. אחרי 20 דקות הוא נרדם. אחרי כמה שעות הוא התעורר וצרח 5 דקות ונרדם! מאז הוא לא צורח יותר. האמת שמיום חמישי הוא מתנהג למופת, זה כל כך כיף. ניסיתם גליגם? לפעמים עוזר. במקרים קשים אפילו נתתי אקמולי. לצערי אני ישנה איתו. גיליתי שכך לפחות אני קצת ישנה ואין לי כח לעבור מיטות בלילה. כתבתי על זה בפורום תינוקות- על הידיים- וקיבלתי תגובות קשות: מה זאת אומרת? הוא צריך להיות על הידיים. יש לך מזל שלא פרסמת את זה שם היו מיד מנדים אותך. ומנשא, מנשא, מנשא. כמה חשוב. אבל עם הנעליים אני לא מסוגלת, זה כבד לי מידי והחוליות בגב התחתון מתחננות למנוחה. אז איך התשובה שלי

טאניוש

New member
על הידיים? ../images/Emo12.gif

עד גיל 18? או עד החתונה ואז להעביר לידיי אשתו? עכשיו אני מרגישה יסורי מצפון על גמילת חתול מהידיים
.כמה רעה אני...

תשובה ממש ../images/Emo6.gif

מפורטת, מפורשת, מנומקת, מוסברת, בהירה ובעיקר ע-ו-ז-ר-ת. מרוב יאוש שכחתי שיש המצאה נפלאה ששמה מנשא. הוא נרדם במנשא תוך דקותיים. כמאמר חז"ל: "צרה בלב איש ישיחנה"... הנה, זה עובד! כדאי לשמוע להם מידי פעם...

Adoushi

New member
אני מציע חיבוקי ארוך

ושישאר על הידיים...מה?! לא רוצה שיגידו שרק לידיא מפונקת

רחליקה1

New member
ידיים, מפגש ומה שבניהם...

יאללה, אש"ת קומי עורי, קבעי לנו מפגש אנחנו כמובן, נגיע בכל שעה ולכל מקום (חוץ מב - 18-22 לאוגוסט). והידיים... אחרי שהשווצתי שמתן הוציאה שן בלי לספר לנו, היא החליטה להודיע לנו בצרחות אימים על השן השנייה, כל הלילה כל לילה לא משנה באילו ידיים מדובר המנשא קורע לי את הגב האומלל שלי אלון שונא להיקשר ומתן בשלה. מקווה שייצאו לה השיניים ומהר בריאות הנפש שלי מוטלת על הכף... יום טוב, שקט ועירני לכולנו.... רחלי המותשת.

למעלה